Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No vzit si ho muzou, ale musi ti vyplatit ty naklady, pokad mas vsechny faktury. Jinak nenadelas nic. Z okoli vim, ze vest spor o darek, ktery neni na tebe je temer bez naroku
Tolik peněz do starého auta, které navíc není ani tvoje? Proč jste ho nepřepsali?? Nezbývá, než ho předat majiteli, maximálně ho můžeš vrátit do původního stavu.
No max po nich muzes chtit proplatit cos do auta vrazila za opravy, pokud mas schovane faktury. Jinak je auto jejich a vzit si ho mohou.
Neni s nimi řeč. Ja s nimi nebydlim, ale je tam nějaky problem a tak se ozvali ze jim mam do zitra vratit auto. Penize od nich nedostanu určitě. Přepsat mi ho nechtěli kvuli nizke pojistce
@Anonymní píše:
Neni s nimi řeč. Ja s nimi nebydlim, ale je tam nějaky problem a tak se ozvali ze jim mam do zitra vratit auto. Penize od nich nedostanu určitě. Přepsat mi ho nechtěli kvuli nizke pojistce
Co s tim ma pojistka spolecneho? Jestli ji platis ty, tak ji stejne mas na sebe ne? No byla blbost ho neprepsat, oni ted kldine muzou rict, zes ho ukradla ![]()
@Kriss Tina no jenže posledni rok se snazime s pritelem to auto dat dohromady, nebyly to male opravy ale nova spojka, nove turbo, převodovka všechno… faktury jsou na pritele, -zakl
Já teda odpovím jinak, ale pokud ti rodiče dali auto a nyní se reálně obavas, že ho soudně zkusí dostat zpět, auto bych jim vrátila se slovy, že doufám, že jim to za to stojí, a už by mě nikdy neviděli.
@Lalelale ono toto asi nema smysl jim ho vubec vezt protoze vyhrozuji uplne se vsim momentalne, nevim jestli kdyz jim nedovezu auto nebudou myslet jak jsem se z nich po… jestli spis nepockat
@terien Ano tak nejak. Treba 80 nevim. Ale kupovali jsme nove dily, zadne pouzite. Auto je jak nove a moc se mi nechce kvuli tomu ze sou nasrani jim hned vezt auto ve kterem jezdim 3 roky co oni do nej nedali ani haliř
@Anonymní píše:
@terien Ano tak nejak. Treba 80 nevim. Ale kupovali jsme nove dily, zadne pouzite. Auto je jak nove a moc se mi nechce kvuli tomu ze sou nasrani jim hned vezt auto ve kterem jezdim 3 roky co oni do nej nedali ani haliř
No a máš o tom darování nějaký papír?
@Nell2 rada bych vedela. Jen sem zaslechla ze se jim nekdo znicil nove auto, tak asi vztek na cely svet
Ahoj. Před par lety jsem dostala k narozeninam auto, starsi o ktere se staram a platim pojistku, opravy a td. Dala jsem do auta cca 100 tisic za tu dobu. Auto je bohuzel porad napsane na jednoho z rodicu, ted si rekli ze ho chcou zpět. Chci se zeptat, co muzu udelat nebo co muzou udelat oni pokud opravdu jdou zle na to? Dekuji