Stikeez - Lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
22.10.14 16:29

výměna stikeez

Ahojík, dneska jsem dostala kravičku COW, nepotřebuje někdo?? Já bych potřebovala třeba Giry Joe, Snakyho nebo Puffy…

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.10.14 16:53

Mám na výměnu Bunnyho a Igora, kdo chce? My jich potřebujeme ještě dost, nějak nám to nejde dosbírat :) tak se ozvěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
22.10.14 17:06

@Aivy mohla bych poprosit o moodyho? @salvator nebo ty? přikládám co mám a co bych chtěla. Zeleně mám 2× červeně sháním @Aivy koukám, že nemám nic z toho co sháníš 2× :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
22.10.14 17:10

Tak zkusím lepší obrázek

Příspěvek upraven 22.10.14 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 17:12

Holky a vsimli ste si, ze v levnych knihach predavaju stikeez pytlik s troma figurkami za dvacku?… alebo aspon predavali, ja som kupila ked ich Lidl daval asi tyzden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
22.10.14 17:13
@Bábi Zlopočasná píše:
Holky a vsimli ste si, ze v levnych knihach predavaju stikeez pytlik s troma figurkami za dvacku?… alebo aspon predavali, ja som kupila ked ich Lidl daval asi tyzden.

tak to netuším 8o a ví se co tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 17:16

Macka vo vreci :mrgreen: Ja som kupila dva pytliky, a mame dvakrat slona, dvakrat zraloka a dvakrat tusim zabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 17:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 17:21

http://www.levneknihy.cz/…ks/d-130833/

ale pozerala som ze s dostupnostou je to bieda… tak to asi slecnam viac pytlikov nedokupim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.10.14 17:24

Moody a Chompy**** nabizim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.10.14 17:44

Stikeez - zatím výměna

Ahoj,

máme na výměnu:

2× PUFF-PUFF
2× IGOR
1× MOODY
1× FIDO

1× GIRY JOE

1× HIP-HIP
1× CHOMPY

Do sbírky nám chybí:
(Loggy), Puffy.

Díky,

Jana

Příspěvek upraven 23.10.14 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.10.14 19:56

Stikeez

Ahoj, nabízím výměnu

potřebuji: ELY, ORBY, SHARKY, HIP-HIP, KITTY

nabízím: FROGGY 2×, MOODY 2×, FRANKEY, CHOMPY 2×, GLOO-GLOO 2×, COW, FIDO 2×, IGOR 2×, DOLFY 2×, GIRY JOE 3×,

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
22.10.14 20:05
@Bábi Zlopočasná píše:

máte pravdu..ale měl by to být jen ten sáček za 19 kč- v tom dražším, kde je šest figurek jsou jiné Stikeez… v tom za 19 kč- jsou všechny z Lidlu, pár se však liší barvou: http://www.abc-hracky.cz/…7635B15D.jpg?… problém je, že jsou teď skoro všude vyprodány 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
22.10.14 20:06

Nabízíme plná alba včetně kartiček z penny, z billy, z albertu, dále i samostatné kartičky a samolepky, penny – naše země, za zvířaty kolem světa, simpsny, máme rádi Česko, billa- fascinující pravěk, rekordy z říše zvířat, albert – hrátky a mluvení se zvířátky, prázdniny v jednom kole, obyčejný figurky zvířátek-Ředitelem zoo, samolepky animal kingdoom, tesco obyčejný disney kartičky, interspar – obyčejný RIO 2 kartičky, figurky šmoulové z albertu+zeleninu mám červený jablko a borůvky, zabalenou figurku z olmíků – kráva.,celé obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš, body z kauflandu, body na skleničky do penny.

Sháníme-figurky stikeez z lidlu-dcerka má lehkou mozkovou dysfunkci a ADHD ale u figurek aspon vydrží a má z nich velkou radost…

NEBO KDYBY NĚKOMU NĚJAKÝ FIGURKY PROSÍM ZBYLY, BUDU RÁDA, KDYBY JSTE SI NA NÁS
VZPOMNĚLI. DCERKA BUDE RÁDA ZA JAKOUKOLIV VĚNOVANOU FIGURKU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 09:01

AKTUALIZACE

Chybí nám toto: •LOGGY, PAPSY

Máme navíc: • GUINNY, 2X ORBY, PUFF-PUFF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...