Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahoj holky, jukněte na starou diskuzi.
Lucie
Ahoj, mě se líbí Kiddy life plus. Je to sice drahota, ale má všechny možné testy bezpečnosti a dokonce test od ortopedů a je až do 12 ti let. Prohlížela jsem ji v obchodě a prodavačka mi všechny testy ukázala. Prý dopadla i lépe než maxi cosi priori. Chtěla jsem se zeptat zda ji někdo máte a jestli je opravdu tak skvělá. Moc díky. Lucka
Ahoj kimi a ostatní,
nechci strašit, ale s obchodem generace baby pro mám velmi špatné zkušenosti co se dodacího termínu týče!!!
![]()
Objednali jsme tam kočár plus autosedačku a ve smlouvě mají dodací lhůtu 4 týdny. Pan prodavač říkal, že nám to dodají dokonce do 3 týdnů, což jsme ale nepotřebovali. Ozvali jsme se jim cca po 5 týdnech, co že je s dodávkou a suše nám mailem po 2 urgencích odpověděli, že zatím není, že asi příští týden. Žádná omluva, žádná vstřícnost
.
Manžel s nimi měl několik velmi nepříjemných tlelfonátů, protože jsme potřebovali autosedačku pro odvoz malé z porodnice. Nakonec nám půjčili jinou a tu svou dávno zaplacenou jsme dostali cca 7 týdnů po objednání.
Nakonec jsme všechno dostali v pořádku, ale zarazilo mě především jejich jednání. Chápu, že mohli mít problémy se zásobováním, ale čekala bych z jejich strany omluvu a snahu celou situaci nějak řešit. Jejich přístup mi přišel velmi neprofesionální.
Snad budete mít lepší zkušenost.
Jana
Ahoj holky,
na netu jsem narazila na autosedačku Jané Indy Plus ISOFIX za asi 3800,– KČ, nemáte s ní někdo zkušenosti nebo alespoň informace (bezpečnost, testy a tak)?
Díky moc Katka
Ahojte,
tak diky za vsechny nazory a odkazy, budu to muset dat precist manzovi, chce totiz koupit zase Chicco sedacku, kterou ted maji v akci v Makru za 1500. No, ty bezpecnostni testy me teda totalne odradily, snad to taky pochopi.....................i kdyz Maxi-cosi a Römer nejsou zrovna nejlevnejsi
jen doufam, ze se tam skutecne plati za kvalitu a ne jen za „znacku“
Na www.babyraj.cz maji ted v akci sedacky Maxi Cosi - napr. Priori XP od 4.590,– a Rodi XP od 3.290,–Kc.
Ahoj Lucino,
my se chystáme taky na Kiddy life …,chtěli jsme kupovat Romer ( isofix),ale když jsem manžílka dokopala,aby si přečetl na www.rodina.cz-diskuze o autosedačkách,bylo tam psáno o 20ti měsíčním dítěte,které se nevleze do sedačky,určené do 18kg na délku.při představě,že dám 8000Kč a mám to na takovou chvilku,jsme začali uvažovat raději o té skládací.Jsme totiž dlouháni.V obchodě jsme ji prohlídli,byl nám doporučen pro pohodlí dítěte bavlněný potah.
Nejlevnější mají www.ajuty.cz(v obchodě ji mají o tisícovku dražší,tam jsme ji prohlíželi).Patří k nejbezpečnější.Dobrý výběr přeje
Katty
Jdu s dotazem čistě ze zvědavosti. Nejdu se s nikým hádat, ani rozpoutat vášnivou diskuzi o ničem ![]()
Proč do pokračovací sedačky může dítě až od devíti kg? Co když už samo sedí, je mu rok, ale vajíčko je mu prostě malé? Přeci roční dítě už by klidně mohlo jít do pokračovací ne?
Přemýšlím nad tím, protože my máme vajíčko (7,5 měsíce a 8 kilo), ale opravdu mám problém prcka do vajíčka nacpat. Nohy mu trčí nad sedačku, div je nemá za hlavou, oblečený je v ní jak sardinka a prostě se nehne. Naštěstí je to takový salámista, že je mu to jedno, ale ani nad hlavou už nemá moc místa. Stříšku jsem už musela odepnout, protože do ní hlavou boural. Máme doma už dýl koupenou novou 9-18, ale na tu je prostě ještě maličký, tak mě napadl tento dotaz… ![]()
@Tůmička to ti neporadím
my museli v 5 měsících kupovat 0-18 ![]()
@Teruna000 Taky jsem o ní přemýšlela, ale když už máme tuto, tak budeme muset vydržet ve vajcu ještě kilo ![]()
@Tůmička Já ti klidně pro něj nějaký ty kila pošlu
malej jich má nějak moc ![]()
@Tůmička já myslela, že jste koupili 0-18kg
a do sedačky 9kg ho nemůžeš dát dokud sám nebude sedět, přeci ![]()
@Katula1234 Však ho do ní nedávám
jen jsem se ptala na těch devět kilo.. proč tam nestačí, že dítě samo sedí, proč je to limitovaný těma kilama. Malej je pecivál, je mu jedno, že je tam jak sardinka, takže dokud nebude sám sedět, tak ho do další dávat samozřejmě nebudu.