Autoškola Praha 5 Zbraslav nebo Smíchov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Autoskola Praha 5 Zbraslav nebo Smichov
Ahoj, cas se naplnil a mne konecne doslo, ze uz je nejvyssi cas naucit se ridit. Mam uz dve deti a pojizdeni mezi skolkou, krouzky, nakupu a pod uz se ted s kocarkem zvlada hure, prubirsky kamen me ceka, az pujdu zas do prace, coz mam v planu na podzim, alespon na castecny uvazek. Pracuju na druhem konci Prahy a skolku a jesle uz MHD proste nestihnu.
Hledam velmi trpeliveho ucitele, protoze ac mam ridicak, ridit vubec neumim(delala jsem si ho v 17 letech a nikdy neridila) Takze mi teoreticky staci kondicni jizdy, lepe receno, potrebuji cely vycvik, bez zkousek. Protoze ted mame k dispozici auto s automatem, uvitala bych, kdyby mela autoskola i tento vuz(ale neni nutno, muzu si kdyztak potom zaplatit kondicku i jinde). Kdyz mi to pujde, mozna bychom doma casem uvazovali i o koupi nejakeho maleho auta pro me, tak se musim naucit ridit hlavne auto bez automatu..
Mate s nejakou autoskolou dobrou zkusenost? Hledam neco na Praze 5, na Smichove nebo primo na Zbraslavi, manzel bude hlidat, tak at to nemam daleko.
Diky Magda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den,
náhodou jsem tady narazila na váš článek a protože mám stejný problém a bydlím na zbraslavi,tak jsem se jen chtěla zeptat zda-li jste si již autoškolu vybrala a kde. Nebudu se zlobit,když se neozvete…jen jsem to zkusila. Děkuji Andrea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, velice by me zajimalo, jestli se podarilo problem s rizenim vyresit. Jsem uplne ve stejne situaci. Na Zbraslavi. Jsem zavisla na manzelovi, nebo na MHD a se sportakem to je fakt na nic. Dite zatim jenom jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ja chodila ted na jare na kondicni jizdy pro zeny a parada! krasne jsem se rozridila, vsechno pani paradne vysvetlila, no spokojenost velika! jen je z uplne jine strany prahy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj.Už jezdím:-). Na vánoce jsem dostala peníze na jízdy,po novém roce jsem se hned přihlásila na anděl do autoškoly,kde je možnost jezdit o víkendech. Měla jsem asi 16h.No a uběhl necelý půlrok a už mám i auto. No musím říct,že jezdit po 20letech je tak na nový řidičák,ale snažím se a jde to.Jezdím tedy zatím jen zbraslav a okolí,ale to chce čas. Jinak jsem taky četla o autoškole v Karlíně,kde je to i s hlídáním dětí:-).Andrea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak vam zavidim. Ja jsem totiz pred dvema lety taky absolvovala kondicni jizdy a stale je to na nic. Proste jsem nejezdila
Diky za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to věřím,protože ted když jsem si ty jízdy udělala,taky jsem čekala asi 2měsíce než dostanu auto,a bohužel je to znát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ráda bych taky na Prahu 5. můžetedoporučit? I jméno učitele. díky všem, moc mi tím pomůžete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit