Augmentace s modelaci

257
29.1.22 11:24

Augmentace s modelaci

Ahoj holky, jsem po augmentaci v roce 2016, potom 2 těhotenství, prsa teď hrůza. Takže chci jít na modelaci+větší implantat
Máte někdo zkušenosti? A někdo třeba Ostrava a okolí doporučí? Dělají to najednou? :srdce: :srdce:
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17321
29.1.22 12:33

Pracuji na plastice v Praze… zákrok se provádí najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
29.1.22 12:51

@azaleila děkuji, mi totiž na 1 klinice řekli, že dělají zvlášť, vyndají starý silikon, vymodeluji a za 9 měsíců můžu jít nechat zvětšit :,( nerada bych šla na operaci 2×. Jednak 2× anestezie, 2× rekonvalescence, a rok s malyma prsama :( :( :( Jinde mi zas řekli že se dělá najednou. Osobně jdu na konzultaci v březnu, tak uvidíme. Modlím se ať to udělají najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
29.1.22 14:01
@margarita89 píše:
@azaleila děkuji, mi totiž na 1 klinice řekli, že dělají zvlášť, vyndají starý silikon, vymodeluji a za 9 měsíců můžu jít nechat zvětšit :,( nerada bych šla na operaci 2×. Jednak 2× anestezie, 2× rekonvalescence, a rok s malyma prsama :( :( :( Jinde mi zas řekli že se dělá najednou. Osobně jdu na konzultaci v březnu, tak uvidíme. Modlím se ať to udělají najednou

Ten zákrok na dvě etapy je poměrně zastaralá metoda… nebo se ojediněle dělá v případě že bys měla s prsy nějaký zásadní problém (třeba prasklé nebo opouzdřené implantáty) a bylo by potřeba nechat tělo odpočinout od silikonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
29.1.22 14:04

@azaleila aha, děkuji za info :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie