Stikeez - Lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
652
21.10.14 08:22

Nabízíme plná alba včetně kartiček z penny, z billy, z albertu, dále i samostatné kartičky a samolepky, penny – naše země, za zvířaty kolem světa, simpsny, máme rádi Česko, billa- fascinující pravěk, rekordy z říše zvířat, albert – hrátky a mluvení se zvířátky, prázdniny v jednom kole, obyčejný figurky zvířátek-Ředitelem zoo, samolepky animal kingdoom, tesco obyčejný disney kartičky, interspar – obyčejný RIO 2 kartičky, figurky šmoulové z albertu+zeleninu mám červený jablko a borůvky, zabalenou figurku z olmíků – kráva.,celé obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš, body z kauflandu, body na skleničky do penny.

Sháníme-figurky stikeez z lidlu

NEBO KDYBY NĚKOMU NĚJAKÝ FIGURKY PROSÍM ZBYLY, BUDU RÁDA, KDYBY JSTE SI NA NÁS
VZPOMNĚLI. DCERKA BUDE RÁDA ZA JAKOUKOLIV VĚNOVANOU FIGURKU… KLADNÉ HODNOCENͨSAMOZ­ŘEJMOSTÍ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.10.14 11:31

Ahoj maminky.
Mame dalsi potvory navic, takze hazim sem jak jsem slibila. Mame Loggy, Dolfy a Fida. Prosim piste do zprav, prispevky nestiham. A prednostne maminky z Plzne. Mam natriskany tyden a nedostala bych se na postu. Proto radeji osobni odber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.10.14 12:42

Ahojky Vyměním

chybí nám : Froggy, Guiny, Gloo-gloo
navíc máme : Sharky, 3×Bunny, 2×Snaky, Moody, 2×Frankey, 2×Igor, Puffy, 3×Chompy, Kittie, Orby,

Příspěvek upraven 21.10.14 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.10.14 13:27

Máme na výměnu: Bunnyho a Igora, jinak ještě 9 nálepek na plyšáky do Billy a tři nálepky na utěrky do tesca.

Sháníme: Snaky, Frankey, Puff-Puff, Cow, Loggy, Sharky, Quiny, Froggy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.10.14 14:00

Všechny zdravím

Moc sháním Froggy ( to je ta žába ) Klidně vyměníme i dva stikeez jen moc prosím kdo má Froggy at neváhá a hned napíše. Už jsem Froggy měla, ale někdy mi ji ve škole ukradl :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.10.14 14:23

Daruji stikeez

Aktualizace stavu: darujeme figurky navic. Chybi nam zabka, ale mame prislibeno, tak snad to dobre dopadne.

2×chompy, 1× kittie, 1× dolfy, 1× moody

Uprednostnuji Roudnici nad Labem osobni predani.
Jsem marod i s detmi a na postu se tak brzy nedostanu.
Ps: kdo si pocka ten se docka :D

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.10.14 14:31
@Vinarka píše:
Aktualizace stavu: darujeme figurky navic. Chybi nam zabka, ale mame prislibeno, tak snad to dobre dopadne.

Lenka

Tak uz jsou vsichni fuc. To byla rychlost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.10.14 14:36

@Vinarka Moc děkujeme za figurky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.10.14 14:38
@Vinarka píše:

Lenka

Moc děkujeme za figurky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.10.14 15:53

Sháním

Chybí mi už jen prasátko.. není tady někdo, kdo by ho nabídl? vyměním za jiné.. osobní předání Olomouc/Prostějov, jinak pošta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.10.14 19:03

Ahoj lidičky, tuto stránku jsem objevila teprve dnes. Také sbíráme postavičky s Lidlu.
Chybí nám: PUFF-PUFF, BUNNY, GLOO-GLOO, GUINNY, GIRY JOE, HIP-HIP, PAPSY, LOGGY
Navíc máme: 2X MOODY, 2X SNAKY, FRANKEY, 2X CHOMPY, CHEEZZ, ORBY, FIDO, PUFFY, 4X PIGGY, 3X SHARKY, DOLFY, 4X ELY

Buď osobně v Praze na metru nebo poštou.
Předem moc děkuju
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.10.14 19:34

@misa721 Měla bych zájem mohla bych je třeba odkoupit? Napište mi děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
21.10.14 19:51

Moc prosím maminky!

Ahoj!
Nenašla by se tady nějaká hodná maminka, která by byla ochotná poslat za levný peníz Stikeez, které má navíc a nepotřebuje :?:
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.10.14 20:54
@pavlaac píše:
Ahoj!
Nenašla by se tady nějaká hodná maminka, která by byla ochotná poslat za levný peníz Stikeez, které má navíc a nepotřebuje :?:
Děkuji!

Nasla by se, ale byly hned vsechny pryc. Uz mame smeneno vse tak uz to tady nestiham cist, proto jsem dala prispevek ze daruji a nejrychlejsi mel stesti. Pokud nejake jeste dostaneme za nakup tak urcite budu znovu darovat tady na diskuzi. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
21.10.14 21:11

PROSÍME HODNÉ LIDIČKY

Nabízíme plná alba včetně kartiček z penny, z billy, z albertu, dále i samostatné kartičky a samolepky, penny – naše země, za zvířaty kolem světa, simpsny, máme rádi Česko, billa- fascinující pravěk, rekordy z říše zvířat, albert – hrátky a mluvení se zvířátky, prázdniny v jednom kole, obyčejný figurky zvířátek-Ředitelem zoo, samolepky animal kingdoom, tesco obyčejný disney kartičky, interspar – obyčejný RIO 2 kartičky, figurky šmoulové z albertu+zeleninu mám červený jablko a borůvky, zabalenou figurku z olmíků – kráva.,celé obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš, body z kauflandu, body na skleničky do penny.

Sháníme-figurky stikeez z lidlu-dcerka má lehkou mozkovou dysfunkci a ADHD ale u figurek aspon vydrží a má z nich velkou radost…

NEBO KDYBY NĚKOMU NĚJAKÝ FIGURKY PROSÍM ZBYLY, BUDU RÁDA, KDYBY JSTE SI NA NÁS
VZPOMNĚLI. DCERKA BUDE RÁDA ZA JAKOUKOLIV VĚNOVANOU FIGURKU… KLADNÉ HODNOCENͨSAMOZ­ŘEJMOSTÍ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák