Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měsíční poplatky svj 4,5 tisíce, elektrika 1,5 tisíce, internet 300, pak do 200 rozhlas a TV.. Netflix ani nic podobného neplatime. Je to Praha 5, novostavba 3kk.
Podobně. Ale teď počítám, že se to zvedne na 12tis - elektřina, popelnice, plyn, voda…
A je nás pět
Příspěvek upraven 29.01.22 v 11:33
@Anonymní píše:
Měsíční poplatky svj 4,5 tisíce, elektrika 1,5 tisíce, internet 300, pak do 200 rozhlas a TV.. Netflix ani nic podobného neplatime. Je to Praha 5, novostavba 3kk.
A kolik vas tam bydlí?
@Anonymní píše:
Ahoj, nedávno tu byla diskuse, ve které se řešilo mimo jiné to jaké má zakladatelka s manželem náklady na bydlení ve vlastním bytě v Praze. Psala, že je bydlení vyjde se vším (elektřina, poplatky, Netflix atd.) na 10000,–. Dost lidí ji psalo, že to není možné, že je to málo. Také bydlíme ve vlastním ve stejném městě a náklady máme víceméně podobné. Zajímalo by mě, jak to mají ostatní, na kolik vás vyjde bydlení v Praze ve vlastním (bez hypotéky)? Prosím anonym finance. Děkuji
Cca 6tis poplatky za správu, fond oprav, zálohy na teplo, vodu. Cca litr plyn, cca dva litry el. energie. Netflix pro celou rodinu stojí kolik? 300? Dtto Spotify, Youtube Premium, jestli do toho ještě hodíš mobily, telefony, internety, tak se do deseti nevejdeš, pokud se nejedná o garsonku.
Ve vlastním 3+1 je cca 6,000. Bez internetu.
@Zumpa píše:
Cca 6tis poplatky za správu, fond oprav, zálohy na teplo, vodu. Cca litr plyn, cca dva litry el. energie. Netflix pro celou rodinu stojí kolik? 300? Dtto Spotify, Youtube Premium, jestli do toho ještě hodíš mobily, telefony, internety, tak se do deseti nevejdeš, pokud se nejedná o garsonku.
Tak jde o bydlení. Tam telefony, Netflix, spotify apod nepatří
Do bydlení patří max net. A to ještě nemusí. Bydlet se bez toho dá
@Netopirek píše:
Tak jde o bydlení. Tam telefony, Netflix, spotify apod nepatříDo bydlení patří max net. A to ještě nemusí. Bydlet se bez toho dá
Souhlas, ale s tím začala zakladatelka ![]()
@Zumpa píše:
Souhlas, ale s tím začala zakladatelka
Tak YouTube je pořád zadarmo. Netflix se dá dohodnout s rodinou nebo kamarády (já to tak mám) a je to 80 na jednoho.
Spotify jedu taky zadarmo.
Net máme za 500. Ale to kvůli chlapovi. Kdybych byla sama tak mi stačí nižší tarif
Já do bydlení počítám poplatky svj -vc vody, popelnice atd, plyn, elektřina, net, Netflix,. Je to cca 4500 svj, plyn 200, elektřina 1100, net a neflix cca 500-600. Bydlíme 2 dospělí a jedno dítě. 4+1.
@Netopirek píše:
Tak YouTube je pořád zadarmo. Netflix se dá dohodnout s rodinou nebo kamarády (já to tak mám) a je to 80 na jednoho.
Spotify jedu taky zadarmo.
Net máme za 500. Ale to kvůli chlapovi. Kdybych byla sama tak mi stačí nižší tarif
A funguje vám Netflix s kamarády? Není tam omezení počtu zařízení, kde může být nainstalován a přihlášen? Já mám Netflix na telefonu a v PC, manžel na PC a pak ještě na TV a už nám to hlásilo nějaký problém… ![]()
U nás je to asi 11 tisíc. Máme 3+1, ale vysoký fond oprav, protože je třeba dům dost opravovat. Pořád nám to zvedají.
@Anonymní píše:
A funguje vám Netflix s kamarády? Není tam omezení počtu zařízení, kde může být nainstalován a přihlášen? Já mám Netflix na telefonu a v PC, manžel na PC a pak ještě na TV a už nám to hlásilo nějaký problém…
Jo na čtyři účty. My to máme každý jen v televizi. Prostě si každý platí jen jedno přihlášení.
Ale jak píšu víš, tohle je u nás v nákladech na zábavu. Rozhodně to ní součást bydlení. Většina lidí v mém okolí ho nemá a nechybí jim. I my uvažujeme, že ho zrušíme. Skoro na něj už nikdo nekouká
Praha 2+kk, 2 lidi, 4400 svj + elektrika 850. Internet cca 500, tv a rozhlas klasicky
@Anonymní píše:
Ahoj, nedávno tu byla diskuse, ve které se řešilo mimo jiné to jaké má zakladatelka s manželem náklady na bydlení ve vlastním bytě v Praze. Psala, že je bydlení vyjde se vším (elektřina, poplatky, Netflix atd.) na 10000,–. Dost lidí ji psalo, že to není možné, že je to málo. Také bydlíme ve vlastním ve stejném městě a náklady máme víceméně podobné. Zajímalo by mě, jak to mají ostatní, na kolik vás vyjde bydlení v Praze ve vlastním (bez hypotéky)? Prosím anonym finance. Děkuji
5500 poplatky v domě (topení, voda, fond oprav etc.)
550 internet
1800 elektřina (po navýšení)
200 plyn (po navýšení)
Cca 200(?) Tv poplatky
Celkem něco přes 8000.
Panelák 3+1 Praha.