Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den
Nabítím na výměnu
SNAKY, IGOR, FIDO, COW, ELY, GIRY JOY
sháním:
FRANKEY, PUFF-PUFF, BUNNY, PIGGY, LOGGY, HIP-HIP
Děkuji. ![]()
Ahoj holky, sháním figurky: Orby, Igor a Puff-puff. Na výměnu mám hip-hip, cow, guinny, piggy a papsy. Předání pouze Plzeň - ideálně někde v centru. Domluvíme se?
Prosím nemáte někdo Prasátko?
Máme jich hodně na výměnu.
Moc děkuji
@Very123 píše:
Holky, je tu někdo z Plzně na výměnu???
Bohužel jsem z Prahy ![]()
Nabízíme plná alba včetně kartiček z penny, z billy, z albertu, dále i samostatné kartičky a samolepky, penny - naše země, za zvířaty kolem světa, simpsny, máme rádi Česko, billa- fascinující pravěk, rekordy z říše zvířat, albert - hrátky a mluvení se zvířátky, prázdniny v jednom kole, obyčejný figurky zvířátek-Ředitelem zoo, samolepky animal kingdoom, tesco obyčejný disney kartičky, interspar - obyčejný RIO 2 kartičky, figurky šmoulové z albertu+zeleninu mám červený jablko a borůvky, zabalenou figurku z olmíků - kráva.,celé obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš, body z kauflandu, body na skleničky do penny.
Sháníme-figurky stikeez z lidlu
NEBO KDYBY NĚKOMU NĚJAKÝ FIGURKY PROSÍM ZBYLY, BUDU RÁDA, KDYBY JSTE SI NA NÁS
VZPOMNĚLI. DCERKA BUDE RÁDA ZA JAKOUKOLIV VĚNOVANOU FIGURKU… KLADNÉ HODNOCENͨSAMOZŘEJMOSTÍ…
![]()
Tak to opet radi,
clovek jako blbec odesila vsechny domluveny vymeny (a jeste doporucene), ale k nam par stikeezku nedorazilo a lidi se uz nehlasi na dotaz, jestli jsou uz aspon na ceste k nam
![]()
Příspěvek upraven 20.10.14 v 13:31
Ahoj maminky.
Komu chybi figurky mam nejake co mame vickrat.
Mame Loggy-2×, Puff-Puff, Orby, Choimpy, Dolfy, Gloo-Gloo, Fido 2×
My mame sbirku kompletni, takze posilame do sveta.
Spis osobni odber v Plzni
@myrkaly píše:
Ahoj maminky.
Komu chybi figurky mam nejake co mame vickrat.
Mame Loggy-2×, Puff-Puff, Orby, Choimpy, Dolfy, Gloo-Gloo, Fido 2×My mame sbirku kompletni, takze posilame do sveta.
Spis osobni odber v Plzni
DOBRÝ DEN, POSLALA JSEM VÁM SOUKROMOU ZPRÁVU, MĚLA BYCH ZÁJEM O FIGURKY PRO MOJÍ DCERKU.
Dobrý den,
měla bych zájem pro synka potřebujeme Puff-Puff, Champy, Gloo-Gloo a Fida ![]()
Máme navíc IGOR, BUNNY, DOLFY
Scháníme: CHOMPY, PUFF-PUFF, ORBY, FIDO, KITTIE, SHARKY, GLOO-GLOO, GUINNY, GIRY JOE, a FROGGY
Prosím nabídněte klidně za rozumnou cenu ![]()