Bydlenkovský koutek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
29.1.22 14:18

To slovo bydlenkovský má nějaký konkrétní význam? Nebo to je nějaké místní označení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
29.1.22 14:40
@Samy píše:
To slovo bydlenkovský má nějaký konkrétní význam? Nebo to je nějaké místní označení? :think:

Jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.1.22 16:40
@Samy píše:
To slovo bydlenkovský má nějaký konkrétní význam? Nebo to je nějaké místní označení? :think:

Je to místní označení, které má konkrétní význam… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
29.1.22 18:47

@Královna Kosmíru @bse.pedro tak už jsem si vyhledala - to jsem fakt ještě neslyšela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.1.22 20:24
@Kelsey píše:
Zesměšňovat tvorbu vlastního dítěte. To je hodně velký úlet. Když se dívám na ten obrázek. Dítě pracovalo štětcem, stříhalo, lepilo, kreslilo. Tolik prvků a snahy.
Moc šikovná školkařka. Mám ráda humor. Ale tohle vtipné nebylo.

Zas to tak nedramatizuj a nezen do extrému, jo. Já jsem samozrejme ráda, že ve školce tvoří, ale jako z domácích dekorací z těch výtvorů teda nadšená nejsem. Do popelnice to nehážu (aspoň ne hned :lol: ), ma to vystavený v pokojíku a v herně. Třeba teď přes vánoce měla na okně skoro pulmetrove březové poleno s polystyrenovou hlavou - jakoze andel 8o :roll: :lol: ; naštěstí začalo zespodu plesnivet, tkz jsem dostala svolení to vyhodit.
Ale třeba do obýváku, chodby atp. mi tato umělecká díla nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
29.1.22 21:16
@Němý Bobeš píše:
Minimalistky a spol. se raději ani nedívejte semhle 8o

To mi připomíná, když jsem doučovala jednoho klučíka, co měl plný pokoj Lega, tak jsem se ho jednou ptala, jestli si s tím vším vůbec stíhá hrát. Říkal: „No, spíš tatínek…“ :D Nebylo to u vás? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
30.1.22 10:52
@klamonožka píše:
To mi připomíná, když jsem doučovala jednoho klučíka, co měl plný pokoj Lega, tak jsem se ho jednou ptala, jestli si s tím vším vůbec stíhá hrát. Říkal: „No, spíš tatínek…“ :D Nebylo to u vás? :D

Tak já nemůžu za to, že jsem jako dítě žádné Lego neměl :( :lol:
Aneb jak se jednou před Vánoci kolega v práci přeřekl, „Koupil jsem si Vojtovi bagr.“ 8o :D

Nicméně synovi to myslím nikdy nevadilo, že má doma trochu Lega. Když se třeba nedávno nudil, prohrabal šuplíky a postavil si vodopád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
30.1.22 14:51

@Němý Bobeš to je čirá krása. Lego miluju (a Ježíšek si toho všiml) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
30.1.22 15:12

@Liška32 ta bonsai jen boží, koukám, že jsi zkombinovala lístečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
30.1.22 15:16

Hej vy tady jedete slušný legobomby… muj kluk ma taky neco v pokojiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
30.1.22 15:49

@Němý Bobeš představa byla, že si dám jen růžové květy, překvapilo mě, že většina nejsou květy, ale žáby. Tak jsem kombinovala :) ty se v legu nějak víc vyznáš nebo jen rád stavíš? Já taky jako malá lego neměla a navíc pro holky nic nebylo, jen classic. Aspoň myslím :think: jednoho dne chci tu zimní krajinu s vláčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
30.1.22 18:47
@Liška32 píše:
@Němý Bobeš představa byla, že si dám jen růžové květy, překvapilo mě, že většina nejsou květy, ale žáby. Tak jsem kombinovala :) ty se v legu nějak víc vyznáš nebo jen rád stavíš? Já taky jako malá lego neměla a navíc pro holky nic nebylo, jen classic. Aspoň myslím :think: jednoho dne chci tu zimní krajinu s vláčky :palec:

Asi obojí :oops: Myslím, že jsem tu někdy už zmiňoval, že kdysi kvůli tomu o mně vyšel celostránkový článek v časopisu Maminka 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.6.22 10:28

Hezká květina je ozdobou každé domácnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
16.6.22 20:04
@Němý Bobeš píše:
Hezká květina je ozdobou každé domácnosti!

Jako živá :palec: Dcera rozbila omylem lego vlak duplo, tak já už mám o dárek k narozeninám požádáno, aby nám tu zase něco jezdilo :D Jednoho dne budou lego vlaky jezdit přes celý barák :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová