Autosedačka Cybex Solution X-fix

Máte zkušenost s Cybex Solution X?

Přidejte zkušenost s Cybex Solution X
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
9.3.12 16:29
Kutaska píše:
můžu se zeptat jak je na tom cybex solution s údržbou? Už jste někdo sundávali celý potah? Jde to v pohodě sundat i nandat? díky moc za info
Werča píše:
pate81- super, díky :palec: už to mám :) já snad dneska dojedu pro malýho do školky autem :lol:

já sundavala v úterý. mno, celý potah šel bezvadně, až jsem se zasekla na jedné věci a to jsou gumičky které drží potah sedáku. nešly vyháknout. nakonec se podařilo.. nandání bylo snad ještě rychlejší, hlavně páč ty gumičky jsem měla nandané za chvilku.

jinak mám i potah klasický i variantu plus a nepotí se mi ani v jedné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Amposha
22.5.12 16:25

Cybex Solution X nebo X2 FIX a Fabie

Moc prosím - máte někdo vyzkoušené, že Cybex Solution pasuje na isofixové úchyty ve Fábii? Četla jsem na autembezpecne.cz, ze jsou široké nějaké vodiče a že se nevejdou do úchytů v Roomsteru, o Fábii jsem nic nenašla. Mockrát děkuju!

• Citovat
  • Upravit
7159
22.5.12 16:29

isofix je normovaný systém, tam kde je v autě isofix se musí vejít isofixové rameno sedačky, pokud se nevejdou zavaděče, tak se nemusí použít, ale sedačka jistě jde přicvaknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.5.12 16:37

tomu nerozumím - četla jsem od Vás, že ne každá sedačka je kompatibilní s autem a že výrobce uvádí seznam kompatibilních aut…
tak jak tomu mám rozumět?

a jak je možné, že se nevejde do Roomsteru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.5.12 16:38

nevím, co je to zavaděč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.5.12 16:52

@Amposha ano, ne každá sedačka je kompatibilní se všemy auty, ale zrovna u kat. 15-36 jsou téměř všechny sedačky kompatibilní se všemy auty.
A např. Cybex Solution X-FIX je kompetibilní jak s Fabií, tak i s Roomsterem.
K sedačce jsou dodávány plastové zavaděče , které se nasunují na isofixová oka v autě, aby šla lépe zapnout, ale bohužel v Roomsteru udělali v potahu malou díru a ty zavaděče se tam již nevejdou, tak se sedačka připne bez zavaděčů, tím není ohrožena bezpečnost, zavaděče mají jen funkci ochrany potahu a snadnějšího zavádění isofixových ramen. O tom psali právě na autembezpečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.5.12 16:54

děkuji moc, takže si ji tedy mohu objednat:) bezva

má prosím smysl si objednat tu X2 nebo stačí X? X2 má ještě ty boční plastové chrániče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.5.12 17:00

X2 má navíc vylepšenou boční ochranu, takže pokud chcete dítě chránit více , kupte model X2-Fix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí