Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem po augmentaci v roce 2016, potom 2 těhotenství, prsa teď hrůza. Takže chci jít na modelaci+větší implantat
Máte někdo zkušenosti? A někdo třeba Ostrava a okolí doporučí? Dělají to najednou?
![]()
Dekuji
@azaleila děkuji, mi totiž na 1 klinice řekli, že dělají zvlášť, vyndají starý silikon, vymodeluji a za 9 měsíců můžu jít nechat zvětšit
nerada bych šla na operaci 2×. Jednak 2× anestezie, 2× rekonvalescence, a rok s malyma prsama
Jinde mi zas řekli že se dělá najednou. Osobně jdu na konzultaci v březnu, tak uvidíme. Modlím se ať to udělají najednou
@margarita89 píše:
@azaleila děkuji, mi totiž na 1 klinice řekli, že dělají zvlášť, vyndají starý silikon, vymodeluji a za 9 měsíců můžu jít nechat zvětšitnerada bych šla na operaci 2×. Jednak 2× anestezie, 2× rekonvalescence, a rok s malyma prsama
![]()
![]()
Jinde mi zas řekli že se dělá najednou. Osobně jdu na konzultaci v březnu, tak uvidíme. Modlím se ať to udělají najednou
Ten zákrok na dvě etapy je poměrně zastaralá metoda… nebo se ojediněle dělá v případě že bys měla s prsy nějaký zásadní problém (třeba prasklé nebo opouzdřené implantáty) a bylo by potřeba nechat tělo odpočinout od silikonu…