Antikoncepce

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1046
29.4.22 19:42
@Anonymní píše:
Ahoj, brala jsem HA v 9 ráno a teď jsem na psychiatrii a překopali mi to, jeden den jsem si ji vzala v 1 odpoledne a teď vždy nějak mezi 7-8 ráno, je to hodně zlý? Zbývá mi týden dobrat a pak mám pauzu a s novým platickem to chci zase vrátit na 9, měla bych být už doma, děkuji

Ted nechci, aby to znelo nejak urazlive, ale predpokladam, ze na psychiatrii nejaky styk asi nehrozi, takze kvuli pripadnymu otehotneni bych si hlavu nelamala. Pokud zacnes spinit/krvacet driv, nez obvykle, dober normalne plato a az budes doma, zacni brat tak, jak jsi zvykla :) a kdyby nahodou, chran se, dokud nezacnes brat novy plato :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
29.4.22 20:00

8o v příbalovém letáku je všechno vysvětleno. To jsi svýmu neřekla, že nechceš, aby se do tebe udělal, když nevíš, jestli může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
21.7.22 20:09

20 prášku místo 21

Dobrý den, mám dotaz.
Brala jsem dvě plata HA za sebou rovnou bez 7mi denní pauzy, ale místo 21 prášku v posledním platu jsem vzala jen 20 a udělala pauzu, tudíž mi to teď vychází, že budu brát další plato po 7mi denní pauze o den dříve, abych zachovala správnou délku pauzy.
Je problém to že jsem nedobrala 21 prášku, ale pouze 20? Byla jsem i tak chráněna? Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
21.7.22 20:34
@Nora2 píše:
Dobrý den, mám dotaz.
Brala jsem dvě plata HA za sebou rovnou bez 7mi denní pauzy, ale místo 21 prášku v posledním platu jsem vzala jen 20 a udělala pauzu, tudíž mi to teď vychází, že budu brát další plato po 7mi denní pauze o den dříve, abych zachovala správnou délku pauzy.
Je problém to že jsem nedobrala 21 prášku, ale pouze 20? Byla jsem i tak chráněna? Předem děkuji za odpovědi.

přečti si leták, vynechání v 3. týdnu je tam zcela jistě popsáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35434
21.7.22 20:35
@Nora2 píše:
Dobrý den, mám dotaz.

Nevadí. Když dodrzis pauzu 7 dní tak jsi chráněna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.24 16:47

Ahoj, chtela bych se zeptat, antikoncepci mistra beru uz nejakou dobu, a po 7 denni pauze tedy 8 den (patek) jsem prasek uzila az okolo 23:20 tak zda to nevadí ze to bylo tak pozde? dekuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.24 08:26

Mistra

Ahoj holky, musela jsem přerušit užívání antikoncepce Mistra a protože jsem si koupila balení na 6m, tak mi 3m zůstaly. Je nová, tak pokud by někdo měl zájem, napište mi a domluvíme se. Děkuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.9.24 23:50

Dobrý večer dneska ráno v 11 hod jsem si vzala pilulku a večer jsem měla sex nechráněný mohla bych otěhotnět když si zítra nevezme prášek ráno začala jsem brát teprve první plato antikoncepce a už jsem u konce tak nevím jestli bych mohla otěhotnět když sem si vzala ráno a měla jsem nechráněný sex večer tak jestli v tom mate nějakou zkušenost budu rada za radu jestli má cenu si zítra ráno vzít pilulku a nebo nemám mám zmatek v hlavě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
28.9.24 08:53

Nepíšeš to úplně jasně. Jestliže jsi u konce plata, tak se obvykle dělá týden přestávka, ale jsi v ní plně chráněná a budeš v ní krvácet. U některých druhů pilulek se ale přestávka nedělá a v platu je více druhů pilulek. Musíš se podívat do příbalového letáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.5.25 11:20

Dobrý den, chci se zeptat dneska mě Dr poslala přes recept antikoncepci, kterou mám jíst nepřetržitě každý den, máte někdo taky takovou? Vím že jsou antikoncepce které mají pak pauzu. Děkuji za odpověď 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 07:15

Antikoncepce

Dobrý den holky začala Sem užívat první antikoncepci je mi 30, první aktivní tabletu sem si vzala 1 den menstruace, dnes je to 9tý den a furt krvácím je to běžné? Než si tělo zvykne? Nebo to mám řešit s Dr? díky za odpověď 🍀

• Citovat
  • Upravit
972
23.5.25 08:25

@Nella 000 já beru bez pauzy nonstop. Beru Florette

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
23.5.25 08:25
@Anonymní píše: Více

Je to normální, tělo se s tím musí srovnat