Autonehoda v Hradci :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14008
20.11.11 20:41
Miarei píše:
Tak to já se řidiče zastávat nehodlám,naopak,být rodicem,tak nejdřív vpalim nekolik kulek jemu a potom jednu sobě.
Spekuluje se o epilepsii.Takovej člověk ale nemá co za volantem dělat,záchvat může přijít kdykoliv a v jakemkoliv rozsahu.
Viděly jste Ho frajirka v reportáži?Stal tam s klidem a ještě si zapálil,jakoby nic!
Jak byste reagovali,kdyby vám nějaký nemocny posuk shodil dítě že shodu?Litovali byste Ho,že je to chudinka nemocná?Já ne!Takovej posuk nema co mezi lidma dělat.
Dál trvám na Tom,že pro vydávání ridicaku by měla být přísnější pravidla,důkladnější a obsáhlejší lékařské zkoušky a psychotesty

naprostý souhlas líp bych to nenapsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
20.11.11 20:46

já se taky přikláním k tomu, že neměl za volantem co dělat…

• Citovat
  • Upravit
36544
20.11.11 20:49

Stalo se to kousek od trasy kudy chodím s kočárkem… je to tragédie :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.11.11 20:50

On byl předtím v tipsportu, co je u té křižovatky. Táta tam občas chodí a říká, že tenhle týpek tam „jel“ do nějaké slečny. Takže to zřejmě mohla být nějaká frajeřina, aby se předvedl. A dvě děti to stálo život. Jestli o té epilepsii věděl (jako že ano), tak ať si to teď vyžere do dna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
20.11.11 20:50
MonnyDee píše:
Stalo se to kousek od trasy kudy chodím s kočárkem… je to tragédie :cry: :cry: :cry:

Mončo, já se tě právě chtěla zeptat, páč vím že jsi z HK

• Citovat
  • Upravit
beruska79
20.11.11 20:51
MonnyDee píše:
Stalo se to kousek od trasy kudy chodím s kočárkem… je to tragédie :cry: :cry: :cry:
Mončo, já se tě právě chtěla zeptat, páč vím že jsi z HK
Kakika píše:
On byl předtím v tipsportu, co je u té křižovatky. Táta tam občas chodí a říká, že tenhle týpek tam „jel“ do nějaké slečny. Takže to zřejmě mohla být nějaká frajeřina, aby se předvedl. A dvě děti to stálo život. Jestli o té epilepsii věděl (jako že ano), tak ať si to teď vyžere do dna.

8-o 8-o 8-o :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: no to snad ne :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 20:57

Píšu anonymně, protože k tomu chci napsat své, ale nerada bych tím někoho poškodila.

Vždy, když zemře při autonehodě dítě, je to tragédie, tady zřejmě přišli rodiče o obě své děti a je to pro nás pro mnohé asi nepředstavitelné, a přesto nás to všechny zasáhne.

Spekuluje se, že muž - řidič, viník, byl epileptik. Jaká nezodpovědnost, pokud tomu tak opravdu bylo!!!

Kamarádky přítel trpí také epilepsií. Nemá ji často, ale vyvolává mu ji hlavně stres, únava a problikávající světlo. Má zakázáno řídit a přesto to ignoruje. Nejraději bych ten článek vytiskla a nalepila mu ho k posteli, aby si uvědomil, jak ohrožuje životy nevinných lidí! A nejhorší na tom je, že on neignoruje jen řízení, ale hlavně nedodržuje klidový režim, svůj stav nikomu nesděluje a klidně dělá ve velmi náročné práci, takže je pořád vystaven riziku, že dostane záchvat. A stejně autem jezdí každý víkend stovky kilometrů.

Po přečtení, že by na vině mohla být epilepsie, jsem si řekla, chudák chlap, no kdyby byl ožralý nebo nepozorný, tak jen ať si to vyžere, ale za epilepsii přece nemůže… Jenomže pak mi došlo, že tito lidé mají zákaz řídit (většinou pokud mají záchvat minimálně jednou za rok) a projela mnou neskutečná zlost! Zlost, proč to není ošéfované někde z vyšších míst, proč automaticky epileptikům neseberou řidičák? A proč ten chlap teda za volant sedal? Chápu, že i tito lidé chtějí žít normálním životem, ale pro to, co se stalo, tohle není omluva.

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
20.11.11 20:57

Napadlo mě, jestli se to tou epilepsií nesnaží jen „zamaskovat“ aby vyvázl s menším trestem… Nikdy nevíme co se může např. v autě stát nám, ale tuto situaci nechápu naprosto vůbec. Hrozná tragédie, co víc dodat :cry:

• Citovat
  • Upravit
1710
20.11.11 20:58

Holky,přestaňte se tady trápit a babrat se v tom.Myšleno jenom v tom dobrém,předpokládaje,že se po té,co máte děti hroutíte u takovýhle zpráv stejně jako já. :cry:
O tom,jak trpí rodiče není sporu o řidiči už by se dalo diskutovat,ale na to je to moc ožehavé téma,ale koho je mi strašlivě líto je i těch prarodičů.Jak strašně si to musí vyčítat,přestože to nemohli ovlivnit…Prostě hrozný.Pryč od toho a snažit se na to nemyslet.Jít políbit svoje spící děti,ukápnout nad ními slzu,jak je nádherné,že se to nestalo a snad nestane mám a usmát nad tím,že jsme zdravý a spokojený a tohle se snažit vyhnat z hlavy. :wink:
A jen podotknu,aby si to někdo nevyložit špatně,není to sobeckost a neohleduplnost,ale po té,co jsem se sesypala nad cedulí kojenecký ústav a představovala si osudy těch dětiček apod.jsem se zařekla,že se tím prostě nemůžu nechat pohltit,že bych to nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.11.11 21:05
Katka86 píše:
Já bych nedokázala žít dál a „šla“ bych za dětma.Nic by mě tu nedrželo.Je to neskutečná tragédie.
eva valoi píše:
No to není k přežití. Když člověk přijde o jedno dítě, tak se v sobě snaží najít sílu žít pro to druhé, ale v tomhle případě…Já bych asi jenom čekala na smrt, kdyby mě mělo něco podobného potkat.
xangel87 píše:
Je to hrozný, pobrečela jsem si.Přijít o obě děti najednou je šílený.
A stejně tak je šílený žít s vědomím, že jsem zabil dvě děti, samozřejmě pokud za to řidič nemohl ( i když o tom pochybuju.Kdyby to byl epileptický záchvat, epileptici můžou mít řidičák?)

Můžu se zeptat, odkud víte, že neměli ještě nějaké sourozence?

Mě to sebralo moc, mám syny přibližně v tomto věku :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1miss1 píše:
Napadlo mě, jestli se to tou epilepsií nesnaží jen „zamaskovat“ aby vyvázl s menším trestem… Nikdy nevíme co se může např. v autě stát nám, ale tuto situaci nechápu naprosto vůbec. Hrozná tragédie, co víc dodat :cry:

Já jsem o tom přesvědčená. Prý první, co říkal bylo, že mu selhalo auto.
Všechen obdiv tedy patří barmance z tipsportu, co dávala dětem první pomoc. Dost dobře si umím představit, že já bych toho schopná nebyla. Nejspíš bych se tam okamžitě zhroutila. (pro ni tedy přijela záchranka o hodinu později, taktéž se zhroutila, ale dokázala to, co já bych zřejmě nezvládla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
Anonymní píše:
proč automaticky epileptikům neseberou řidičák?

ano. ale taky kardiakům, cukrovkářům, a bůhvíkomu ještě, není to jenom epilepsie, která ohrožuje řidiče a okolí!
Jinak tragédie nepředstavitelná, děti ve věku mých dětí, nemám co dodat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
20.11.11 21:08

Mě totiž přijde divný aby při selhání auta tam předváděl takový „točo“ co tam předvedl… Koukala jsem večer na zprávy a prostě jsem to nepochopila jak vubec mohl jezdit tak jak tam jezdil…

Kakika píše:
1miss1 píše:
Napadlo mě, jestli se to tou epilepsií nesnaží jen „zamaskovat“ aby vyvázl s menším trestem… Nikdy nevíme co se může např. v autě stát nám, ale tuto situaci nechápu naprosto vůbec. Hrozná tragédie, co víc dodat :cry:
Všechen obdiv tedy patří barmance z tipsportu, co dávala dětem první pomoc. Dost dobře si umím představit, že já bych toho schopná nebyla. Nejspíš bych se tam okamžitě zhroutila. (pro ni tedy přijela záchranka o hodinu později, taktéž se zhroutila, ale dokázala to, co já bych zřejmě nezvládla)
  • Citovat
  • Upravit
14974
20.11.11 21:09

Je to hrozná tragédie, co k tomu víc napsat :cry:

Kakika píše:
1miss1 píše:

Zvládla bys to taky. Já musela dávat první pomoc dvakrát a sice jsem byla trochu roztěkaná, ale nějaké mdloby a zhroucení na mě přišlo, až když dojela pomoc. Jednou to byla autonehoda, jednou vlastní babička, která uklouzla na ledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.11.11 21:10
1miss1 píše:
Mě totiž přijde divný aby při selhání auta tam předváděl takový „točo“ co tam předvedl… Koukala jsem večer na zprávy a prostě jsem to nepochopila jak vubec mohl jezdit tak jak tam jezdil…
Kakika píše:
1miss1 píše:

no, mám pocit, že mu došlo, že technickou závadu vyloučí. Ale já tam nebyla, takže nemůžu s jistotou tvrdit, jestli to bylo tak či onak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová