Augmentace prsou zkušenosti

Anonymní
3.3.20 22:21

Augmentace prsou zkušenosti

Zdravím. Prosím ženy, které podstoupily augmentaci, zda mi napíšete vaše zkušenosti. Jak jste dlouho po zákroku a jak jsou hodně vidět jizvy. Jsem po dvou dětech, prsa mám vykojena. Implantáty stoprocentně nechci. Moc děkuji za Vaše reakce. Prosím anonymitu, je to pro mne intimní a zatím jsem se s tím nikomu nesverila. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.3.20 22:24

Augmentace je zvětšení prsu pomocí implantátu. Modelace je podle mě větší zásah a hlavně mnohem více jizev.

• Citovat
  • Upravit
114
11.3.20 11:34

Já jsem nad tou modelací taky přemýšlela ale nakonec jsem se rozhodla pro implantáty, protože jsem vždy chtěla větší prsa. Mám je asi rok a jizvy jsou jenom pod prsy a nejsou vidět. Ale zahojili se docela rychle. Vím, že u té modelace se dělá řez taky v okolí dvorců, je pravda že je tam těch jizev více ale věřím že se to pěkně zcelí. Hlavně je potřeba dodržovat ty pokyny co ti doktor dá. Já jsem nosila i to stahovací prádlo o něco dýl jak mi v Yes Visage řekli. Hlavně se musíš o sebe starat a zbytečně se nevystavovat nějaký extra fyzický námaze ze začátku. Já jsem se snažila pár dní jenom oddychovat. A já si myslím, že ty doktoři se snaží ty jizvy dělat esteticky pěkně. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.9.20 18:28

3 týdny po zvětšení

Holky prosím o radu, jsem 3 týdny po augmentaci prsů. Jsem velice spokojená s výsledkem, ale stále mám bolesti různého charakteru. Pálení bradavek, tlak na prsou, jakoby mravenčení v prsou atd. celý den mám z těchto pocitů husí kůži. Jsem unavená a nezvládám nic moc dělat. Jsem z toho taková nesvá, měla jste to některá také tak. Lepší se to strašně pomalu. Jinak impl. byl pod sval 325 ml. Snažím se relaxovat, pracuji v administrativě, takže nic fyzicky náročného nedělám. Prosím o nějakou vaši zkušenost, zda mohu být klidná. Jizva vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.11.20 00:05

Jizvy budou, pokud nebudou komplikace tak tenké a po čase nebudou ani vidět. Pokud se budou hojit špatně, budou v oblasti jizev defekty, bude to vidět, ale dobrý plastik by to měl po sobě opravit. Tudíž vybirej plastika, který ti již u konzultace slíbí, že případné komplikace spojené s hojením dá do pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.1.21 16:17
@nickpeti píše:
Holky prosím o radu, jsem 3 týdny po augmentaci prsů. Jsem velice spokojená s výsledkem, ale stále mám bolesti různého charakteru. Pálení bradavek, tlak na prsou, jakoby mravenčení v prsou atd. celý den mám z těchto pocitů husí kůži. Jsem unavená a nezvládám nic moc dělat. Jsem z toho taková nesvá, měla jste to některá také tak. Lepší se to strašně pomalu. Jinak impl. byl pod sval 325 ml. Snažím se relaxovat, pracuji v administrativě, takže nic fyzicky náročného nedělám. Prosím o nějakou vaši zkušenost, zda mohu být klidná. Jizva vše OK.

@nickpeti

řekla bych že tyto pocity a bolesti jsou 3 týdny po operaci normální. Bolesti mi trvaly určitě déle jak měsíc a pálení a mravenčení určitě minimálně dva…kvůli únavě jsem nebyla schopná ničeho, ale přisuzovala jsem to narkóze. Po měsíci začala únava ustupovat. Pokud by se to zhoršilo, zavolala bych doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí