Bydlenkovský koutek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
29.1.22 09:45
@Němý Bobeš píše:
To jsem chtěl udělat taky, ale on syn strašně plakal, když jsem mu začal balit kufry :roll:

Kolik mu je? Možná by bylo načase oprášit příběhy z devatenáctého století, kdy matka nosila pětileté dítko v nůši na směnu, aby přilepšilo rodině, než si vydělalo na boty.

• Citovat
  • Upravit
80061
29.1.22 09:46

Mně se to líbí. Určitě je to stokrát lepší než,,prováns", krb z krabice od TV, nebo home a love na políčkách, ideálně ve stříbrné a růžové. Klidně bych to brala, bílá předsíň, světle šedý nábytek a k tomu pestré lego. Hurá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.22 09:49
@inkakřivák píše:
Mně se to líbí. Určitě je to stokrát lepší než,,prováns", krb z krabice od TV, nebo home a love na políčkách, ideálně ve stříbrné a růžové. Klidně bych to brala, bílá předsíň, světle šedý nábytek a k tomu pestré lego. Hurá!

Chceš snad naznačit, že třeba drhaný nástěnný obraz bitvy u Lipan nějak uráží tvé estetické cítění :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
3681
29.1.22 09:49

Jsem minimalista a toto veledilo by mi dítě do chodby dát nemohlo. Vždycky rostu z výrobků ze školky, hlavně těch z ruliček z toaletaku :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.22 09:52
@Gorlami píše:
Jsem minimalista a toto veledilo by mi dítě do chodby dát nemohlo. Vždycky rostu z výrobků ze školky, hlavně těch z ruliček z toaletaku :roll:.

Betlém z ruliček od toaleťáku, brož z čočky a model Transsibiřské magistrály z víček od pet lahví, toť okrasa každého domova.

• Citovat
  • Upravit
15332
29.1.22 09:53
@ontarova.stara píše:
Chceš snad naznačit, že třeba drhaný nástěnný obraz bitvy u Lipan nějak uráží tvé estetické cítění :mrgreen:?

Mam taky v předsíni galerii od kamoše a jinych současných umělců. Jeho obrazy maji hlavu a patu.. co na tom.. že je tam vypodobnena uřízla hlava s patou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
29.1.22 09:54

Ještě taky svícínek ze špulky od nití a obháčkovaná lahvička od jogurtu na zdi. Dovnitr se nalije voda a do ní se umístí zmírající kus zeleně. Krása!

• Citovat
  • Upravit
1519
29.1.22 09:55

Pekne… Ale nechtela bych to doma z praktickeho hlediska… Desne blbe se z toho musi utirat prach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
29.1.22 09:57
@Dendiss píše:
Pekne… Ale nechtela bych to doma z praktickeho hlediska… Desne blbe se z toho musi utirat prach :mrgreen:

Sfouknes ne.. přestavíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.22 10:00
@Alriga píše:
Ještě taky svícínek ze špulky od nití a obháčkovaná lahvička od jogurtu na zdi. Dovnitr se nalije voda a do ní se umístí zmírající kus zeleně. Krása!

Mám tu staré trenky, lahváče a zbytek fazolí, cejtím v kostech, že by z toho mohla být moc pěkná vázička ve stylu art deco.

• Citovat
  • Upravit
3681
29.1.22 10:02
@ontarova.stara píše:
Betlém z ruliček od toaleťáku, brož z čočky a model Transsibiřské magistrály z víček od pet lahví, toť okrasa každého domova.

Hahah :D, to mi pripomnelo jeden z letošních dceřiných skolkovych vanocnich výrobků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
29.1.22 10:06

Ty učitelky jsou fakt jedubáby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
29.1.22 10:07

No za chvíli tu mame Velikonoce 8) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.1.22 10:09
@ontarova.stara píše:
Mám tu staré trenky, lahváče a zbytek fazolí, cejtím v kostech, že by z toho mohla být moc pěkná vázička ve stylu art deco.

sem s tím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.22 10:11
@Královna Kosmíru píše:
No za chvíli tu mame Velikonoce 8) :nevim:

To znamená, že musíme koupit šest vajec, aby byl karton na jarní scenérii se zajíčky a budeme klíčit semínka na vatě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová