Aulin na bolest zad - vaše zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.19 18:23

Aulin zabírá na bolest, nciméně příčiny neřeší.. Nicméně bych pádila k doktorovi. Ono vyhřezlá ploténka taky může způsobit ochrnutí. Měla to mamka. Do 4 dnů takové bolesti, že byla ráda, že šla na malou do kyblíku u postele. Za týden převoz na operaci a doktorka řekla, že může kdykoli ochrnout. I když je v nemocnici a dávají jí kapačky.

• Citovat
  • Upravit
2519
30.1.19 18:31
@Anonymní píše:
Aulin zabírá na bolest, nciméně příčiny neřeší.. Nicméně bych pádila k doktorovi. Ono vyhřezlá ploténka taky může způsobit ochrnutí. Měla to mamka. Do 4 dnů takové bolesti, že byla ráda, že šla na malou do kyblíku u postele. Za týden převoz na operaci a doktorka řekla, že může kdykoli ochrnout. I když je v nemocnici a dávají jí kapačky.

No ja jsem se dneska pokousela dostat na ortopedii u nas, ale protoze nejsem jejich pacient, tak me nevezmou ani akutne, jelikoz maji plno :(

Do pondeli to zkusim nejak vydrzet, pokud by to bylo jeste horsi, tak jdu do nejaky nemocnice, nastesti jsem kousek od Prahy, tak mam na vyber..
Nejhorsi je, ze si ani nejsem vedoma, ze by mi nejak zada kruply apod pri pohybu. Minule utery jsem se probudila a bylo to hned od rana :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.19 18:44

@Kacatko1986 Tak bych šla na pohotovost a nebo si zavolala záchranku, že se prostě nehnu. Mamce jsme ji nakonec taky volali. Byli jsme bez auta a dojet autobusem pro ní bylo nemyslitelné. Nakonec byla ráda, že jí hned pichli kapacku a vzali na lehátku.

Ono ti nemusí nic krupnout, stačí dlouhodobé problémy a nebo nějaký posun a je to.

• Citovat
  • Upravit
2519
31.1.19 19:51

Tak jsem rano nakonec po nocni jela na urgent do Motola, kam jsem si volala a pry muzu prijet, protoze rano je tam i neurolog.

Prohybal mi nohama atd a pry to na plotenku nevypada.
Spis blokada a uskriply nejaky nerv.
Napichl mi dve injekce do zadku, napsal Diclofenac silnejsi nez mam doma, ze se dava na tohle 75mg tablety a nejaky silnejsi svalovy relaxant a mam byt tyden v klidu doma a pak pripadne dal resit cestou PL.

takze nic moc no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.12.23 11:28
@Milan89 píše:
Doporučuji si přečíst odborné rady ohledně Aulinu v článku https://www.publikovano.cz/…ejsi-ucinky/

Opět reaguješ na staré diskuze. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
27.2.24 15:55

Brala jsem Aulin a na bolest zad mi vždy pomohl. Neměla jsem po něm žádný problém. Také beru ještě nimesil. Oboje ve formě granulátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.26 01:52
@ropucha 02 píše: Více

Aulin je uplne k nicemu, ale predepisuje se vsem a na vse. Zjevne skvely marketing. Pacha ale vic skody nez ucinku, jako vsechny leky, ktere nemaji dr problem predepsat, anebo jsou volne prodejne. Na druhou stranu ty, co vytvareji zavislost a davaji se spise seniorum, jsou paradoxne krom zavislosti temer bez vedlejsich ucinku. Aulin se musi brat driv nez bolest prijde. Takto mi to tlouklo do hlavy vicero lekaru. Vtipne. Nefunguje uz v okamziku bolesti. Takze treba pred menstruaci jsem to polykala jiz par dni predem jak bonbony. Tezke zavrate, zrychleny tep, tlak v ocich… a bolest - stejne prisla. Jediny Talvosilen mi bez vedlejsich ucinku zabiral okamzite, ovsem to mi zadny dr neda. Vse tak clovek musi shanet jinou cestou. Prijde mi sileny, ze volne dostupne leky alespon mne osobne zpusobuji tezke vedlejsi ucinky - Diclofenac - tezke dychaci potize, Ibalgin - ukrutne bolesti bricha, rozezrany zaludek, a leky, ktere se primarne pouzivaji v poslednich stadiich bolesti, cloveka sice oblbnou, ale opravdu mu ulevi a neprivodi alergicke reakce. Co je pak opravdova kvalita a pomocnik?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí