Bydlenkovský koutek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23968
29.1.22 09:12
@Němý Bobeš píše:
Taky mám hrozně velkou spoustu věcí a nechlubím se tím tady :roll: :lol:

Ale že je to Vaše Výsost – kilo na jedné kostičce v pohodě. Možná by to dalo i dvě, ale tolik mouky doma nemám :nevim:

Ještě bych tam zkusil místo kila mouky zavěsit kilo železa, jestli to udrží i těžší věci… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
29.1.22 09:13

To je boží!!! U nás by tam museli bejt asi jednorožci a posypaný třpytkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
29.1.22 09:15
@Lily Evans píše:
To je boží!!! U nás by tam museli bejt asi jednorožci a posypaný třpytkama :mrgreen:

Však proč ne, Lego jednorožci jsou v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
29.1.22 09:18

Aby se na tom nekdo neoběsil 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.1.22 09:20
@Němý Bobeš píše:
Nikde jsem tu takový koutek nenašel, takže je to na mně, stydět byste se měly 8o :lol:

A rovnou vykopávám – před časem jsem tu dával věšáček na klíče, který jsme si kdysi se synem vyrobili.

Hustýýý, to chci taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39676
29.1.22 09:25
@bse.pedro píše:
U auta se to moc nedoporučuje… :nevim: :nevim: :nevim: A v poslední době jsem několikrát na poslední chvíli stačil skočit zpět do auta a vyrvat je ze zapalování, než se mi auto zacvakne… :roll: 8)

No tak to joo, ale když se tu mluví o dveřích od bytu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.22 09:34

Tomu říkám konečně užitné umění! Kam se na tebe hrabou místní bydlenky se šicím strojem a lněnými utěrkami a běhouny. Nebojím se napsat, že stejně esteticky na mě zapůsobilo snad jen Loosovo lehátko.
Pokračujte a inspirujte :*!

• Citovat
  • Upravit
80076
29.1.22 09:36

@ontarova.stara které lehátko? Upřesnit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
29.1.22 09:36

Nevim, no.. Mne to prijde strasny. :mrgreen: Kdyby mi to nekdo povesil do predsine, tak bych ho vystehovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.22 09:39
@inkakřivák píše:
@ontarova.stara které lehátko? Upřesnit!

To z Müllerovy vily.

Já nemohu dojetím ani mluvit, to je úplně jiná liga, než když jsme modelovali Ontymu k životnímu jubileu bustu z moduritu.

• Citovat
  • Upravit
15332
29.1.22 09:40
@ontarova.stara píše:
Tomu říkám konečně užitné umění! Kam se na tebe hrabou místní bydlenky se šicím strojem a lněnými utěrkami a běhouny. Nebojím se napsat, že stejně esteticky na mě zapůsobilo snad jen Loosovo lehátko.
Pokračujte a inspirujte :*!

Měla bych se nad sebou zamyslet se svejma pripinackama na vestavěné skrini :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
29.1.22 09:40
@VitaminC píše:
Nevim, no.. Mne to prijde strasny. :mrgreen: Kdyby mi to nekdo povesil do predsine, tak bych ho vystehovala :lol:

To jsem chtěl udělat taky, ale on syn strašně plakal, když jsem mu začal balit kufry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
29.1.22 09:42
@VitaminC píše:
Nevim, no.. Mne to prijde strasny. :mrgreen: Kdyby mi to nekdo povesil do predsine, tak bych ho vystehovala :lol:

Dovedu si to představit kdyz to bude předsíň minimalisticka a bude to jediny artefakt v te místnosti, pak by se to logicky stalo zároveň veledilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.1.22 09:44

Ač estét vyznávající purismus, tak se kochám tímto roztomilým dílkem! Je to hravé, milé, osobité :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
29.1.22 09:45

A jak je to přidělané k tomu dřevu za tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie