Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Babypoint se neobjevuje v testech, takže nikdo neví jak by dopadla, je lepší jít do sedačky, která v testech byla.
Pioner je sice lehké vajíčko, ale taky hodně malé, moc dlouho se do něj dítě nevejde
Ahoj maminky, potřebuji poradit, jakou autosedačku pro batole, jestli 0-18 nebo 9-18,která je lepší. Syn ještě nesedí a teď mají ve slevě sedačku v auto kelly z 4.000,– na 2.000,– je pro mimi 0-18 a může se dítko vozit po i proti směru. Moc děkuji za rady.
@huldaaaa píše:
Ahoj maminky, potřebuji poradit, jakou autosedačku pro batole, jestli 0-18 nebo 9-18,která je lepší. Syn ještě nesedí a teď mají ve slevě sedačku v auto kelly z 4.000,– na 2.000,– je pro mimi 0-18 a může se dítko vozit po i proti směru. Moc děkuji za rady.
taky zalezi co je to za sedacku ![]()
Tato to je.....http://www. autokelly. cz/#|kwYJ/6yamNJGNfyGqP8I35CWsATJQlmb+grdZYIEjt0qQmeEnCxLgcIp+vR7vg9Mc42Fc/XDRUOjZ5Y7FQI3CaCiMR6qFOV6aKvv2wXghagfHAn9+pZ/3V+9×787O9LDNhNXiznmwnSiLgOfi6ejVu6O3gMb7TH2hGsqLYn6a2Y=
@huldaaaa pokud syn ještě nesedí, tak nemůže jít do sedačky 9-18, ale je nutná protisměrná 0-18
bohužel nejde otevřít ten odkaz, ale co koukám do nabídky Auto kelly, tak všechny sedačky co nabízejí jsou neznačkové, ani jedna z nich nebyla v testu, takže bezpečnost asi nic moc, spíš se poohlédněte po kvalitních značkách, z těch protisměrných třeba Besafe, Britax…
Dobrý večer Stevee,
moc prosím o radu, jakou zvolit autosedačku (jako druhou po současném vajíčku) pro syna 9 měsíců, 9 Kg? Používána bude v autě Toyota Avensis r. v. 2004 a občas škoda Yety r. v.2012. V autě jsme často, nejedná se však o dlouhé cesty, spíš kratší s častým vysedáním a nasedáním, takže potřebuji něco snadno ovladatelného. Při pročítání Vašich rad a ostatních dotazů mne zaujaly sedačky maxi cosi a römer. je pro mne samozřejmě důležitá bezpečnost, ale také nízká cena. Jakou bych tedy měla zvolit? Moc děkuji za radu a tip ![]()
@Dastynka obě auta již mají Isofix i oko na Top Tether, takže bych zvolil sedačku Römer Trifix, a letošní kolkeci, která je za zajímavé peníze ve výprodeji: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Steeve, moc děkuji za radu. Ještě se chci zeptat, zda existuje přeci jen nějaká levnější stejně bezpečná (o design mi ani moc nejde) autosedačka, klidně starší model. Sedačku chce koupit babička, takže bych přeci jen uvítala něco levnějšího, pokud to však stále splňuje veškerou bezpečnost. Moc díky za zodpovězení.
@Dastynka no tak když se budeme bavit o sedačkách od Maxi-cosi nebo Römer, které chcete a chcete co nejlepší bezpečnost, tak sedačku se 4* a tam nejlevněji King plus:http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…, dostanete se sice cenou o cca 2000,– dolů, ale když máte v obou autech isofix tak je velká škodo toho nevyužít
Nechci tady zakládat novou diskuzi, je jich tu na tohle téma až dost. Zkouším oživit - potřebuji pomoc.
Já to vzdáváááám!!! Už dvě hodiny hledám na netu auotsedačku, která bude vyhovovat mým potřebám a už se v těch stránkách a recenzích ztrácím. Takže zkouším eMimino, máte zkušenosti. Prosím pomozte mi.
Požadavky na autosedačku:
A tam jsem právě narazila.
Vysvětlím situaci - Máme dvě auta. Manžel bez isofixu, já s isofixem. Takže potřebujeme autosedačku aby šla do obou aut a u mě abychom mohli využít isofix (mým autem bude jezdit přednostně, ale kdyby se auto rozbilo tak aby sedačka šla dát i do manželova auta bez isofixu)
Prosíííím… už jsem bezradná…
![]()
Pozn.: BEZ PULTÍKU ![]()
@Cmochy Nějak nechápu proč by musela mít odnímatelný nástavec na isofix
nestačí aby šla připoutat pásy, je nutné ten isofix sundavat?
Ale jinak neporadím, já v této kategorii preferuju pultíkové.
Zdravím, mám taky s pultíkem, je to podle všeho bezpečnjší, dítko si na to rychle zvykne (funguje jako airbag při nárazu chrání celé tělíčko) s tím isofixem… stačí ho jen zasunout a prostě nepoužít… u nás jasná volba Cybex Palas 2 isofix…
@Cmochy u sedaček 9-36 se již nedělají odnímatelné isofixové základny( odnímatelné základny mají vajíčka a max. některé 9-18), ty sedačky 9-36, které mají isofix ho mají nainstalovaný v sobě, a samozřejmě jdou připoutat i pásem, takže je můžete použít v obou autech.
Ale pokud chcete sedačku 9-36 s isofixem, tak ty jsou pouze s pultíky, takže neuspějete pokud nechcete pultík.
a navíc, podle metříku máte dítě, které má teprve 8 měsíců, tak proč chcete sedačku 9-36? 8 mi měsíční dítě nepatří do posměrné sedačky a už vůbec ne do 9-36
Dobry den.Nemáte prosím někdo zkušenost nebo výsledek testu autosedačky Babypoint Pioneer Plus 2007?Děkuji pedem