Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Solution X?
Přidejte zkušenost s Cybex Solution XKutaska píše:
můžu se zeptat jak je na tom cybex solution s údržbou? Už jste někdo sundávali celý potah? Jde to v pohodě sundat i nandat? díky moc za infoWerča píše:
pate81- super, díkyuž to mám
já snad dneska dojedu pro malýho do školky autem
já sundavala v úterý. mno, celý potah šel bezvadně, až jsem se zasekla na jedné věci a to jsou gumičky které drží potah sedáku. nešly vyháknout. nakonec se podařilo.. nandání bylo snad ještě rychlejší, hlavně páč ty gumičky jsem měla nandané za chvilku.
jinak mám i potah klasický i variantu plus a nepotí se mi ani v jedné..
Moc prosím - máte někdo vyzkoušené, že Cybex Solution pasuje na isofixové úchyty ve Fábii? Četla jsem na autembezpecne.cz, ze jsou široké nějaké vodiče a že se nevejdou do úchytů v Roomsteru, o Fábii jsem nic nenašla. Mockrát děkuju!
isofix je normovaný systém, tam kde je v autě isofix se musí vejít isofixové rameno sedačky, pokud se nevejdou zavaděče, tak se nemusí použít, ale sedačka jistě jde přicvaknout
tomu nerozumím - četla jsem od Vás, že ne každá sedačka je kompatibilní s autem a že výrobce uvádí seznam kompatibilních aut…
tak jak tomu mám rozumět?
a jak je možné, že se nevejde do Roomsteru?
@Amposha ano, ne každá sedačka je kompatibilní se všemy auty, ale zrovna u kat. 15-36 jsou téměř všechny sedačky kompatibilní se všemy auty.
A např. Cybex Solution X-FIX je kompetibilní jak s Fabií, tak i s Roomsterem.
K sedačce jsou dodávány plastové zavaděče , které se nasunují na isofixová oka v autě, aby šla lépe zapnout, ale bohužel v Roomsteru udělali v potahu malou díru a ty zavaděče se tam již nevejdou, tak se sedačka připne bez zavaděčů, tím není ohrožena bezpečnost, zavaděče mají jen funkci ochrany potahu a snadnějšího zavádění isofixových ramen. O tom psali právě na autembezpečně
děkuji moc, takže si ji tedy mohu objednat:) bezva
má prosím smysl si objednat tu X2 nebo stačí X? X2 má ještě ty boční plastové chrániče…
X2 má navíc vylepšenou boční ochranu, takže pokud chcete dítě chránit více , kupte model X2-Fix