Autosedačka Cybex Solution X-fix

Máte zkušenost s Cybex Solution X?

Přidejte zkušenost s Cybex Solution X
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Romča80
5.1.12 19:18

Nepotí se Vám v ní děti.

Hojky, máme teď nějakýho Romera a prcek se nám v ní v létě děsně potí. Jak je na tom potah u té Cybex? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
3379
5.1.12 21:35

Taky se mi v Romerce potila jak blázen. U Cybex zatím nevím, jela v ní 2× :) ale pevně doufám, že to bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.2.12 10:18
můžu se zeptat jak je na tom cybex solution s údržbou? Už jste někdo sundávali celý potah? Jde to v pohodě sundat i nandat? díky moc za info
Werča píše:
pate81- super, díky :palec: už to mám :) já snad dneska dojedu pro malýho do školky autem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
9.2.12 13:07

Potah jsem zatím nesundavala, ale Natálka mi opatlala sedačku pomazánkou a šlo to krásně otřít ani jsem neprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.3.12 13:07

Cybex solution X

Ahoj, prave se rozhodujem nad novou, vetsi sedackou. Nemate nahodou zkusenosti,zda sedacka „nelita“ po aute? Kdyz uz vlastne neni pripoutana pasy k sedadlu?Jakou s timto mate zkusenost? Diky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.3.12 13:48

každá sedačka typu 15+ kg se musí připoutat i když tam není dítě - teda pokud nemáte isofix. Při bouračce by jinak mohla zranit lidi v autě. Takže jestli lítá nevíme - máme ji připoutanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.3.12 13:51

Pripoutat? Ale cim? Vzdyt pasy z auta jsou pouzity pro dite. Sedacku prave neni cim pripoutat,jak to resite. Poradte. Tesim se na dalsi ohlas. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.3.12 13:53

no když vyndam dítě sedačku opět zapnu tak jako by tam to dítě sedělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.3.12 13:57

jo tak,chapu. A behem jizdy treba nevznika problem, ze by se pohybovalo dite i s celou autosedacku? Mam z toho trochu obavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.3.12 14:03

ne to ne to se mi nestalo - pásy to udrží. Spíše se dítě může „vyklánět“ protože má větší volnost - pak už je to ale spíše o tom jestli dítě poslechne at to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.3.12 14:04

pokud nebudete řežat zatáčky jak závodník, a fungují Vám pásy ,tak se nemá sedačka kam pohybovat,ty pásy jsou prostrčené skrz sedačku a drží i tu sedačku, a navíc můžete použít fixační pás na lepší stabilitu sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.3.12 14:06

moc diky za prispevky , takze nam nic nebrani vrhat se do koupe nove a hlavne vetsi sedacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.3.12 14:07

ta nase mala certice dozajista vetsi volnost oceni… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.3.12 14:08

fixacni pasek tedy doporucujete dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.3.12 14:45
Petra28 píše:
fixacni pasek tedy doporucujete dokoupit?

je to lepší, sedačka lépe drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario