Avamys na oční potíže opakované rýmy

1428
21.2.23 08:41

Avamys na oční potíže opakované rýmy

Pěkný den, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost. Syn má slabou alergii na roztoče. Od října trpí na chronickou konjunktivitidu. Nejdříve mě to bylo divné, protože oči ho vůbec nesvědily. Ale z očního byl verdikt alergická konjunktivitida. nejdříve dostal Tobradex. Vše bylo v pořádku, ale pak dostal velkou rýmu a zhoršilo se to. Dostal Maxitrol, k tom u kapat Opatanol, kapali jsme, oči pořád nic moc. Dodnes měl už asi 2× další epizody rýmy s bolestí v krku, pokašlávání atd. Asi měsíc a půl jsem mu stříkala do nosu Avamys, až pak jsem si zpětně uvědomila, že asi proto ho oči nesvědily, až po vysazení Avamysu. Už si opravdu nevím rady, jestli je normální, aby měl opakované rýmy. Teď už je to 910. den, prvně ho pobolívalo v krku a byl unavený a za 4 dny dostal hroznou rýmu, která trvá už 10. den, už mu nemůžu ani dávat kapky na uvolnění, ty jsem mu dávala týden, ráno se vzbudí, ucpaný nos, nemůže to vysmrkat. Napadlo mě, že mu zase začnu dávat avamys. Na alergologii mají dovolenou celý týden, nemůžu se tedy zeptat, zda by mohl mít Avamys účinek i na takovou rýmu, pokud teda není alergická. Nemáte někdo zkušenost? Už jsem z toho na mrtvici, 3× denně kapu do očí Opatanol, 3× denně vividrin na alergie, ale ty oči se snad nikdy nesparví, pokud bude mít pořád rýmy, ty to vždy strašně zhorší. Syn nasazuje oční protézu na slepé oko, kterou už kvůli tomu 4 měsíce nemůže mít. To je ten největší problém. Od listopadu už 4 návštěvy očního a nikam se to neposunuje. Jedině u Tobradexu to měl nádherné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1428
22.2.23 17:19

Prosím opravdu nemá nikdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit