Auto na úvěr a totálka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56304
18.7.19 18:29
@NinaU. píše:
Pak tedy peníze z plnění musí dostat Essox, a modlila bych se že to bude stačit na doplacení úvěru. Příště u uceloveho úvěru na auto určitě uzavřít havarijku, na celou částku.

nechce se mi věřit, že pokud je majitelem essox a zakladatelka provozovatelem, že by havarijka nebyla povinnou součástí :nevim: a i s tou havarijkou to kolikrát na splacení úvěru + další poplatky s tím spojené nestačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
18.7.19 18:32

@Moise
Tak naše havarijka kryje škody do výše pořizovací ceny auta. Záleží kolik z jistiny úvěru zbývá a samozřejmě jaké jsou tam pak poplatky. Ale vzhledem k tomu že už dva roky platí, tak snad nebude výše zbývající jistiny větší než hodnota vozu při pořízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
18.7.19 18:34
@NinaU. píše:
@Moise
Tak naše havarijka kryje škody do výše pořizovací ceny auta. Záleží kolik z jistiny úvěru zbývá a samozřejmě jaké jsou tam pak poplatky. Ale vzhledem k tomu že už dva roky platí, tak snad nebude výše zbývající jistiny větší než hodnota vozu při pořízení.

záleží jakou má :nevim: nebo co vlastně má :mrgreen: proto jsou tady tyto diskuse úplně o ničem, páč nemáme žádná konkrétní vstupní data

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
18.7.19 18:35

@Moise
No právě. Taky kolik ji měsíční splátka žere z jistiny že, znám banky a úvěrové společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.19 06:59

Mám už jen rok do splacení úvěru. Tak mi došly peníze z pojištovny a chybí mi ještě 30 tis na doplacení úvěru do konce měsíce, jak si stanovil Essox

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová