Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To slovo bydlenkovský má nějaký konkrétní význam? Nebo to je nějaké místní označení? ![]()
@Samy píše:
To slovo bydlenkovský má nějaký konkrétní význam? Nebo to je nějaké místní označení?
Jo
@Samy píše:
To slovo bydlenkovský má nějaký konkrétní význam? Nebo to je nějaké místní označení?
Je to místní označení, které má konkrétní význam…
![]()
@Královna Kosmíru @bse.pedro tak už jsem si vyhledala - to jsem fakt ještě neslyšela ![]()
@Kelsey píše:
Zesměšňovat tvorbu vlastního dítěte. To je hodně velký úlet. Když se dívám na ten obrázek. Dítě pracovalo štětcem, stříhalo, lepilo, kreslilo. Tolik prvků a snahy.
Moc šikovná školkařka. Mám ráda humor. Ale tohle vtipné nebylo.
Zas to tak nedramatizuj a nezen do extrému, jo. Já jsem samozrejme ráda, že ve školce tvoří, ale jako z domácích dekorací z těch výtvorů teda nadšená nejsem. Do popelnice to nehážu (aspoň ne hned
), ma to vystavený v pokojíku a v herně. Třeba teď přes vánoce měla na okně skoro pulmetrove březové poleno s polystyrenovou hlavou - jakoze andel
; naštěstí začalo zespodu plesnivet, tkz jsem dostala svolení to vyhodit.
Ale třeba do obýváku, chodby atp. mi tato umělecká díla nesmí…
@Němý Bobeš píše:
Minimalistky a spol. se raději ani nedívejte semhle
To mi připomíná, když jsem doučovala jednoho klučíka, co měl plný pokoj Lega, tak jsem se ho jednou ptala, jestli si s tím vším vůbec stíhá hrát. Říkal: „No, spíš tatínek…“
Nebylo to u vás? ![]()
@klamonožka píše:
To mi připomíná, když jsem doučovala jednoho klučíka, co měl plný pokoj Lega, tak jsem se ho jednou ptala, jestli si s tím vším vůbec stíhá hrát. Říkal: „No, spíš tatínek…“Nebylo to u vás?
Tak já nemůžu za to, že jsem jako dítě žádné Lego neměl
![]()
Aneb jak se jednou před Vánoci kolega v práci přeřekl, „Koupil jsem si Vojtovi bagr.“
![]()
Nicméně synovi to myslím nikdy nevadilo, že má doma trochu Lega. Když se třeba nedávno nudil, prohrabal šuplíky a postavil si vodopád.
@Němý Bobeš to je čirá krása. Lego miluju (a Ježíšek si toho všiml) ![]()
@Liška32 ta bonsai jen boží, koukám, že jsi zkombinovala lístečky ![]()
Hej vy tady jedete slušný legobomby… muj kluk ma taky neco v pokojiku
@Němý Bobeš představa byla, že si dám jen růžové květy, překvapilo mě, že většina nejsou květy, ale žáby. Tak jsem kombinovala
ty se v legu nějak víc vyznáš nebo jen rád stavíš? Já taky jako malá lego neměla a navíc pro holky nic nebylo, jen classic. Aspoň myslím
jednoho dne chci tu zimní krajinu s vláčky ![]()
@Liška32 píše:
@Němý Bobeš představa byla, že si dám jen růžové květy, překvapilo mě, že většina nejsou květy, ale žáby. Tak jsem kombinovalaty se v legu nějak víc vyznáš nebo jen rád stavíš? Já taky jako malá lego neměla a navíc pro holky nic nebylo, jen classic. Aspoň myslím
jednoho dne chci tu zimní krajinu s vláčky
Asi obojí
Myslím, že jsem tu někdy už zmiňoval, že kdysi kvůli tomu o mně vyšel celostránkový článek v časopisu Maminka
![]()
@Němý Bobeš píše:
Hezká květina je ozdobou každé domácnosti!
Jako živá
Dcera rozbila omylem lego vlak duplo, tak já už mám o dárek k narozeninám požádáno, aby nám tu zase něco jezdilo
Jednoho dne budou lego vlaky jezdit přes celý barák
![]()