Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebuji vrátit šaty, které jsem koupila na Asosu. Vybrala jsem vratku přes DHL (PPL parcel shop), všechno vyplním, vytisknu etiketu a ejhle - v parcel shopu mi balíček nepřijali, že prý potřebují ještě další kód. Psala jsem do online chatu, kde mi paní vygenerovala další podací etiketu. Když jsem to koumala, byla až na jiné číselné kódy totožná s tím, co jsem měla původně. Psala jsem jí to, avšak ujistila mě, že je to tak OK. Tak já nevím, jestli jsem neschopná já nebo holky na parcel shopu. Stalo se vám něco takového v poslední době? Nevíte, jestli ještě jde vracet přes ČP? Objednávala jsem tam naposledy před rokem a půl a tenkrát se vracelo přes poštu.
Ahoj já vždycky akorát vytiskla ten barcode, který jsem měla na svém účtu a nikdy problém nebyl..
Nechceš zkusit jiný parcelshop?
@sarah1618 píše:
Ahoj já vždycky akorát vytiskla ten barcode, který jsem měla na svém účtu a nikdy problém nebyl..Nechceš zkusit jiný parcelshop?
Zkusila jsem dva, v obou stejný problém ![]()
Mělas tam ty čárové kódy dva? Na obou pobočkách mi tvrdili, že potřebují ještě jeden. Ještě jsem si všimla, že mám na etiketě pidimidi písmem reference number, ale bez čárového kódu.
V příloze e-mailu přijde celá ta adresa už předtištěná, kde se to posilá plus dva barcodes jeden nad druhým ale vytiskne se to jako jedno.
Ahoj vsem, obnovuji diskuzi, mam stejny problem jako slecna, balik mi nevzali ani v PPL parcel shopu ani na poste. Stitek vypada takto a nikde to neberou🤦♀️Poradi nekdo v cem je problem?
Ahoj, já tenkrát kromě Asos podpory psala i na DHL a PPL. Z PPL mi odpověděli, že o problému s kódama z Asosu ví a řeší to. Tenkrát mi to vzala paní na pobočce na dobré slovo, že to zkusí předat pánovi z PPL, až přijede pro balíky. Ten byl tak hodnej, že to vzal k nim na centrálu a balík v pořádku došel. Od té doby jsem objednávala několikrát a vrácení proběhlo už bez problému.
@dabelnosipradu
Dobrý den, mám stejný problém, povedlo se Vám to vyřešit? Já jsem bezradná, nikde mi to nechtějí vzít.
@dabelnosipradu Štítek mám stejný a také mi včera odmítli vzít zpětnou zásilku na PPL parcelshopu. Přitom jsem tuto pobočku PPL přímo vybrala při vytváření vratky. Prý zásilky DHL neberou a ani řidič PPL je nebere. Podařilo se vám to vyřešit?
Ahoj holky, v pondělí jsem měla ten stejný problém. Psala jsem na podporu poslali mi totožný štítek, akorát s jinými čísly pod kódy. Nicméně s novým štítkem jsem problém neměla, možná proto, že jsem to nedávala do parcelshopu, ale přímo kuryrovi, co mi dovezl jiné balíky. Nicméně dnes stejný problém, šla jsem poslat balík z Asosu do parcelshopu a zase mi to nevzali 😠. Nevím teda jestli zase psát na podporu pro nový štítek a nebo počkat až mi ppl zase něco poveze a zase to dat kuryrovi 🤷🏽♀️.
@nicole08
Tak dnes mi odmítli zpětnou zásilku s původním štítkem i na DHL pointu. Zkoušeli to přes PPL i DHL, ale prý je štítek špatný nebo není zadaný v systému.
Tak jsem psala na online podporu a nechala si poslat štítek nový, tentokrát přes Českou poštu. Takže v pondělí další pokus. ![]()
@NIKA080 píše:
@nicole08
Tak dnes mi odmítli zpětnou zásilku s původním štítkem i na DHL pointu. Zkoušeli to přes PPL i DHL, ale prý je štítek špatný nebo není zadaný v systému.![]()
Tak jsem psala na online podporu a nechala si poslat štítek nový, tentokrát přes Českou poštu. Takže v pondělí další pokus.
Dobrý den,
dáte sem prosím vědět, jestli vám to vzali přes Českou poštu? Mám ten stejný problém, celý minulý týden jsem lítala do parcel shopu s novým štítkem a nešlo to.
@psvj Dobrý den, tak balíček se mi podařilo přes Českou poštu odeslat bez nejmenších problémů. Nechala jsem si teda přes online podporu vystavit štítek přímo přes Českou poštu. Snad vše proběhne v pořádku a doufám, že někdy uvidím i peníze za vrácené zboží!
. Na jiné diskuze (na konkurenčním webu) paní psala, že takto přes ČP vracela tričko před 14ti dny a peníze stále nikde. ![]()
Příspěvek upraven 07.03.22 v 20:56
@NIKA080 děkuji za odpověď! Můžete mi ještě prosim napsat, jak jste psala o vystaveni štítku přes Českou poštu? Mně ji automaticky vystavili po druhé přes DHL. ![]()
@psvj Při online chatu se mě přímo ptali, jestli preferuji vrácení přes DHL nebo Českou poštu. Tak jsem vybrala poštu a poslali štítek na vrácení poštou.