Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nabízíme plná alba včetně kartiček z penny, z billy, z albertu, dále i samostatné kartičky a samolepky, penny – naše země, za zvířaty kolem světa, simpsny, máme rádi Česko, billa- fascinující pravěk, rekordy z říše zvířat, albert – hrátky a mluvení se zvířátky, prázdniny v jednom kole, obyčejný figurky zvířátek-Ředitelem zoo, samolepky animal kingdoom, tesco obyčejný disney kartičky, interspar – obyčejný RIO 2 kartičky, figurky šmoulové z albertu+zeleninu mám červený jablko a borůvky, zabalenou figurku z olmíků – kráva.,celé obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš, body z kauflandu, body na skleničky do penny.
Sháníme-figurky stikeez z lidlu
NEBO KDYBY NĚKOMU NĚJAKÝ FIGURKY PROSÍM ZBYLY, BUDU RÁDA, KDYBY JSTE SI NA NÁS
VZPOMNĚLI. DCERKA BUDE RÁDA ZA JAKOUKOLIV VĚNOVANOU FIGURKU… KLADNÉ HODNOCENͨSAMOZŘEJMOSTÍ…
Ahoj maminky.
Mame dalsi potvory navic, takze hazim sem jak jsem slibila. Mame Loggy, Dolfy a Fida. Prosim piste do zprav, prispevky nestiham. A prednostne maminky z Plzne. Mam natriskany tyden a nedostala bych se na postu. Proto radeji osobni odber.
Ahojky Vyměním
chybí nám : Froggy, Guiny, Gloo-gloo
navíc máme : Sharky, 3×Bunny, 2×Snaky, Moody, 2×Frankey, 2×Igor, Puffy, 3×Chompy, Kittie, Orby,
Příspěvek upraven 21.10.14 v 15:16
Máme na výměnu: Bunnyho a Igora, jinak ještě 9 nálepek na plyšáky do Billy a tři nálepky na utěrky do tesca.
Sháníme: Snaky, Frankey, Puff-Puff, Cow, Loggy, Sharky, Quiny, Froggy.
Všechny zdravím
Moc sháním Froggy ( to je ta žába ) Klidně vyměníme i dva stikeez jen moc prosím kdo má Froggy at neváhá a hned napíše. Už jsem Froggy měla, ale někdy mi ji ve škole ukradl ![]()
Aktualizace stavu: darujeme figurky navic. Chybi nam zabka, ale mame prislibeno, tak snad to dobre dopadne.
2×chompy, 1× kittie, 1× dolfy, 1× moody
Uprednostnuji Roudnici nad Labem osobni predani.
Jsem marod i s detmi a na postu se tak brzy nedostanu.
Ps: kdo si pocka ten se docka ![]()
Lenka
@Vinarka píše:
Aktualizace stavu: darujeme figurky navic. Chybi nam zabka, ale mame prislibeno, tak snad to dobre dopadne.2×chompy, 1× kittie, 1× dolfy, 1× moody
Lenka
Ps: kdo si pocka ten se docka
Tak uz jsou vsichni fuc. To byla rychlost. ![]()
@Vinarka píše:
Aktualizace stavu: darujeme figurky navic. Chybi nam zabka, ale mame prislibeno, tak snad to dobre dopadne.2×chompy, 1× kittie, 1× dolfy, 1× moody
Lenka
Ps: kdo si pocka ten se docka
Moc děkujeme za figurky ![]()
Chybí mi už jen prasátko.. není tady někdo, kdo by ho nabídl? vyměním za jiné.. osobní předání Olomouc/Prostějov, jinak pošta ![]()
Ahoj lidičky, tuto stránku jsem objevila teprve dnes. Také sbíráme postavičky s Lidlu.
Chybí nám: PUFF-PUFF, BUNNY, GLOO-GLOO, GUINNY, GIRY JOE, HIP-HIP, PAPSY, LOGGY
Navíc máme: 2X MOODY, 2X SNAKY, FRANKEY, 2X CHOMPY, CHEEZZ, ORBY, FIDO, PUFFY, 4X PIGGY, 3X SHARKY, DOLFY, 4X ELY
Buď osobně v Praze na metru nebo poštou.
Předem moc děkuju
Míša
@misa721 Měla bych zájem mohla bych je třeba odkoupit? Napište mi děkuji
Ahoj!
Nenašla by se tady nějaká hodná maminka, která by byla ochotná poslat za levný peníz Stikeez, které má navíc a nepotřebuje ![]()
Děkuji!
@pavlaac píše:
Ahoj!
Nenašla by se tady nějaká hodná maminka, která by byla ochotná poslat za levný peníz Stikeez, které má navíc a nepotřebuje
Děkuji!
Nasla by se, ale byly hned vsechny pryc. Uz mame smeneno vse tak uz to tady nestiham cist, proto jsem dala prispevek ze daruji a nejrychlejsi mel stesti. Pokud nejake jeste dostaneme za nakup tak urcite budu znovu darovat tady na diskuzi.
![]()
Nabízíme plná alba včetně kartiček z penny, z billy, z albertu, dále i samostatné kartičky a samolepky, penny – naše země, za zvířaty kolem světa, simpsny, máme rádi Česko, billa- fascinující pravěk, rekordy z říše zvířat, albert – hrátky a mluvení se zvířátky, prázdniny v jednom kole, obyčejný figurky zvířátek-Ředitelem zoo, samolepky animal kingdoom, tesco obyčejný disney kartičky, interspar – obyčejný RIO 2 kartičky, figurky šmoulové z albertu+zeleninu mám červený jablko a borůvky, zabalenou figurku z olmíků – kráva.,celé obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš, body z kauflandu, body na skleničky do penny.
Sháníme-figurky stikeez z lidlu-dcerka má lehkou mozkovou dysfunkci a ADHD ale u figurek aspon vydrží a má z nich velkou radost…
NEBO KDYBY NĚKOMU NĚJAKÝ FIGURKY PROSÍM ZBYLY, BUDU RÁDA, KDYBY JSTE SI NA NÁS
VZPOMNĚLI. DCERKA BUDE RÁDA ZA JAKOUKOLIV VĚNOVANOU FIGURKU… KLADNÉ HODNOCENͨSAMOZŘEJMOSTÍ…