Aukro - kupující PayU

704
28.9.14 17:07

Aukro - kupující PayU

Ahoj, nevíte, jestli se podmínky plateb přes PayU nezměnily? Když si zakliknu ve vyhraných aukcích danou věc a chci jí zaplatit, tak mi to napíše jen možnost platby „Platba převodem“ a status platby je „Zahájeno“. Píšete, že by měly na e-mail přijít detaily k platbě, ale nepřišlo vůbec nic. Dá se to nějak řešit? Nebo to děláme blbě? :nevim: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LKK
1756
28.9.14 17:47

@Evelynka82 prodejce u koho si nakoupila nema ted nove overenou totoznost osoby. Dokud si ho Aukro neproveri nebude mu to fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.9.14 17:48

Pokud vím kvůli jakémusi zákonu ohledně praní špinavých peněz se musí člověk, co chce využívat PayU, napřed jaksi identifikovat.. Podrobné info co a jak najdeš tvém Aukro účtu u nastavování PayU. Kdo nemá tuto identifikaci provedenou, nemůže PayU využívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.9.14 17:49

Napiš prodávajícímu a požádej o číslo účtu nebo by to mělo jít platit převodem či kartou přímo na Aukru, pokud dáš platit u té vyhrané aukce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
28.9.14 18:36

@LKK @lekarnicka28 Děkuju za radu :)

@lekarnicka28 Ono to právě jde nakoupit jen přes PayU. Už jsme na Aukru nakupovali několikrát a v pohodě, ale tady u té aukce jde jen platit přes PayU - prodejce i poslal info, jak to přes PayU zaplatit, ale prostě to nejde. Tak bůhví, jestli to není nějaký podvodník :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.9.14 22:47

Také prodávám na aukru, ale nechci jim posílat svoje údaje pro ověření pro platbu PayU tímpádem mi to zablokovali a kupující může zaplatit pouze převodem. Napiš prodávajícímu o číslo účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.9.14 12:18
@leona235 píše:
Také prodávám na aukru, ale nechci jim posílat svoje údaje pro ověření pro platbu PayU tímpádem mi to zablokovali a kupující může zaplatit pouze převodem. Napiš prodávajícímu o číslo účtu.

jojo, taky mi to přijde zbytečné posílat jim vše, co si vyžádali kvůli pár prodaným hadříkům.
A můžu se zeptat, když už tu taky diskutujem o Aukru.. Že nějak razantně zdražili % za prodané, ne? Dřív mi to přišlo pár korun, teď už je to 15%, což mi přijde hodně.. 15 korun ze stovky.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.12.14 18:06

Ahoj, dostala jsem kupón od aukra, ale já ho nestihnu využít. Jedná se o slevu 500,– na nákup při částce nad 2000,–.. Ovšem musíte zvolit platbu přes PayU. Kupón platí jen do 15.12.2014. V případě zájmu pište do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák