Antikoncepce

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
16.2.18 10:21

Atikocepce

Ahoj potřebují pomoct… Od 6unora beru HA i začla mi MS a včera jsem měla pohlavní styk ze svym přítelem a udělal do me a to jsem mala 10 prášek v sobě.. A ted právě nevím esi mužů byt těhotná :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2707
16.2.18 10:29

Můžeš no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.2.18 10:31
@Terrinka93 píše:
Můžeš no

Mě dochtora řekl ze začnou působit po týdnů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.2.18 10:32

Nauč se číst /příbalový leták se to jmenuje/ a až pak soulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
16.2.18 10:34

@Tynkaemm tak proč se ptáš? Za tím, ze otěhotnět můžeš si stojím. Otěhotněly i po delší době brání. První měsíc by se prostě ženská měla chránit i jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.2.18 10:36
:nevim: [cittac)
@Pipet píše:
Nauč se číst /příbalový leták se to jmenuje/ a až pak soulož.

Problém je v tom že v přibalovem letáků to nebyli napsání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.2.18 10:36

Antikoncepce - hormonální - tabletky - funguje od momentu užívání první tablety, to vás doktor nepoučil? Akorát mi tedy nejde do hlavy, jakto že vám nyní začala MS? Co vím, tak antiko se začíná poprvé užívat s prvním dnem mensesu? Nebo to je jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.2.18 10:46
@PETRAKIM píše:
Antikoncepce - hormonální - tabletky - funguje od momentu užívání první tablety, to vás doktor nepoučil? Akorát mi tedy nejde do hlavy, jakto že vám nyní začala MS? Co vím, tak antiko se začíná poprvé užívat s prvním dnem mensesu? Nebo to je jinak?

Rikam MS mi začla 6 února a ten den sem si vzala HA…takže nevím a včera jsem si vzala 10 prášek a nevím esi už jsem byla chráněna pač je to moje první Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
16.2.18 11:14

Pokud jsi vzala první prášek první den cyklu (první den menstruace), tak už bys chráněná být měla, poku to bereš jak máš. Tohle v příbalovém letáku stoprocentně napsané je, mrkni se ještě jednou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.2.18 11:19

Kolik ti je? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.2.18 11:21
@Petruna21 píše:
Kolik ti je? :roll:

17 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.2.18 11:22
@Mar__tanka1983 píše:
Pokud jsi vzala první prášek první den cyklu (první den menstruace), tak už bys chráněná být měla, poku to bereš jak máš. Tohle v příbalovém letáku stoprocentně napsané je, mrkni se ještě jednou ;)

Beru ji v 6 ráno… Ale dekuji moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.2.18 11:25
@Tynkaemm píše:
17 let

Tak to už jsi dost stará na to aby jsi věděla jak se používá antikoncepce a hlavně k tomu máš příbalový letáček tak že tam ti všechno píšou tak si to přečti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.2.18 11:29
@Petruna21 píše:
Tak to už jsi dost stará na to aby jsi věděla jak se používá antikoncepce a hlavně k tomu máš příbalový letáček tak že tam ti všechno píšou tak si to přečti :)

Přibaloví leták jsem četla snad 5 a nikde to není napsání… Ale me dochtor řek že po týdnů působí, a prášek sem si vzala první den MS a včera jsem si vzala 10 prášek a mela jsem i pohlaví styk a přítel se do me udělal… A právě nevím esi muži byt těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.2.18 11:32

@Tynkaemm To ti nikdo přesně neřekne buď otěhotníš nebo ne ale spíš bych řekla že ne uvidíš až to dostaneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí