Auto jako dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1211
7.1.15 10:55

Ani nevím jestli auto měl před manželstvím nebo ho pořídili až za společného žití manželství. to me taky bude velmi zajímat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
7.1.15 11:51

@angelsface To určitě dá, otázkou je pak, že to zase může napadnout manželka jako účelové pro snížení rozvodového vyrovnání.. Myslím že pán na to nejde úplně dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
7.1.15 11:55

@Sini U nás takhle přihlašuje zaměstnanec auta za jednatele s plnou mocí a kupní smlouvou. Takže předpokládám spíš, že si sám podepsal plnou moc a darovací smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
7.1.15 11:56

@gabki To je základní věc, kterou zjisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
7.1.15 12:38
@tterka píše:
Já ale mluvila o osvědčení o měření emisí. Že by ho u sebe měla vozit. Občas ho chce vidět policie. Nepatří sice k povinným dokladům, a nemusí se vozit, ale ve chvíli, kdy třeba daný měsíc zrovna končí technická a oni chtějí pro upřesnění vidět datum, kdy končí, protože emise a technická se většinou dělají zároveň a v emisní kartičce to datum je.

Absolutní blbost. Policajti po tobě nemůžou chtít doklad, kterej není povinnej. Nehledě na to, že pokud chtějí vidět emise - mám na zadku auta SPZtku na který mám samolepky od STK, tak ať se podívají tam.
Jinak si všechno dokaží zjistit ohledně technický, když tě zastaví a končí ti. Tak si zjistí do kterýho dne v tom měsíci platí. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
7.1.15 13:39
@angelsface píše:
Absolutní blbost. Policajti po tobě nemůžou chtít doklad, kterej není povinnej. Nehledě na to, že pokud chtějí vidět emise - mám na zadku auta SPZtku na který mám samolepky od STK, tak ať se podívají tam.
Jinak si všechno dokaží zjistit ohledně technický, když tě zastaví a končí ti. Tak si zjistí do kterýho dne v tom měsíci platí. ;-)

Boha, nepsala jsem nic o tom, že ho u sebe musí mít. Ani ho policajti nemůžou nijak vymáhat. Ale ze známky zjistí jen měsíc, ne konkrétní datum. Občas se prostě zeptají i na ten. Pokud ho nebudu mít, tak nevadí, zjistí si to sami. Ale většina lidí ho má u sebe, takže není problém se prokázat. Já osobně ho mám pro svůj klid u malého techničáku protože mám sklerózu a nepamatuji si, kdy mám na technickou jít. Prostě je lepší ho mít u sebe, není to podmínka.
Navíc, já to psala v souvislosti se zakladatelkou, aby věděla, jaké doklady to auto vůbec má a nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102784
8.1.15 13:04
@Sini píše:
Napodobit urcite nic nemuze ani to nejde pred ocima pracovnice? 8o To spise rekl aby neco rekl :roll: Kazdopadne drzim palce. urcite se ho zeptej na tyhle dulezite veci a chtej je videt, nejlepe mit u sebe! Auto je krasny dar, ale tady jde spise o vypocitavost mam ten pocit. Hodne stesti!

Proč by nemohl, pro převod mu (do konce roku) stačila kupní smlouva a plná moc od majitele, že to na něj na registru může vyřídit, tedy tyhle dokumenty si podepsal sám doma, kde to žádná pracovnice nemá na očích a před pracovnicí podepisuje pouze tu žádost o převod a tu už podepisuje on za sebe, protože on je ten „vyřizující“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
8.1.15 15:57

Mohl a dělalo se to tak i dřív. Mě takhle obral o auto při rozvodu bývalí manžel. A to jsem si sama pro něj dojela, protože ten blbec si nechal poslat kopii velkého techničáku na adresu trvalého bydliště, kde ji měl ještě u mě v bytě. :mrgreen: :zed:. No auto jsem mu u baráku nastartovala odjela - on to zjistil myslel si, že ho někdo ukradl, tak běžel nahlásit krádež a když seděl na policajtech tak mu přišla smska ode mně, že jsem si auto odvezla. :mrgreen: Holky do dneška je mi líto, že jsem u toho nebyla. Nakonec ho takhle jednou stejně odvezl a prodal a já už ho neviděla. Takový je život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.15 16:02

@Riky69 U nás totéž…akorát bez policie. Dokonce nám ho odtáhl na provaze ze zahrady rodičů - měla jsem vytažený startovací káblík.

Nakonec auto prodal - neviděla jsem ani korunu.

Ale boží mlýny po 15 letech zamlely, takže snad i u tebe „boží“ spravedlnost jednou zapracuje.

• Citovat
  • Upravit
4982
8.1.15 16:06
@Anonymní píše:
@Riky69 U nás totéž…akorát bez policie. Dokonce nám ho odtáhl na provaze ze zahrady rodičů - měla jsem vytažený startovací káblík.

Nakonec auto prodal - neviděla jsem ani korunu.

Ale boží mlýny po 15 letech zamlely, takže snad i u tebe „boží“ spravedlnost jednou zapracuje.

Já se pak roky soudila majetkoprávní spor a dokonce mi přidělily i právní zastoupení tenkrát, takže já to vysoudila v penězích. Líto mi bylo toho všeho okolo, hnus jak se choval a jaké naschvály dokázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
8.1.15 17:27

Tak ja si myslim, ze pravdepodobne slecna zakladatelka uz vi jak to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
8.1.15 17:46

@tterka Konkretni datum uz zjisti jenom podle SPZ. Zadaji si to do pocitace a vyjede jim i datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna