Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě pokud nebyl odsouzený tak „jít sedět“ nemůže, jestli ono to není tak že po něm chtějí náhradu škody a upozorňují ho že když neuhradí hrzímu až trest odnětí svobody?
Trest odnětí svobody uděluje soud. Taky si spíš myslím, že je to upozornění, co mu hrozí v případě nezaplacení škody
Tak ten musí mít ránu tedy. Co tím bouchnutím způsobil, že je tak vysoká škoda?
Jedine ze by ho odsoudil samosoudce ne? tam utoho ani nemusi byt.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, můj manžel hraje automaty, v opilosti do automatu bouchl, škoda je 16000kč, přišel dopis že by si měl jít sednout na 3 měsíce odnětí svobody, je to vůbec možné když nebyl žádný soud, atd…
jedno bouchnutí za 16 tis? to určitě néé, to ho musel dost rázně poškodit. Jinak je to o možném hrozícím trestu, protože jinak by byl soud a u soudu on musí být přítomen.. záleží, jestli měl doteď čistý rejstřík nebo ne..
Bych spíš řešil to, že je to pořád manžel, pokud hází peníze do bedny (a ta mu asi nedává, když do ní musí bouchat pěstí)
Pokud ho odsoudi samosoudce tak u toho byt nemusi.
Tak ano mozne to je. Samosoudce je v tech mene zavaznych pripadech.
Bratr takhle dostal podminku a verejne prospesne prace.
Ta castka muze byt taky za uslou skodu za dobu co automat nebyl v provozu..
Hlavně automaty mají dotykový obrazovky, ty škody jsou fakt potom takový, kór když nový automat stojí kolem 250 tis.
Ano je to možné, mohl být odsouzen samosoudcem trestním příkazem. Ty tři měsíce dostal podmíněně nebo nepodmíněně? Jedině poslat odpor, ale pozor je tam lhůta a trestný čin se projedná v řádném řízení…
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, můj manžel hraje automaty, v opilosti do automatu bouchl, škoda je 16000kč, přišel dopis že by si měl jít sednout na 3 měsíce odnětí svobody, je to vůbec možné když nebyl žádný soud, atd…