Autosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
10.12.13 09:34
@Libuška píše:
Testy tady http://www.adac.de/…default.aspx?… Nevím, jestli je od Romeru dobré brát tuto kategorii, Tato co chcete v testech nebyla, ale jiná jejich 0-18 v testech propadla!

Tak ona propadla kvůli škodlivinám, bezpčnost má stejně dobrou… ;-) Osobně bych si tuhle konkrétní teda nekoupila, ale na druhou stranu na bezpečnost to vliv nemá… :nevim:

A třeba v kategorii 15-36 není nejlepší cybex, ale právě Romer Kidfix sict plus :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
10.12.13 10:39

@kate02 Tak ono ale není vůbec jisté, že stejné potahy nebyly použity na ostatní sedačky daného roku, akorát tím, že nešly do testů, tak se na to nepřišlo. Na druhou stranu, tím, že se na to v testu přišlo, tak věřím tomu, že romer zareagovat a závadnou látku stáhl, takže bych se té sedačky nebála a mít v autě isofix, tak o ní přemýšlím, ale tím, že ho nemáme, a není předpoklad, že mít budeme, tak nemám co řešit a začínám mít čím dál víc omezený výběr :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.12.13 12:14

@j.a.n.i1 nebylo to v potahu ale pouze v naramenicich, pokud vim postavili se k tomu celem a vse vymenili ;)

A jakou resis sedacku 0-18? Jj on ma clovek pocit ze je tech sedacek hrozne moc druhu a pak kdyz se vylouci co neni kompatibilni s autem a ditkem tak je clovek rad ze vyjde jedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
10.12.13 12:18

@quinny Já už 0-18 neřeším, dítko stále jezdí ve vajíčku a je mu už 13 měsíců, takže půjdem normálně do sedačky po směru, protože mě nic bez isofixu nezaujalo.
Teď řeším, zda mám koupit pro mladší druhou 9-18 nebo tříleťákovi koupit nějakou 9-36, ale zas mám problém v tom, že bych na popojíždění po Praze chtěla na pásy a nějak nevím co rozumného vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.12.13 13:24

Tak doufám, že jsem s tou Romer King neudělala chybu.
Asi příště nebudu tolik číst diskuze, ono na všem se totiž něco najde.. :cert:
V testech vycházela dobře..Ještě, že jsem nevzala tu 0-18 Romer first…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.12.13 14:08
@Alkynka píše:
V testech vycházela dobře..Ještě, že jsem nevzala tu 0-18 Romer first…

Ale proč? Vždyť s tou problém nebyl… :nevim: ;) Libuška zbytečně dělá vlny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.12.13 15:00
@Alkynka píše:
V testech vycházela dobře..Ještě, že jsem nevzala tu 0-18 Romer first…

Römer King plus byl v testech dobrý, stejně tak i First class plus,
letos byl problém u toho Max-fixu, že našly v polstrech zvýšené množství PAU, a ihned po tom zjištění změnili polstry a u všech sedaček co se to týkalo jsou již nové, které jsou bez závad, takže se nic neděje
( navíc, když se přepočítávalo to množství škodlivých látek, tak to vyšlo jako u 20 vykouřených cigaret, takže když dítě bude chvíli sedět v zakouřeném prostředí, tak do sebe dostane stejnou dávku, jako po několika letech v sedačce s těmi starými polstry- takže množství cca nic, ono ty limity pro dětské zboží jsou hodně přísné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.12.13 19:12

Dekuji za informace. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.12.13 20:17

@j.a.n.i1 a triletak jeste nemuze do 15-36? Asi ne kdyz to resis co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
10.12.13 20:56

@quinny Má 12,5 kilo a necelých 90 cm :mrgreen: takže ještě dlouho ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.12.13 08:13

@j.a.n.i1 ja si to myslela :mrgreen:

Ja bych brala 9-36 ale jedine co vyslo v testech dobre mi prijde ze byla cybex s pultikem. Mame pallas a muzu jen doporucit. Proc chces pasy? Ten pult je pripoutany stejne rychle ne-li rychleji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
11.12.13 21:34
@kate02 píše:
Tak ona propadla kvůli škodlivinám, bezpčnost má stejně dobrou… ;-) Osobně bych si tuhle konkrétní teda nekoupila, ale na druhou stranu na bezpečnost to vliv nemá… :nevim:A třeba v kategorii 15-36 není nejlepší cybex, ale právě Romer Kidfix sict plus :-) ;)

Ano, nejlépe dopadl romer kidfix sict plus, ale já sháněla sedačku bez isofixu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.12.13 00:09
@j.a.n.i1 píše:
@quinny Má 12,5 kilo a necelých 90 cm :mrgreen: takže ještě dlouho ne.

Ja bych sla do cybexu.. Chce to trochu cviku ale ja ji mam pripoutanou za chvilku. Pouta se mi lepe nez pasovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
14.12.13 08:14

@Nataša my ji máme do druhého auta, ale já mám voyager a jak je vysoký, tak nedosáhnou přes sedačku na zapínání pasu, takže to znamená vždy vylézt dovnitř :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.12.13 21:07

@j.a.n.i1
Já taky lezu dovnitř. Mám Mazdu s soupacima dverma a musím vzdycky na stupátko. Ale mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí