Avon Lady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Andýsek92 Mamka u toho sice je porad uz asi 12 let, ale znama to taky nedavala a mam takovej dojem ze jen prestala objednavat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko Nevim jak je to ted ale kdysi to bylo uplne zdarma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych chtěla aspoň katalog, to já si něco vyberu. Mě vždycky nutí manžel, že si mám koupit a já nikdy nevím co ![]()
tak bych třeba měla přehled a žádnou tu „lady“ neznám ![]()
jdu na to mrknout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dělala Avon a Oriflame s nadšením, co si vydělám a byla jsem hodně zklamaná. Akorát jsem prodělávala a otravovat pořád lidi, to pro mě není. Navíc už každý od někoho bral a nebo si koupili za pár korun a pokud fakt nemáš klientelu a neobjednáváš za velké peníze, tak je to víc práce jak užitku. Toť můj názor, já už ani náhdou, akorát naslibují hory doly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sandyynkaa já právě nechci vydělávat, ale jen mít pro sebe levnější kosmetiku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to chtěla jen pro sebe, já taky nemám žaludek na to prudit lidi s kosmetikou, když dneska nemá nikdo peníze
@Andýsek92 hele asi je to zdarma, ale mají špatně nastavený webovky a vůbec to na mě nedělá dobrej dojem. Taková velká firma a nemá pořádnýho „ajťáka“ to je ostuda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko no on ten Avon taky neni žádná sláva… Zadala jsem jméno, telefon, email a nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ORIFLAME
„Aby byla registrace platná, je nutno spolu s registrací podat první objednávku, a to nejpozději do druhého katalogového období od registrace. Podmínkou registrace je uhrazení registračního poplatku ve výši, která platí v období, v němž podá svoji první objednávku.“
aha
se zavazuje do 7 dnů od výzvy Oriflame zaplatit za nesplnění svých povinností vyplývajících z této smlouvy a/nebo za porušení podmínek stanovených v Literatuře Oriflame zaplatit smluvní pokutu ve výši 10 000,– Kč za každé takové porušení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem avon lady, neni nutne pořád objednávat. Kdyz uz se nechce spolupracovat, proste se neobjednává. Používám dekorativní kosmetiku. Balík vozi domu a předem mnohdy daji vědet, kdy přesně přijedou se zasilkou. Staci mit objednavku nad 700 kc a dodavka je zdarma. Pro mě je to velmi výhodné z časových důvodů. Máme dve děti, bydlíme v obci, kde neni nejaka drogerie. V zari je to rok, co jsem registrovaná. Jejich řasenka Drama dělá krasne husté a dlouhe řasy, oční okoli je pořád čisté. Určitě je dobře mít na poradu nějakou AL, ktera do zacatku pomůže a vysvětli. Mě radila kamarádka, cca 3-4 objednávky, ale to bylo proto, že jsem byla týden po porodu a hůř se mi myslelo.
- Citovat
- Upravit
@Žirafátko takže když si objednáš do 8.10 tak je registrace zdarma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaštinka a jak to tedy vypadá když se registruju. Mi někdo zavolá nebo jsem něco udělala blbě když mi nic nepřišlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andýsek92 no ale objednat si stejně musíš co nejrychleji. Akorát neplatíš ten poplatek ![]()
a ještě můžeš dostat pokutu
ach jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Á tak to chápu, ale i tak si myslím, že je možná lepší to vzít od někoho jiného, ale to je jen můj názor! Nás to nakonec tak znechutilo (pomáhala mi máma), že jsme si řekli, že moc neobjednáváme a tak je lepší si to od někoho vzít. Protože se zase platila pošta, tak to moc levně stejně nevyšlo, ale nevím jak to chodí teď, tak nechci kecat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týče Avonu, tak to bych si radši objednala u té kamarádky, pokud to chceš jen pro sebe, příp. sem tam pár kamarádek.
Jak už tu někdo psal, objednávku musíš mít min. 700Kč, abys neplatila poštovné, v tomto objemu jsou ty slevy úplně minimální, leda bys využívala těch netto nabídek pro AL, tam jsou ceny pěkné, ale zas je tam hodně omezená nabídka.
Motivační programy pro AL, ze kterých se dá získat spoustu pěkných věcí, tak na ty potřebuješ pravidelně objednávající zákaznice a obraty ![]()
Jinak já jsem s výrobky z Avonu spokojená, používám dekorativní kosmetiku, pak řadu Solutions a Naturals, mám i pár parfémů, teď jsem objednávala i dětskou kosmetiku a ujíždím na kabelkách a šátcích
![]()
- Citovat
- Upravit