Autonehoda v Hradci :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
beruska79
21.11.11 08:21
maya35 píše:
myslím, že nemáš až tak pravdu..mám známého a když neměl přes rok epileptický záchvat normálně řídil, měl to povoleno od lékaře..takže asi tak, řidičák má normálně 20 let

no já mám taky známého, který měl epi záchvat „jen“ jednou a řídí :pocitac: NIKDY nemůže ten člověk vědět kdy ho přepadne záchvat další.
Ať se ten chcípák smaží v pekle pokud měl opravdu záchvaty a lezl za volant :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
10952
21.11.11 10:06

Holky já nevím,jak to je,ale ten spolujezdec prý po vastoupení z auta řekl,proč řídí,když má takovýhle záchvaty…
první co mě napadlo,byl to fakt EPILEPTICKÝ záchvat?
Nemyslel to třeba tak,že tam frajeřil,smykoval?

Byly ste někdy u epileptického záchvatu?
Já ano,mnohokrát,měl je ex.to není za 2 minuty odžitý…
Tak nevím,jestli to média nějak nepřekroutila,jak již mockrát…
Dětí je mi neskutečně líto,jako i celé rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.11.11 10:14

Je to moc smutny :cry: . Nestava se mi casto, ze by me neco, co se me primo netyka, rozbrecelo,naposled to byli hokejisti :cry: ), ale tohle jo. Kdyz jsem to zaslechla a videla toho buliciho reportera ve zpravach, musela jsem se zavrit do loznice :oops:
Vsem pribuznym uprimnou soustrast. Z toho se nikdy nemuzou vzpamatovat, je to zniceny zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.11.11 10:59

Je to neskutečná tragédie, mám sama dva kloučky přesně v tom věku. Stát se jim něco takového, asi bych šla za nima, nebo bych začala pít, nebo brát prášky :nevim: .
Dneska jsem ve skříni přerovnávala pár vánočních dárků a napadlo mě, jestli ti chudáci rodiče teď nesedí doma a nekoukají na dárky, které už nemají komu dát :cry: :cry: :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.11.11 11:04

Milli, kdyby jen dárky, ale oni tam koukají na oblečení, hračky, postele, třeba i počmáraná zeď jim bude drásat srdíčko :cry: Neumím si to představit, co prožívají, já (pokud bych sebrala síly dál žít) bych určitě nechtěla zůstat na stejném místě, všechno by mi to děti připomínalo. Není větší bolesti, než přijít o děti, o dvě!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
21.11.11 11:59

jo a tak mě napadá jak mohl když měl epileptický záchvat nebo jakej koliv přeředit ze spátečky na jinou rychlost ?? :nevim: :think: Doufám že mu to neprojde 10 let je málo umučila bych ho :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.11.11 12:00
Kakika píše:
Milli, kdyby jen dárky, ale oni tam koukají na oblečení, hračky, postele, třeba i počmáraná zeď jim bude drásat srdíčko :cry: Neumím si to představit, co prožívají, já (pokud bych sebrala síly dál žít) bych určitě nechtěla zůstat na stejném místě, všechno by mi to děti připomínalo. Není větší bolesti, než přijít o děti, o dvě!!

To je jasný, mě jen ty dárky tak praštily do očí.
Sama jsem na měkko, když je starší ve školce a v krámě při placení najdu v peněžence lístek od zaplacení školkovného. Takže stačí fakt maličkost - prázdné autosedačky, kostička lega pod gaučem, hrneček s Krtkem (a už se mi chce brečet :cry: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.11.11 23:43
horakyne píše:
jo a tak mě napadá jak mohl když měl epileptický záchvat nebo jakej koliv přeředit ze spátečky na jinou rychlost ?? :nevim: :think: Doufám že mu to neprojde 10 let je málo umučila bych ho :pocitac:

Je to strašná tragédie a určitě si nějaký trest zaslouží, ale umučit ho? Proboha on to schválně neudělal. V naší zemi dostávají skuteční vrazi méně, proč by měl on za neúmyslné zabití (byt´z nedbalosti) dostat víc? Na rozdíl od účelových vrahů, tenhle má život zkaženej už i bez tvého mučení.
Jinak ano, je to nepopsatelná hrůza, co se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.11.11 23:49

Nejde ani slovy napsat, jak strašné to musí být. Tuhle neskutečnou bolest si rodiče ponesou do konce života a prarodiče ten pohled na své umírající děti nikdy nezapomenou. Je mi to tak strašně líto, až je mi špatně. Z ničeho nic takový konec všeho. Bráškové odešli spolu, nic je už nebolí… už nevím co napsat, vše je zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
22.11.11 08:52

eva valoi: jo umučila bych ho posedět si 10 let ( a kdoví kolik dostane není trest)není trest. Chlap který nejdřív říkal že se mu porouchalo auto a pak to začal svádět na epilepták nezaslouží žádnej soucit. Jo a ještě kdyby je přejel jednou fajn je to neštěstí ale on je přejel několikrát s tím že nejdřív couval pak přeřadil na rychlost a přejel je znovu. Možná sem tvrdá ale on si nezaslouží soucit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
22.11.11 11:32

Horakyne,nejsi tvrda,ja osobne bych ho polozila na cestu a tak dlouho bych mu prejizdela kamionem po nohach nez by zdechl,.je to hajzl.je mi z toho zle,neverim tomu ze to byla nehoda.

• Citovat
  • Upravit
16694
22.11.11 11:39
eva valoi píše:
Proboha on to schválně neudělal.

Tím, že řídil, i když neměl, si soucit opravdu nezaslouží. Vždyť ty záchvaty měl, věděl, že přichází nečekaně, věděl, co s ním dělají a přesto sedne s klidným svědomím za volant? A prudce couvat přes křižovatku??? Velká, veliká škoda, že tudy nejelo nějaké velké, bytelné auto, co by ztrestalo jen jeho a dětem to zachránilo život :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.11.11 13:54
Kakika píše:
eva valoi píše:
Tím, že řídil, i když neměl, si soucit opravdu nezaslouží. Vždyť ty záchvaty měl, věděl, že přichází nečekaně, věděl, co s ním dělají a přesto sedne s klidným svědomím za volant? A prudce couvat přes křižovatku??? Velká, veliká škoda, že tudy nejelo nějaké velké, bytelné auto, co by ztrestalo jen jeho a dětem to zachránilo život :cry:

jj,prudce couvat do křižovatky udělá jen sebejistý debil,s prominutím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.11.11 13:56

jinak,pokud půjde sedět,tak prej v kriminálech jsou alergický na ty,co zabili děti.
Tak on si ho pámbu najde :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
22.11.11 14:56
Kakika píše:
eva valoi píše:
Tím, že řídil, i když neměl, si soucit opravdu nezaslouží. Vždyť ty záchvaty měl, věděl, že přichází nečekaně, věděl, co s ním dělají a přesto sedne s klidným svědomím za volant? A prudce couvat přes křižovatku??? Velká, veliká škoda, že tudy nejelo nějaké velké, bytelné auto, co by ztrestalo jen jeho a dětem to zachránilo život :cry:

přesně tak…souhlas

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová