Autosedačka 9 - 36kg

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2481
28.6.13 16:19

@MuffinkaM - děkuji za vysvětlení, nejsem v týhle značce úplně zběhlá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
30.6.13 10:21

@mati Dej mi odkaz treba v ADACU kde znacka v kategorii 9-36 kg dopadla dobre? Jako mne je jwdbo co mate za sedacku ale aby jste se pak nechytali za hlavu az se neco stane a budete si rikat co kdyby sedelo v kvalitnejsi sedacce…prave pro tyhle myslenky jsme okamzite zatrhli levny sedacky i kategorii 9-36. Ja se jen snazim ukazat jinek pohled na vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
30.6.13 16:08

@Monika46 - a koukala si vůbec kolik sedačky recaro stojí??? Hele, tak si nejdřiv něco o tom přečti, a pak něco piš :mrgreen: Mne je úplně jedno, v čem jezdí Tvé děti, ale moje jezdí v té nejlepší :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
30.6.13 21:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
1.7.13 00:01

O. k uznavam, aletaky na druhou stranu je to jejich prvni dobry vysledek v kategorii 9-36kg a to s modelem 2013 do te doby nic.

Debatuji a nehadam se o tom preci je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
1.7.13 00:10

@lucije28 Kdyz jsi tak zbehla v testech atd… a mad tu nrj sedacku tsk proc neporidis viteze testu? Cybex nabo Kiddy 4tis. za sedacku ve kterou dite bude pouzivat dalsich 10let neni moc. Proc setrit na nespravnem miste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.8.13 14:24

Ahoj, potrebovala bych poradit… nejlepa Steeva :-)

Mam skoro triletou dceru, mame v jednom aute Romer King plus, jsme spokojeni.. jenze ted potrebujeme autosedacku do druheho auta. Jde jen o ranni cesty do skolky, cca 10km, takze neresim polohovani apod. Byli jsme rozhodnuti jit uz do vyssi kategorie 15-36 (dcera 15kg ma), ale… pri zkouseni Romer Kidfix sict jsme zjistili, ze je na ni jeste mala, pas ji vede pres krk.. a ted vubec nevim, jak z toho ven.. prijde mi nesmyslne kupovat autosedacku 9-18, takze jsem koukala na kategorii 9-25 - Romer Max Way, ale ta je protismerna a to mi uz bude dcera asi bojkovat, takze je asi resenim 9-36… takze pro nas prichazi v uvahu Britax Evolva a Römer Xtensafix, ktery se nam libi vic… jenze… Römer Xtensafix jeste neprosel zadnymi testy…

Jde nam opravdu o bezpecnost.

Mate jeste nekdo nejaky napad? : - )

• Citovat
  • Upravit
1491
4.8.13 15:26

@Anielka Co můžu doporučit, tak je http://www.malvik.cz/…mer-PRO-2013 :) kupovala jsem ji společně s celým setem(kočárek+vajíčko+korba+autosedačka Ultimax+tato) :) Já sama jsem ji ještě nevyzkoušela, páč je Charlotta malá ale známá jí má také a její syn v ní jezdí od roka a půl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.8.13 15:36

@anlendy. Urcite nechci pultik, takze ten vyber mam hodne omezeny.

• Citovat
  • Upravit
1491
4.8.13 15:37

@Anielka dá se odendat, také ho tam nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.8.13 15:40

@anlendy. Jenze to pak nic neresi… protoze dcera neni dost vysoka, aby mohla mit tribodovy pas. Aspon tak nam to vcera rekla i prodavacka v obchode, ze pultikove autosedacky nejsou resenim, vzhledem k tomu, ze nam nedoporucila ani tu 15-36 zdalo se mi, ze vi o cem mluvi. (Ja pultikovym autosedackam moc nerozumim, jen vim, ze ted u trilete by to moc nenaslo pochopeni.)

• Citovat
  • Upravit
1044
4.8.13 21:57

Napis Steevovi soukromou zpravu, pokud ti neodepisuje asi je nekde na dovci, ja kdyz jsem potrebovala poradit tak mi odepsal do druheho dne.

Me jen napada proc si sedacku neprehodis do druhyho auta na tu chvilx nez dite povyroste, neni to nej. a zaroven nejlevnejsi reseni…kupovat kvuli chvilce jinou kategorii mi neprijde jako dobry napad.

ja bych fakt pockala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
5.8.13 07:25

@Monika46 No, nejspíš bude jedno auto vozit malou do školky a druhé z ni… Tak to pak přehození postrádá smysl.
Na druhou stranu mi fascinuje, jak někteří předem vědí, že by dítka nesnesou pultík, aniž by to zkusili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.8.13 08:41

@Anielka pokud vás tolik netlačí peníze tak bych šel do Xtensafix, sice ještě nebyla v ADAC testech, protože je to novinka, ale svoje interní v Römeru má a jsou dobré, oni by nic špatného na trh nepustili.
Ale pozor, Xtensafix má povinný zadní pás Top Tether, takže zkontrolovat, jestli máte v autě oko na TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.8.13 08:54
@Anielka píše:
Ahoj, potrebovala bych poradit… nejlepa Steeva :-)

Mam skoro triletou dceru, mame v jednom aute Romer King plus, jsme spokojeni.. jenze ted potrebujeme autosedacku do druheho auta. Jde jen o ranni cesty do skolky, cca 10km, takze neresim polohovani apod. Byli jsme rozhodnuti jit uz do vyssi kategorie 15-36 (dcera 15kg ma), ale… pri zkouseni Romer Kidfix sict jsme zjistili, ze je na ni jeste mala, pas ji vede pres krk.. a ted vubec nevim, jak z toho ven.. prijde mi nesmyslne kupovat autosedacku 9-18, takze jsem koukala na kategorii 9-25 - Romer Max Way, ale ta je protismerna a to mi uz bude dcera asi bojkovat, takze je asi resenim 9-36… takze pro nas prichazi v uvahu Britax Evolva a Römer Xtensafix, ktery se nam libi vic… jenze… Römer Xtensafix jeste neprosel zadnymi testy…

Jde nam opravdu o bezpecnost.

Mate jeste nekdo nejaky napad? : - )

My pouzivame tuhle a jsme spokojeni. Dcera do ni sla cca ve dvou a pul letech, do peti pouzivala petibodovy pas a ted uz jen tribodovy. Bezpecna by mela byt…
 http://www.autoseating.cz/…tarlight-sp/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario