Auto pro 6 osob

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hroznej puberťák
9.7.18 21:33
@soldi píše:
@sinapis.alba dakujem, vyzera to super

@Hroznej puberťák vies co, viezla som sa raz v dacii logan, ktora by teoreticky vyhovovala, ale to auto je strasne nekvalitne, to iste si myslim aj o renaultoch a ostatnych vymenovanych znackach. a z toho isteho dovodu sa mi napr nechce ist ani do toho mercedesu, lebo mam pochybnosti o jeho spolahlivosti.

teraz mam toyotu verso a keby nebolo treba vacsie, tak som maximalne spokojna

Aha, „raz“ ses vezla v Dacii Logan, která s těmi vyjmenovanými značkami nemá vůbec co společného, ale na základě toho si „myslíš“, že ty ostatní značky jsou nekvalitní. No bomba, takové blbosti se snad nedá ani smát. A ten Mercedes, ten tomu už jen nasadil korunu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17359
9.7.18 21:35

@Hroznej puberťák aha, kazdy mame svoj nazor, za to, ze ho mam iny, ho nemusis hned oznacovat za blby, hm?

co keby si radsej skusil nejako rozumne argumentovat, ze preco ist zrovna do fiatu ci peugeotu?

a pritom mysli na to, ze ako zena, beriem na zretel vo velkej miere aj esteticku stranku vozidla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.7.18 21:38

@iiiv nevidela som ani jedno z tych aut nazivo, budem to musiet obehat.

som rozmyslala, ze kym bude baby male, tak v druhom rade budu dve sedacky plus vajicko (co mi vyriesi nastupovanie do tretieho radu, lebo krajna sedacka bude volna tym padom) a ostane mi v kufri miesta habadej, kedze jedna zo zadnych bude sklopena.

a po par mesiacoch uz budem vozit len sportovy kocik, ktory nezaberie tolko miesta a vzadu mozu byt tym padom dve sedacky a v druhom rade tiez dve.

to by slo, nie?

ja som taky minimalista, neznasam velke veci a ani vela veci.

aj na dovolenky chodime s dvoma malymi kuframi a to je nas 5 momentalne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
9.7.18 21:41

@Hroznej puberťák ovšem taky je pravda, že právě ty zmiňované značky (snad kromě mercedesu) se pravidelně objevují na spodních příčkách spolehlivosti podle TÜV..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.7.18 21:46

@sinapis.alba mercedes som mala na mysli konkretne tu triedu V a viano, ze sa tam dost zvykne kazit elektronika. inak muz ma mercedes - nejaku limuzinu, ani neviem presne a ten ide ako hodinky, ten je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.7.18 21:49

Chrysler Voyager

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.7.18 21:49
@soldi píše:
@Hroznej puberťák aha, kazdy mame svoj nazor, za to, ze ho mam iny, ho nemusis hned oznacovat za blby, hm?

co keby si radsej skusil nejako rozumne argumentovat, ze preco ist zrovna do fiatu ci peugeotu?

a pritom mysli na to, ze ako zena, beriem na zretel vo velkej miere aj esteticku stranku vozidla. ;)

Hele, já tě jako ženu chápu, taky se mi auta toho typu fakt hodně nelíbí, jenže pokud už potřebujete auto pro 6 lidí, těžko vymyslíte něco extra estetickýho a luxusnějšího. To volvo - fakt ti ten kufr přijde větší?
Z těch estetičtějších - zkus se podívat na americká rodinná auta, dodge grand caravan nebo durango, ale je to nákladově trochu jinčí level :lol:

• Citovat
  • Upravit
17359
9.7.18 21:55

@Mabar o tom som citala, ale ja ho neviem nikde najst. resp. predajnu u nas na svk, moze byt aj cz, vies mi poslat link?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.7.18 21:59

@Tunrida to je prave to, ze v plnom pocte (vratane kociku) v nom budeme chodit zriedka, resp. asi len na dovolenky a raz do tyzdna k svokrovcom (ale to bez kociku).

starsie deti budu chodit do skoly/skolky, to ich bude vozit muz a ja budem vozit len mensich. za rok najazdim len okolo 10 000km a to mi pride fakt zbytocne kvoli tomu kupovat mega dodavku.

kamaratka mi poslala foto kufru a mne pride dostatocne priestranny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.7.18 22:01
@soldi píše:
@Mabar o tom som citala, ale ja ho neviem nikde najst. resp. predajnu u nas na svk, moze byt aj cz, vies mi poslat link?

My nemeli nikdy nove, vzdy ojete, ale vrele doporucuji. Uz trikrat jsme se k nemu vratili. Vzhledove hezke, velmi pohodlne a prostorne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.7.18 22:03

@Tunrida hmm, vidis, jeden dodge som nasla a ten kufor vyzera super teda, aj ked auto celkovo sa mi nevelmi paci

https://www.sauto.cz/…van/17512538?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.7.18 22:05
@soldi píše:
@Tunrida hmm, vidis, jeden dodge som nasla a ten kufor vyzera super teda, aj ked auto celkovo sa mi nevelmi pacihttps://www.sauto.cz/…van/17512538?…

Tož to mně se velmí líbí :lol: Měla jsem v merku ještě dodge journey, ale ten není tak prostorný.

• Citovat
  • Upravit
5696
9.7.18 22:28
@soldi píše:
ahojte,

cakame dieta cislo 4 a snazim sa to vymysliet nejako s autom, aby som nemusela kupovat dodavku :D

potrebujem, aby sa do auta zmestili dvaja dospeli a 4 deti (vratane autosedaciek, najstarsi syn ma len 7 rokov) a do kufra samozrejme kocik.

Momentalne mame toyotu verso sedemmiestnu. problemom je, ze do tretieho radu sa ide vyklopenim sedacky v druhom rade. tym padom v druhom rade mozu byt len dve deti a v tretom tiez dve. ale to uz neostane ziadny kufor :roll:

takze hladam nejake auto, ktore by nebolo dodavkou, ani nemusi mat extra velky kufor, ale hlavne, aby som tam zmestila 4 autosedacky.

existuje vobec nieco take?

ale urcite nie renault, fiat, peugeot, citroen a podobne, skor nieco „luxusnejsie“

obavam sa vsak, ze nakoniec aj tak skoncime pri dodavke :think:

My máme už 4 roky Viano a je bezproblémové, to že mívá problémy s elektronikou je mýtus txpu jedna paní povídala. Za celou dobu nám odešlo akorát jedno čidlo, výměna pár korun. Máme taky 4 děti a absolvovali jsme s ním už řadu dlouhých cest včetně kocaru v kufru atd. Jezdím s ním moc ráda, je to živý trilitr a na to jak je velký má dobrý rejd, parkuje se s ním dobře. Je to můj milacek. Jinak s tebou souznim, co se aut od f týče - Fordy, Fiaty a francouzské nebrat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.7.18 22:50

@Zabatko no, praveze ja som chcela kupovat ten mercedes jazdeny a volala som zatial na tri inzeraty a kazdy predajca spomenul, ze opravovali nieco elektronicke. a tym jazdeny myslim, tak jedno max dvojrocny do 50 000 km, takze uprimne priznam, ze ma to dost odradilo, aj ked som bola pren viac menej rozhodnuta.

a vymenu neriesim z dovodu cien (urcite by sme brali taky so 6 rocnou zarukou), ale najblizsi autorizovany servis mame 40km :roll:

takze aj ked som sa doteraz sustredila na ten mercedes, tak po telefonatoch posledneho tyzdna som sa zacala trosku preorientovavat. a hlavne, ja jazdim naozaj malo a prevazne len v ramci mesta, tak aj z toho parkovania mam obavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.7.18 19:09

tak nakoniec sme sa rozhodli pre to volvo xc90, boli sme ho pozriet aj nazivo, ma aj integrovany podsedak, maju nan zrovna akciu, presne na tu vybavu co chceme, tak nie je o com.

akurat sa mi zda strasne velke, dufam, ze ho nikde nepootlkam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová