Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Němý Bobeš píše:
Taky mám hrozně velkou spoustu věcí a nechlubím se tím tady![]()
![]()
Ale že je to Vaše Výsost – kilo na jedné kostičce v pohodě. Možná by to dalo i dvě, ale tolik mouky doma nemám
Ještě bych tam zkusil místo kila mouky zavěsit kilo železa, jestli to udrží i těžší věci…
![]()
To je boží!!! U nás by tam museli bejt asi jednorožci a posypaný třpytkama ![]()
@Lily Evans píše:
To je boží!!! U nás by tam museli bejt asi jednorožci a posypaný třpytkama
Však proč ne, Lego jednorožci jsou v pohodě ![]()
@Němý Bobeš píše:
Nikde jsem tu takový koutek nenašel, takže je to na mně, stydět byste se měly![]()
![]()
A rovnou vykopávám – před časem jsem tu dával věšáček na klíče, který jsme si kdysi se synem vyrobili.
Hustýýý, to chci taky!
@bse.pedro píše:
U auta se to moc nedoporučuje…![]()
![]()
A v poslední době jsem několikrát na poslední chvíli stačil skočit zpět do auta a vyrvat je ze zapalování, než se mi auto zacvakne…
![]()
No tak to joo, ale když se tu mluví o dveřích od bytu… ![]()
Tomu říkám konečně užitné umění! Kam se na tebe hrabou místní bydlenky se šicím strojem a lněnými utěrkami a běhouny. Nebojím se napsat, že stejně esteticky na mě zapůsobilo snad jen Loosovo lehátko.
Pokračujte a inspirujte
!
Nevim, no.. Mne to prijde strasny.
Kdyby mi to nekdo povesil do predsine, tak bych ho vystehovala ![]()
@inkakřivák píše:
@ontarova.stara které lehátko? Upřesnit!
To z Müllerovy vily.
Já nemohu dojetím ani mluvit, to je úplně jiná liga, než když jsme modelovali Ontymu k životnímu jubileu bustu z moduritu.
@ontarova.stara píše:
Tomu říkám konečně užitné umění! Kam se na tebe hrabou místní bydlenky se šicím strojem a lněnými utěrkami a běhouny. Nebojím se napsat, že stejně esteticky na mě zapůsobilo snad jen Loosovo lehátko.
Pokračujte a inspirujte!
Měla bych se nad sebou zamyslet se svejma pripinackama na vestavěné skrini
![]()
@VitaminC píše:
Nevim, no.. Mne to prijde strasny.Kdyby mi to nekdo povesil do predsine, tak bych ho vystehovala
To jsem chtěl udělat taky, ale on syn strašně plakal, když jsem mu začal balit kufry ![]()
@VitaminC píše:
Nevim, no.. Mne to prijde strasny.Kdyby mi to nekdo povesil do predsine, tak bych ho vystehovala
Dovedu si to představit kdyz to bude předsíň minimalisticka a bude to jediny artefakt v te místnosti, pak by se to logicky stalo zároveň veledilem.
Ač estét vyznávající purismus, tak se kochám tímto roztomilým dílkem! Je to hravé, milé, osobité
![]()