Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj potřebují pomoct… Od 6unora beru HA i začla mi MS a včera jsem měla pohlavní styk ze svym přítelem a udělal do me a to jsem mala 10 prášek v sobě.. A ted právě nevím esi mužů byt těhotná
![]()
@Terrinka93 píše:
Můžeš no
Mě dochtora řekl ze začnou působit po týdnů ![]()
Nauč se číst /příbalový leták se to jmenuje/ a až pak soulož.
@Tynkaemm tak proč se ptáš? Za tím, ze otěhotnět můžeš si stojím. Otěhotněly i po delší době brání. První měsíc by se prostě ženská měla chránit i jinak ![]()
@Pipet píše:
Nauč se číst /příbalový leták se to jmenuje/ a až pak soulož.
Problém je v tom že v přibalovem letáků to nebyli napsání…
Antikoncepce - hormonální - tabletky - funguje od momentu užívání první tablety, to vás doktor nepoučil? Akorát mi tedy nejde do hlavy, jakto že vám nyní začala MS? Co vím, tak antiko se začíná poprvé užívat s prvním dnem mensesu? Nebo to je jinak?
@PETRAKIM píše:
Antikoncepce - hormonální - tabletky - funguje od momentu užívání první tablety, to vás doktor nepoučil? Akorát mi tedy nejde do hlavy, jakto že vám nyní začala MS? Co vím, tak antiko se začíná poprvé užívat s prvním dnem mensesu? Nebo to je jinak?
Rikam MS mi začla 6 února a ten den sem si vzala HA…takže nevím a včera jsem si vzala 10 prášek a nevím esi už jsem byla chráněna pač je to moje první Ha
Pokud jsi vzala první prášek první den cyklu (první den menstruace), tak už bys chráněná být měla, poku to bereš jak máš. Tohle v příbalovém letáku stoprocentně napsané je, mrkni se ještě jednou ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Pokud jsi vzala první prášek první den cyklu (první den menstruace), tak už bys chráněná být měla, poku to bereš jak máš. Tohle v příbalovém letáku stoprocentně napsané je, mrkni se ještě jednou
Beru ji v 6 ráno… Ale dekuji moc ![]()
@Tynkaemm píše:
17 let
Tak to už jsi dost stará na to aby jsi věděla jak se používá antikoncepce a hlavně k tomu máš příbalový letáček tak že tam ti všechno píšou tak si to přečti ![]()
@Petruna21 píše:
Tak to už jsi dost stará na to aby jsi věděla jak se používá antikoncepce a hlavně k tomu máš příbalový letáček tak že tam ti všechno píšou tak si to přečti
Přibaloví leták jsem četla snad 5 a nikde to není napsání… Ale me dochtor řek že po týdnů působí, a prášek sem si vzala první den MS a včera jsem si vzala 10 prášek a mela jsem i pohlaví styk a přítel se do me udělal… A právě nevím esi muži byt těhotná
@Tynkaemm To ti nikdo přesně neřekne buď otěhotníš nebo ne ale spíš bych řekla že ne uvidíš až to dostaneš ![]()