Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@hkac
dnes se nám podařilo dostat v lidlu zrovna ty co chybí. Už jen tři příšerky a dcera má všechny a už mi s tím dá pokoj
Ale hrajeme to a je to docela fajn hra.
Dobrý den,
nabízím: Loggy 2×, Giry Joe, Frankey, Cow 3×, Orby
sháním: Piggy, Bunny, Kittie, Puffy, Papsy, Ely
Děkuji.
Dobry den,
shanim: dolfy, giryjoe, 3× papsy a 2× fido (shanim i pro kamaradku) nabizime: froggy, 2× chompy, orby, gloo-gloo, 3× cheezz
dekuji za odpovedi
Nabízíme plná alba včetně kartiček z penny, z billy, z albertu, dále i samostatné kartičky a samolepky, penny - naše země, za zvířaty kolem světa, simpsny, máme rádi Česko, billa- fascinující pravěk, rekordy z říše zvířat, albert - hrátky a mluvení se zvířátky, prázdniny v jednom kole, obyčejný figurky zvířátek-Ředitelem zoo, samolepky animal kingdoom, tesco obyčejný disney kartičky, interspar - obyčejný RIO 2 kartičky, figurky šmoulové z albertu+zeleninu mám červený jablko a borůvky, zabalenou figurku z olmíků - kráva.,celé obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš.
Sháníme-figurky stikeez z lidlu
Ahojky, sháníme ještě asi tak deset figurek z lidlu, na výměnu vám můžu nabídnout samolepky na plyšáky do billy, mám jich devět, sice teda nalepených, ale i tak
tak kdyby měl někdo zájem, ať se ozve.
Ahoj vsem,
dnes jsme prinesli z Lidlu hru a kufrik, je to moc prima. Zjistili jsme, ze nasim peti dceram chybi :
Nabízíme:
Nabízím sharky 4×, puffy, kittie, snaky, hip-hip, igor, moody
sháním loggy, cheezz, dolfy, cow, fido
Dobry vecer, shanime posledni figurku chompy. Nema nekdo? Mame neco i na vymenu ![]()
@Gabulenka píše:
Dobry vecer, shanime posledni figurku chompy. Nema nekdo? Mame neco i na vymenu
mame dve:-)
@sarape píše:
Nabízím sharky 4×, puffy, kittie, snaky, hip-hip, igor, moody
sháním loggy, cheezz, dolfy, cow, fido
Cow mame…
Nemame ty prvni tri.
Prosím nemáte někdo Prasátko?
Máme jich hodně na výměnu.
Moc děkuji
Příspěvek upraven 20.10.14 v 09:21
Vůbec nevim k čemu to je. Dcera o to nejevila zájem. Přijde mi to trochu směšné.:-))))
@BabyBella píše:
Vůbec nevim k čemu to je. Dcera o to nejevila zájem. Přijde mi to trochu směšné.:-))))
Fajn.
A do diskuze tedy píšeš z důvodu…??
![]()
@renč píše:
Takže opět aktualizace. Doufám, že klapnou výměny a tedy mi chybí : PUFFY, PAPSY, COW
navíc mám : MOODY, SNAKY, FRANKEY, PUFF-PUFF, IGOR, SHARKY
Nabizim tu kraaavu ![]()
Dobrý den,
sháníme: Papsy, Piggy a Hip-Hip
Nabízíme: Cow, Orby, Igor, Fido, Chompy, Dolfy, Loggy, Cheeze, Kitie, Gloo-Gloo, Sharky.
Děkuji za odpověď