Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@moravanda když mi něco zbyde tak vám je pošlu ![]()
nám chybí Kočka a Slon a možná i žába o ještě nevím, zelené mám 2×, červené nemáme vůbec
U nás v ČB v knihách mají jen ty dražší v kuličkách. Asi si s kamarádkou objednáme balík rovnou z Číny, tam jedna vyjde cca na 3,– a bude to
v tom balíku jsou i jiné druhy, než v Lidlu, tak by byla větší sada ![]()
Ja jsem uplne pitoma
![]()
Ted mi dosly obycejne obalkou ocekavane Zralok a Slonecek od Míši z Prahy…Ja si ale vuubec nemuzu vybavit, jestli jsem na jeji adresu uz take odesilala dva kusy!!!
Miso, ozvi sem, prosim ![]()
EDIT:
vyreseno
![]()
Příspěvek upraven 23.10.14 v 12:44
Aktualizace:
nabizim:
3× chompy
1× moody
1× puff-puff… a urputne shanime:
pripadne Snaky a Igor
Dobrý den,
nabízím na výměnu tyto postavičky: Orby, Chompy, Doplhy, Ely. Potřebujeme: Papsy, Sharky, Hipp hipp, Loggy, Puff Puff, Cheez, Moody. Děkuji za nabídky. Petra.
@simankovap píše:
Dobrý den,
nabízím na výměnu tyto postavičky: Orby, Chompy, Doplhy, Ely. Potřebujeme: Papsy, Sharky, Hipp hipp, Loggy, Puff Puff, Cheez, Moody. Děkuji za nabídky. Petra.
já bych vyměnila Puff Puff za Ely. šlo by to?
napište kdyžtak zprávu
@sarape Zdravím, napsala jsem Vám zprávu, prosím podívejte se na ni a dejte mi vědět. Předem děkuju. Míša
Ahojky holky! Nemáte prosím někdo toho modrého delfína na výměnu? Dám i více figurek. Děti brečí a pořád otravují. Děkuji Jana
Ahojky! Prosím máš ještě modrého delfína? Vyměním i dám více figurek. Co ti chybí? Díky Jana
Ahojky, určitě můžeme, co nám chybí, uvádím v diskuzi výše, mrkni.