Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nevíte, jestli se podmínky plateb přes PayU nezměnily? Když si zakliknu ve vyhraných aukcích danou věc a chci jí zaplatit, tak mi to napíše jen možnost platby „Platba převodem“ a status platby je „Zahájeno“. Píšete, že by měly na e-mail přijít detaily k platbě, ale nepřišlo vůbec nic. Dá se to nějak řešit? Nebo to děláme blbě?
Díky
@Evelynka82 prodejce u koho si nakoupila nema ted nove overenou totoznost osoby. Dokud si ho Aukro neproveri nebude mu to fungovat
Pokud vím kvůli jakémusi zákonu ohledně praní špinavých peněz se musí člověk, co chce využívat PayU, napřed jaksi identifikovat.. Podrobné info co a jak najdeš tvém Aukro účtu u nastavování PayU. Kdo nemá tuto identifikaci provedenou, nemůže PayU využívat.
Napiš prodávajícímu a požádej o číslo účtu nebo by to mělo jít platit převodem či kartou přímo na Aukru, pokud dáš platit u té vyhrané aukce..
@LKK @lekarnicka28 Děkuju za radu ![]()
@lekarnicka28 Ono to právě jde nakoupit jen přes PayU. Už jsme na Aukru nakupovali několikrát a v pohodě, ale tady u té aukce jde jen platit přes PayU - prodejce i poslal info, jak to přes PayU zaplatit, ale prostě to nejde. Tak bůhví, jestli to není nějaký podvodník ![]()
Také prodávám na aukru, ale nechci jim posílat svoje údaje pro ověření pro platbu PayU tímpádem mi to zablokovali a kupující může zaplatit pouze převodem. Napiš prodávajícímu o číslo účtu.
@leona235 píše:
Také prodávám na aukru, ale nechci jim posílat svoje údaje pro ověření pro platbu PayU tímpádem mi to zablokovali a kupující může zaplatit pouze převodem. Napiš prodávajícímu o číslo účtu.
jojo, taky mi to přijde zbytečné posílat jim vše, co si vyžádali kvůli pár prodaným hadříkům.
A můžu se zeptat, když už tu taky diskutujem o Aukru.. Že nějak razantně zdražili % za prodané, ne? Dřív mi to přišlo pár korun, teď už je to 15%, což mi přijde hodně.. 15 korun ze stovky.. ![]()
Ahoj, dostala jsem kupón od aukra, ale já ho nestihnu využít. Jedná se o slevu 500,– na nákup při částce nad 2000,–.. Ovšem musíte zvolit platbu přes PayU. Kupón platí jen do 15.12.2014. V případě zájmu pište do zpráv.