Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikde jsem tu takový koutek nenašel, takže je to na mně, stydět byste se měly
![]()
A rovnou vykopávám – před časem jsem tu dával věšáček na klíče, který jsme si kdysi se synem vyrobili.
Syn je teď o pár let starší a SpongeBob už nepatří mezi jeho Top 10 oblíbence, tak jsme věšák malinko přestavěli.

Včetně nezbytných emzáků.

A na Měsíci samozřejmě nesmí chybět ani kráter.

Příspěvek upraven 29.01.22 v 08:40
@Královna Kosmíru píše:
Se stydim tedy![]()
Její Výsost se stydět samozřejmě nemusí, ta na to má přece lidi ![]()
@Němý Bobeš to je úžasné, můžeš hodit detail věšáku? Myslím háčků. Děkuji
@inkakřivák píše:
@Němý Bobeš to je úžasné, můžeš hodit detail věšáku? Myslím háčků. Děkuji
Tam žádné háčky nejsou, jen se vždycky nacvakne kostička, co je na klíčích ![]()

Vidíš blba? Já bych složité vymyslela, jak udělat háček. S dovolením ty fotky ukážu vnukovi, a budeme vyrábět, možná.
Ovšem ten spongebob byl luxusní
u nás by bylo tema jursky svět.
@Němý Bobeš píše:
Tam žádné háčky nejsou, jen se vždycky nacvakne kostička, co je na klíčích
Dobrý, Bobeš…
Nechtěl bys mě adoptovat a udělat mi doma podobnej věšák… Já prostě odkládám klíče na určité místo a když je vyjímečně položím jinam, tak druhej den šílím a hodinu hledám…
![]()
Twl.. to ale to je paráda.. ale musím říct, že by mě to v životě nenapadlo..a to kluci jedou v legu ve velkém ![]()
@Majinka7 píše:
Ovšem ten spongebob byl luxusníu nás by bylo tema jursky svět.
No jo, mezitím jsme měli ještě Minecraft věšák, ale jen pár týdnů, nějak se nám nezamlouval…
@bse.pedro píše:
Dobrý, Bobeš…Nechtěl bys mě adoptovat a udělat mi doma podobnej věšák… Já prostě odkládám klíče na určité místo a když je vyjímečně položím jinam, tak druhej den šílím a hodinu hledám…
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak je nechávej ve dveřích, já to třeba tak dělám.
@Němý Bobeš Bobeš, jste dobrýýý! 
Mam hrozne velky klice! Snad od celyho Kosmiru
. Udrží to velky klice?
Příspěvek upraven 29.01.22 v 09:05
To je přesně pro mojeho syna. Kdyby to šlo, tak bude lego roztahané všude. On má teda bydlenkovský pokoj. Tam si hospodaří po svém.
My nemáme žádný držák na klíče. A ani mít nebudeme nejspíš. Nechci vůbec nic za vstupem na chodbě.
@Královna Kosmíru píše:
Mam hrozne velky klice! Snad od celyho Kosmiru. Udrží to velky klice?
Taky mám hrozně velkou spoustu věcí a nechlubím se tím tady
![]()
Ale že je to Vaše Výsost – kilo na jedné kostičce v pohodě. Možná by to dalo i dvě, ale tolik mouky doma nemám ![]()
@Žirafa 69 píše:
Tak je nechávej ve dveřích, já to třeba tak dělám.@Němý Bobeš Bobeš, jste dobrýýý!
U auta se to moc nedoporučuje…
A v poslední době jsem několikrát na poslední chvíli stačil skočit zpět do auta a vyrvat je ze zapalování, než se mi auto zacvakne…
![]()