Rodiče mi dali auto - nyní ho chtějí zpět

Anonymní
17.8.20 17:28

Auto-chteji ho zpet.

Ahoj. Před par lety jsem dostala k narozeninam auto, starsi o ktere se staram a platim pojistku, opravy a td. Dala jsem do auta cca 100 tisic za tu dobu. Auto je bohuzel porad napsane na jednoho z rodicu, ted si rekli ze ho chcou zpět. Chci se zeptat, co muzu udelat nebo co muzou udelat oni pokud opravdu jdou zle na to? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
17.8.20 17:33

No vzit si ho muzou, ale musi ti vyplatit ty naklady, pokad mas vsechny faktury. Jinak nenadelas nic. Z okoli vim, ze vest spor o darek, ktery neni na tebe je temer bez naroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159

Proč jste neřešili přepis? Proč ho chtěj zpět?

• Citovat
  • Upravit
6499

Tolik peněz do starého auta, které navíc není ani tvoje? Proč jste ho nepřepsali?? Nezbývá, než ho předat majiteli, maximálně ho můžeš vrátit do původního stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
17.8.20 17:34

No max po nich muzes chtit proplatit cos do auta vrazila za opravy, pokud mas schovane faktury. Jinak je auto jejich a vzit si ho mohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.20 17:40

Neni s nimi řeč. Ja s nimi nebydlim, ale je tam nějaky problem a tak se ozvali ze jim mam do zitra vratit auto. Penize od nich nedostanu určitě. Přepsat mi ho nechtěli kvuli nizke pojistce

• Citovat
  • Upravit
37134
17.8.20 17:43
@Anonymní píše:
Neni s nimi řeč. Ja s nimi nebydlim, ale je tam nějaky problem a tak se ozvali ze jim mam do zitra vratit auto. Penize od nich nedostanu určitě. Přepsat mi ho nechtěli kvuli nizke pojistce

Co s tim ma pojistka spolecneho? Jestli ji platis ty, tak ji stejne mas na sebe ne? No byla blbost ho neprepsat, oni ted kldine muzou rict, zes ho ukradla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.20 17:46

@Kriss Tina no jenže posledni rok se snazime s pritelem to auto dat dohromady, nebyly to male opravy ale nova spojka, nove turbo, převodovka všechno… faktury jsou na pritele, -zakl

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
17.8.20 17:52

Já teda odpovím jinak, ale pokud ti rodiče dali auto a nyní se reálně obavas, že ho soudně zkusí dostat zpět, auto bych jim vrátila se slovy, že doufám, že jim to za to stojí, a už by mě nikdy neviděli.

• Citovat
  • Upravit
34473
17.8.20 17:54

100 tisíc do starýho škopku?? 8o jste vůbec normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.20 17:55

@Lalelale ono toto asi nema smysl jim ho vubec vezt protoze vyhrozuji uplne se vsim momentalne, nevim jestli kdyz jim nedovezu auto nebudou myslet jak jsem se z nich po… jestli spis nepockat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.20 17:56

@terien Ano tak nejak. Treba 80 nevim. Ale kupovali jsme nove dily, zadne pouzite. Auto je jak nove a moc se mi nechce kvuli tomu ze sou nasrani jim hned vezt auto ve kterem jezdim 3 roky co oni do nej nedali ani haliř

• Citovat
  • Upravit
34473
17.8.20 17:57
@Anonymní píše:
@terien Ano tak nejak. Treba 80 nevim. Ale kupovali jsme nove dily, zadne pouzite. Auto je jak nove a moc se mi nechce kvuli tomu ze sou nasrani jim hned vezt auto ve kterem jezdim 3 roky co oni do nej nedali ani haliř

No a máš o tom darování nějaký papír?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
17.8.20 18:00

Cos provedla? :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.20 18:01

@Nell2 rada bych vedela. Jen sem zaslechla ze se jim nekdo znicil nove auto, tak asi vztek na cely svet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová