Autosedacky

1376
27.3.05 14:17

Autosedacky

Ahoj Keiko. Ja osobne testom verim a Chicco by som nekupovala. Myslim si, ze Chicco, je nerozdiel od Romeru dost preferovana firma, ktora ma v:,–(e reklamy, aj v mamickovskych casopisoch a nie je z tych chudobnych. Ja tiez clovek neznaly a neskuseny som si ju chcela zaobstarat vzhladom na cenu a image. Az ked som vydela ako dopadla uboho v tych testoch, tak ma to presvedcilo. My mame Romer 0-9 a dozvedala som sa, ze je dokonca az do 15m. Je sice robustna, ale na tom je aspon vydiet, ze stabilna. Ako jediny je Romer bezpecny proti bocnym narazom, ktore su pomerne caste. Konkretne z inej diskusie, kam chodim sa babe prevracala Chicco uz pri 6kg dietati. Myslim, ze se ju asi aj blbo upevnovali, ale aj tak je to taka skrupina, lahucka, dobra na prenasanie, ale podla mna nie moc bezpecna. Viem ze sa pytas na vyssiu kategoriu. Na Maxi Cosi som pocula same chvaly, je aj polohovatelna. Alebo skuste niekde zohnat Britax, je to ta ista firma ako Romer. Ked si das www.britax.com tak ich uvidis. Romer vyraba aj bezpecnostne pasy do lietadiel, tak to hovori podla mna za vsetko.A Britax sa daju zohnat aj starsie kolekcie za pomerne lacne ceny. Nasla som ich aj na ceskych e-shopoch. Treba hladat, myslim, ze jeden obchod bol z Brna. 0-9 sa tam pohybovala, okolo 3000Ck. Polohovatelne, neviem, ci su. Ale je pravda, ze tieto sedacky budu mat az do cca4 rokov.
Prajem stastny vyber.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1376
27.3.05 14:29

Jezis, sorry za zdvojenie, to malo byt ako odpoved Keiko do diskusie o sedackach Chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí