Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinaU. píše:
Pak tedy peníze z plnění musí dostat Essox, a modlila bych se že to bude stačit na doplacení úvěru. Příště u uceloveho úvěru na auto určitě uzavřít havarijku, na celou částku.
nechce se mi věřit, že pokud je majitelem essox a zakladatelka provozovatelem, že by havarijka nebyla povinnou součástí
a i s tou havarijkou to kolikrát na splacení úvěru + další poplatky s tím spojené nestačí
@Moise
Tak naše havarijka kryje škody do výše pořizovací ceny auta. Záleží kolik z jistiny úvěru zbývá a samozřejmě jaké jsou tam pak poplatky. Ale vzhledem k tomu že už dva roky platí, tak snad nebude výše zbývající jistiny větší než hodnota vozu při pořízení.
@NinaU. píše:
@Moise
Tak naše havarijka kryje škody do výše pořizovací ceny auta. Záleží kolik z jistiny úvěru zbývá a samozřejmě jaké jsou tam pak poplatky. Ale vzhledem k tomu že už dva roky platí, tak snad nebude výše zbývající jistiny větší než hodnota vozu při pořízení.
záleží jakou má
nebo co vlastně má
proto jsou tady tyto diskuse úplně o ničem, páč nemáme žádná konkrétní vstupní data
@Moise
No právě. Taky kolik ji měsíční splátka žere z jistiny že, znám banky a úvěrové společnosti.
Mám už jen rok do splacení úvěru. Tak mi došly peníze z pojištovny a chybí mi ještě 30 tis na doplacení úvěru do konce měsíce, jak si stanovil Essox