Autosedačka, ta nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
4.7.14 10:57
@elanaa píše:
jako v čem, můžeš být konkrétní? To nerýpu, jen mě to fakt zaujalo a zajímá, pže já jsem lempl a s izofixem neumím, takže ji hážu bez, muž ji tam (izo)fixuje a krom toho, že bez izofixu se nedá napolohovat, tak mi v použití ani ničem jiném nepřijde rozdíl (bezpečnost by snad údajně měla být stejná, aspoň to psal výrobce, když jsme ji kupovali-srpen 2012).

Vlastní zkušenost nemám, takže prodávám, jak jsem nakoupila. Četla jsem o tom i nějaký článek, možná o tom byla i diskuze tady na emiminu (měla jsem Cybex vybranou a protože nemáme isofix, tak jsem o tom hledala co nejvíce info). Psali, že bezpečnost sice je, ale není pak 100% - tedy alespoň ne taková jako s isofixem.
Každopádně si vše nepamatuji, vypustila jsem to z hlavy, protože pro mě byla ve výsledku důležitá informace, že do auta bez izofixu je lepší i sedačka bez isofixu.
Pokud máš dobrou zkušenost, jedině dobře. Já se rozhodla pro koupi bez.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31392
4.7.14 12:22

@subsomi @Lejaa díky. Já právě v tom nevidím až takovej rozdíl, mi to přijde přepásaný tím pásem vlastně jako „člověk“, u té Römerky mi skoro vadí víc ty pásy jen přes ramena. Ale dobrý-budu na sobě pracovat :) a zkusím se naučit to tam dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.7.14 22:15

Holky kdo máte pultiky, jdou pultiky odebrat a poutat i jen na pásy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31392
7.7.14 22:18

@kikibibi jak u který sedačky, třeba Cybex Pallas (9-36kg) je na tom založená, do 15kg s pultíkem, od 15+ bez). Ale Junofix by tak nefungoval z podstaty věci, ten pultík má fungovat jako jakýsi „airbeg“ a chránit orgány bříška. Jak u jiných značek nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.7.14 22:28

@elanaa aha, děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.7.14 22:29

Nemá někdo odkazy na testy 2014, popř přístup k dtestu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí