Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Solution X?
Přidejte zkušenost s Cybex Solution XTaky se mi v Romerce potila jak blázen. U Cybex zatím nevím, jela v ní 2×
ale pevně doufám, že to bude lepší
Werča píše:
pate81- super, díkyuž to mám
já snad dneska dojedu pro malýho do školky autem
Potah jsem zatím nesundavala, ale Natálka mi opatlala sedačku pomazánkou a šlo to krásně otřít ani jsem neprala.
Ahoj, prave se rozhodujem nad novou, vetsi sedackou. Nemate nahodou zkusenosti,zda sedacka „nelita“ po aute? Kdyz uz vlastne neni pripoutana pasy k sedadlu?Jakou s timto mate zkusenost? Diky Petra
každá sedačka typu 15+ kg se musí připoutat i když tam není dítě - teda pokud nemáte isofix. Při bouračce by jinak mohla zranit lidi v autě. Takže jestli lítá nevíme - máme ji připoutanou.
Pripoutat? Ale cim? Vzdyt pasy z auta jsou pouzity pro dite. Sedacku prave neni cim pripoutat,jak to resite. Poradte. Tesim se na dalsi ohlas. Diky
no když vyndam dítě sedačku opět zapnu tak jako by tam to dítě sedělo
jo tak,chapu. A behem jizdy treba nevznika problem, ze by se pohybovalo dite i s celou autosedacku? Mam z toho trochu obavy
ne to ne to se mi nestalo - pásy to udrží. Spíše se dítě může „vyklánět“ protože má větší volnost - pak už je to ale spíše o tom jestli dítě poslechne at to nedělá.
pokud nebudete řežat zatáčky jak závodník, a fungují Vám pásy ,tak se nemá sedačka kam pohybovat,ty pásy jsou prostrčené skrz sedačku a drží i tu sedačku, a navíc můžete použít fixační pás na lepší stabilitu sedačky
moc diky za prispevky , takze nam nic nebrani vrhat se do koupe nove a hlavne vetsi sedacky
Petra28 píše:
fixacni pasek tedy doporucujete dokoupit?
je to lepší, sedačka lépe drží
Hojky, máme teď nějakýho Romera a prcek se nám v ní v létě děsně potí. Jak je na tom potah u té Cybex? Díky moc.