Autonehoda v Hradci :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
beruska79
20.11.11 20:04

Autonehoda v Hradci :-(((

Ahoj holky, vím že se to tady asi semele,ale nedá mi to. Co říkáte na dnešní nehodu, při které zemřely dvě děti?
A prosím nepište sem příspěvky jako že denně umírá milion dětí atd. jde mi o tuhle konkrétní nehodu.
To co musí prožívat rodina nechci ani pomyslet :cry:

http://www.novinky.cz/…zachvat.html

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
20.11.11 20:09

je to tragédie, moc smutné. pro rodinu to musí být hrozné. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
20.11.11 20:11

Šájo, já jako maminka tříleťačky trpim jen jak si to čtu, dikybohu že jsem neviděla včerejší zprávy,to bych asi nedala.
ja osobně bych neměla důvod žít,ani pro manžela :cry:

• Citovat
  • Upravit
20662

Já bych nedokázala žít dál a „šla“ bych za dětma.Nic by mě tu nedrželo.Je to neskutečná tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945

Též jsem tuto diskuzi chtěla založit,ale ty jsi mi předběhla beruškpo,jinka k této tragédii nemám co dodat,no comment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
20.11.11 20:12

Nikdo do toho nevidíme, to je jasné,ale jestli měl řidič OPAKOVANÉ záchvaty,pak nechapu proč sedal za volant :nevim:

• Citovat
  • Upravit
690

A to tam prý ještě ty děti jen přijely na návštěvu k babičce - hrozné, neumím si to vůbec představit, na místě rodičů bych to snad nepřežila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Velká tragégie, bohužel se to stává a stávat bude. Nikdo z nás ani netuší co prožívají ty rodiče. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
20.11.11 20:14
tumpach píše:
Též jsem tuto diskuzi chtěla založit,ale ty jsi mi předběhla beruškpo,jinka k této tragédii nemám co dodat,no comment

já chvilku váhala, to je fakt,ale stejně by ji dřív nebo později někdo založil.chudinky děti, teď jen zjistit co bylo příčinou.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.11.11 20:14

velká tragédie, rodina přišla naráz o dvě děti, ti prarodiče z toho budou mít trauma do konce života… jsem zvědavá, jestli se to pořádně vyšetří a zjistí, co se vlastně stalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2769
20.11.11 20:16

čekala jsem kdo tuto diskusi založí…

Jsem přímo z HK a vím kde se to stalo…raději jsem se této ulici vyhla jela k našim oklikou… :-(

Srdíčko mě bolí a křičí nad tou nespravedlností :cry: :cry: …

Zničilo to celou rodinu a nechci myslet na to co chudák matka dětiček…nemá pro žít :cry: :cry: :cry:

Příspěvek upraven 20.11.11 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

Není dnešní, je to ze včerejška, stalo se to jen pár baráků od našich. Co vím, tak děti jsou z Prahy, byli u dědy a babičky na hlídání, protože rodiče vyhráli nějaký pobyt v Orlických horách. Takže jim volali s tím, co se stalo a oni v tom šoku jeli samozřejmě okamžitě do Hradce.

Nepopsatelná tragédie, k tomu se nedá co říct. Byli jsme tam dnes s mamkou zapálit svíčky, donesli jsme plyšáčka a květiny a i když jsme je neznali, tak jsme slzy neudrželi. Každý rodič si to vztáhne na sebe…co kdyby jsme tam zrovna šli my? Vidět vlastní dítě/vnouče umírat a navíc takovým způsobem? A ty děti byli rovnou dvě. Holky, mě je z toho pořád špatně. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350

Obávám se že není moc o čem diskutovat :cry:
Je to neskutečná tragédie, zapálila jsem svíčku a myslím na ty děti a rodiče, víc bohužel udělat nemůžu.
Doufám že spravedlnost zasáhne a řádně se vyšetří co se stalo a řidič bude spravedlivě potrestán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
20.11.11 20:17

Je to strasna tragedie pro rodice prijit o obe deti(mam jedno a pri predstave je mi ouzko), pro prarodice nevyjimaje, kteri to budou mit nadosmrti pred ocima/ co vic mozna i vycitky rodicu deti, nevim) co me tedy zarazi je reakce spolecnosti… hned s nim do basy a odsoudit na tolik a tolik let, mozna me tu hned za to odsoudite a ukamenujete, nechci se vubec ridice zastavat ale nikdo nevi co se v ten okamzik delo, jestli opravdu nejaky zachvat nebo jine onemocneni, fakt je ten ze pokud byl obeznamen lekari o svem zdravotnim stavu, nemel za volantem co pohledavat.
Zajimalo by me, jestli takovej postup policie mela i Darina Rolincova..... stve me ze jsou lidi tak uplatitelny, ale nic s tim osobne nenadelam :-D

Pro rodice deti obrovskou psychickou podporu, protoze to bude beh na dlouhou trat. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
20.11.11 20:18
madi píše:
velká tragédie, rodina přišla naráz o dvě děti, ti prarodiče z toho budou mít trauma do konce života… jsem zvědavá, jestli se to pořádně vyšetří a zjistí, co se vlastně stalo :nevim:

no snad to zase bulvár nenafoukne a policie přinese nějaké objektivní zprávy. je fakt, že je to tragédie sama o sobě,ale zrovna teď, chystat místo dárků pohřeb… :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová