Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šájo, já jako maminka tříleťačky trpim jen jak si to čtu, dikybohu že jsem neviděla včerejší zprávy,to bych asi nedala.
ja osobně bych neměla důvod žít,ani pro manžela ![]()
Já bych nedokázala žít dál a „šla“ bych za dětma.Nic by mě tu nedrželo.Je to neskutečná tragédie.
Též jsem tuto diskuzi chtěla založit,ale ty jsi mi předběhla beruškpo,jinka k této tragédii nemám co dodat,no comment
Nikdo do toho nevidíme, to je jasné,ale jestli měl řidič OPAKOVANÉ záchvaty,pak nechapu proč sedal za volant ![]()
A to tam prý ještě ty děti jen přijely na návštěvu k babičce - hrozné, neumím si to vůbec představit, na místě rodičů bych to snad nepřežila ![]()
Velká tragégie, bohužel se to stává a stávat bude. Nikdo z nás ani netuší co prožívají ty rodiče. ![]()
tumpach píše:
Též jsem tuto diskuzi chtěla založit,ale ty jsi mi předběhla beruškpo,jinka k této tragédii nemám co dodat,no comment
já chvilku váhala, to je fakt,ale stejně by ji dřív nebo později někdo založil.chudinky děti, teď jen zjistit co bylo příčinou.
velká tragédie, rodina přišla naráz o dvě děti, ti prarodiče z toho budou mít trauma do konce života… jsem zvědavá, jestli se to pořádně vyšetří a zjistí, co se vlastně stalo ![]()
čekala jsem kdo tuto diskusi založí…
Jsem přímo z HK a vím kde se to stalo…raději jsem se této ulici vyhla jela k našim oklikou… ![]()
Srdíčko mě bolí a křičí nad tou nespravedlností
…
Zničilo to celou rodinu a nechci myslet na to co chudák matka dětiček…nemá pro žít
![]()
Příspěvek upraven 20.11.11 v 20:18
Není dnešní, je to ze včerejška, stalo se to jen pár baráků od našich. Co vím, tak děti jsou z Prahy, byli u dědy a babičky na hlídání, protože rodiče vyhráli nějaký pobyt v Orlických horách. Takže jim volali s tím, co se stalo a oni v tom šoku jeli samozřejmě okamžitě do Hradce.
Nepopsatelná tragédie, k tomu se nedá co říct. Byli jsme tam dnes s mamkou zapálit svíčky, donesli jsme plyšáčka a květiny a i když jsme je neznali, tak jsme slzy neudrželi. Každý rodič si to vztáhne na sebe…co kdyby jsme tam zrovna šli my? Vidět vlastní dítě/vnouče umírat a navíc takovým způsobem? A ty děti byli rovnou dvě. Holky, mě je z toho pořád špatně. ![]()
Obávám se že není moc o čem diskutovat ![]()
Je to neskutečná tragédie, zapálila jsem svíčku a myslím na ty děti a rodiče, víc bohužel udělat nemůžu.
Doufám že spravedlnost zasáhne a řádně se vyšetří co se stalo a řidič bude spravedlivě potrestán.
Je to strasna tragedie pro rodice prijit o obe deti(mam jedno a pri predstave je mi ouzko), pro prarodice nevyjimaje, kteri to budou mit nadosmrti pred ocima/ co vic mozna i vycitky rodicu deti, nevim) co me tedy zarazi je reakce spolecnosti… hned s nim do basy a odsoudit na tolik a tolik let, mozna me tu hned za to odsoudite a ukamenujete, nechci se vubec ridice zastavat ale nikdo nevi co se v ten okamzik delo, jestli opravdu nejaky zachvat nebo jine onemocneni, fakt je ten ze pokud byl obeznamen lekari o svem zdravotnim stavu, nemel za volantem co pohledavat.
Zajimalo by me, jestli takovej postup policie mela i Darina Rolincova..... stve me ze jsou lidi tak uplatitelny, ale nic s tim osobne nenadelam ![]()
Pro rodice deti obrovskou psychickou podporu, protoze to bude beh na dlouhou trat. ![]()
madi píše:
velká tragédie, rodina přišla naráz o dvě děti, ti prarodiče z toho budou mít trauma do konce života… jsem zvědavá, jestli se to pořádně vyšetří a zjistí, co se vlastně stalo
no snad to zase bulvár nenafoukne a policie přinese nějaké objektivní zprávy. je fakt, že je to tragédie sama o sobě,ale zrovna teď, chystat místo dárků pohřeb… ![]()
Ahoj holky, vím že se to tady asi semele,ale nedá mi to. Co říkáte na dnešní nehodu, při které zemřely dvě děti?
A prosím nepište sem příspěvky jako že denně umírá milion dětí atd. jde mi o tuhle konkrétní nehodu.
To co musí prožívat rodina nechci ani pomyslet
http://www.novinky.cz/…zachvat.html