Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
videla jsem to vcera ve zprávách a at ted čtu že i druhý chlapecek zemrel. ![]()
K tomu ridici se radsi ani nebudu vyjadrovat ![]()
Kakika píše:
Není dnešní, je to ze včerejška, stalo se to jen pár baráků od našich. Co vím, tak děti jsou z Prahy, byli u dědy a babičky na hlídání, protože rodiče vyhráli nějaký pobyt v Orlických horách. Takže jim volali s tím, co se stalo a oni v tom šoku jeli samozřejmě okamžitě do Hradce.Nepopsatelná tragédie, k tomu se nedá co říct. Byli jsme tam dnes s mamkou zapálit svíčky, donesli jsme plyšáčka a květiny a i když jsme je neznali, tak jsme slzy neudrželi. Každý rodič si to vztáhne na sebe…co kdyby jsme tam zrovna šli my? Vidět vlastní dítě/vnouče umírat a navíc takovým způsobem? A ty děti byli rovnou dvě. Holky, mě je z toho pořád špatně.
já vím že je to už včerejší
pardon, v tom šoku jsem dneska nějaká popletená
No to není k přežití. Když člověk přijde o jedno dítě, tak se v sobě snaží najít sílu žít pro to druhé, ale v tomhle případě…Já bych asi jenom čekala na smrt, kdyby mě mělo něco podobného potkat.
Meredit píše:
Obávám se že není moc o čem diskutovat
Je to neskutečná tragédie, zapálila jsem svíčku a myslím na ty děti a rodiče, víc bohužel udělat nemůžu.
Doufám že spravedlnost zasáhne a řádně se vyšetří co se stalo a řidič bude spravedlivě potrestán.
já vím, že je to diskuse-nediskuse,ale prostě jsem to musela nějak ventilovat. já takové zprávy od porodu prožívám ještě stokrát víc než dříve ![]()
Jinak jestli je ten řidič normální, tak má život zkaženej taky. Dovedete si představit, že byste zabily dvě děti?
eva valoi píše:
No to není k přežití. Když člověk přijde o jedno dítě, tak se v sobě snaží najít sílu žít pro to druhé, ale v tomhle případě…Já bych asi jenom čekala na smrt, kdyby mě mělo něco podobného potkat.
asi tak.já bych na tu smrt ani nečekala, možná mě tu odsoudíte,ale já bych si dobrovolně zvolila smrt.nedokázala bych se upnout ani na vidinu NEKDY treba dalsího dítěte, prostě bych to nedala ![]()
Beruško, já tě naprosto chápu, sama si všechny tyhle zprávy taky automaticky promítnu do syna a je mi z toho hrozně ![]()
OT, koukám že máme děti den od sebe ![]()
eva valoi píše:
Jinak jestli je ten řidič normální, tak má život zkaženej taky. Dovedete si představit, že byste zabily dvě děti?
no právě, já o tom mluvila s mámou, nikdo nevíme co se stalo, já neviděla ani ten záznam.mýmu tátovi kdysi vletel pod auto chlap, byl nalitej a můj táta prej enbyl schopnej ani mluvit tak hodinu, =uplne v prdeli.naštěstí se nikomu nic enstalo.
nechci srovnávat ožralu s dětma,ale jen to, že jestli za to fakt nemohl(i když se spíše přikláním k opačné straně),tak bych nechtěla žít ani být na straně řidiče.
snad jste pochopily co jsem tím chtěla říct
Je to hrozný.
Myslím, že řidič je potrestanej do konce života. I kdyby se ukázalo, že dostal opravdu záchvat, tak si to bude vyčítat do konce života.
Kdo ví, co to bylo za chlapa trvalý pobyt má na magistrátě ![]()
Jinak to je hrozná tragedie.
Myslím, že je jedno, zda je měsíc před Vánocema nebo po nich, bolí to stejně ![]()
Jestli teda rodiče vyhráli pobyt a prarodiče hlídali, tak to vážně byla výhra
ach jo. Takové věci by se neměly dít…
Včera to ani nezvládl reportér a chhvěl se mu hlas, nedivím se ![]()
lucineeccka píše:
Je to hrozný.Myslím, že řidič je potrestanej do konce života. I kdyby se ukázalo, že dostal opravdu záchvat, tak si to bude vyčítat do konce života.
Máš novou fotku? nebo to nejsi ty?
Bude ![]()
I kdyby se ukázalo že za to opravdu nemohl, byl to jeho první záchvat, stejně s tím bude muset žít do konce života…
Byla by to vlastně trojnásobná tragedie ![]()
Tak to já se řidiče zastávat nehodlám,naopak,být rodicem,tak nejdřív vpalim nekolik kulek jemu a potom jednu sobě.
Spekuluje se o epilepsii.Takovej člověk ale nemá co za volantem dělat,záchvat může přijít kdykoliv a v jakemkoliv rozsahu.
Viděly jste Ho frajirka v reportáži?Stal tam s klidem a ještě si zapálil,jakoby nic!
Jak byste reagovali,kdyby vám nějaký nemocny posuk shodil dítě že shodu?Litovali byste Ho,že je to chudinka nemocná?Já ne!Takovej posuk nema co mezi lidma dělat.
Dál trvám na Tom,že pro vydávání ridicaku by měla být přísnější pravidla,důkladnější a obsáhlejší lékařské zkoušky a psychotesty
Je to hrozný, pobrečela jsem si.Přijít o obě děti najednou je šílený.
A stejně tak je šílený žít s vědomím, že jsem zabil dvě děti, samozřejmě pokud za to řidič nemohl ( i když o tom pochybuju.Kdyby to byl epileptický záchvat, epileptici můžou mít řidičák?)
tak první záchvat to nebyl on ty záchvaty podle toho spolujezdce i té ženské co mu pujčila auto měl. Já bych ho zavřela a mučila sorry ale takovej člověk nemá za volantem co dělat. Chudáci děti prarodiče i rodiče no neumím si to představit je to hrozný
![]()