Avon Lady

28414
8.3.07 20:43

Avon Lady

Ahoj maminky.
Zítra mi přijede domů paní, co dělá Avon Lady, aby mě do této „práce“ zasvětila. Už jsem se i zaregistrovala ne webových stránkách, jen zítra musím ještě něco podepsat, pak až to bude závazné.
Neděláte některá tuto práci? Dáte mi nějaké informace? Nejsou žádné vstupní poplatky a vzorky jsou zaslány zdarma (dřív to bylo za poplatek). Kolik si měsíčně vyděláte a při kolika objednávkách za kolik? :wink:
Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
827
9.3.07 11:30

Já jsem Avon Lady, ale zásobuju jen sebe a svoji rodinu a prodávám jim to bez marže, tj. za nákupku. Ale jsem velmi zklamaná - kdyby ségra pravidelně nepoužívala nějaké zeštíhlující krémy (prý jí pomáhají), tak jdu od toho. Musíš objednat alespoň za 600, abys to měla bez účtování poštovného, což je 90 Kč. Při objednávkách nad 600 je to zdarma. Vzorky si musíš kupovat, i katalogy (sice žádná drahota, ale peníze stojí). Základní „sleva“ je 15%, alespoň to tak byl doposud - minulá faktura mi už ale přišla se slevnou jen 10%, což je oproti Oriflame dost směšné (Oriflame ji má 30%).

Už bych do toho znovu nešla, a to ani tehdy, kdybych to prodávala za plnou katalogovou cenu. Respektive kdybych to měla mít na výdělek, určitě bych to nedělala. Musela bys prodat velké objemy, aby se dalo vydělat.

Toť moje zkušenost.

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
9.3.07 11:44

Bebet, děkuju.
Ta paní dnes nemohla, tak ze schůzky sešlo. Ale vždyť na webových stránkách Avonu píšou, že vzorky jsou zdarma, nic neplatíš. Tak jaký je vlastně výdělek? To, že neplatíš poštovný a pro sebe máš slevu na kosmetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
9.3.07 11:50

já bych do toho nešla už jen proto, že nevěřím, že je avon kvalitní kosmetika…Indulona je o pár tříd výš, než avon…soudě dle alergických reakcí bab u nás v práci :lol:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
9.3.07 11:55

No, upřímně, já ji také nepoužívám, nesedne mi, ale to snad není podmínka ji používat. Chci si jen přivydělat, pusu mám prořízlou dost a kontakt s lidmi mám ráda. Jestli je to ale tak nevýhodné, tak do toho nepůjdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.3.07 14:23

Ahoj, jsem Avonlady. Jestli si chces privydelat a Avon nepouzivas, tak do toho nechod. Nevydelas si. Ja mam pouze takovych 6 salych zakaznic a pak asi 3 co si objednaji jednou za 3 mesice a rozhodne tim nevydelavam…Je ale pravda, ze se nijak dal nesnazim hledat dalsi zakaznice. Takze kdyz si ji ch najdes dost, a budes jim vyrobky nutit, tak mas vyhrano. Ja jsem do toho sla s tim, ze si obcas s rodinou neco objedname. Jepravd, ze katalogy a vzorecky si platit musis. Kdyz se budes chtit zeptat, jsem tu. misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
19.9.12 10:35

Ahoj, chtěla bych být avon lady, ale proto, abych to kupovala jen sobě a pár přátelům. Jak je to tedy teď? Vyplatí se dělat lady nebo si to radši mám vždycky objednat u kamarádky? Nebo je lepší Oriflame? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
19.9.12 10:42
@Andýsek92 píše:
Ahoj, chtěla bych být avon lady, ale proto, abych to kupovala jen sobě a pár přátelům. Jak je to tedy teď? Vyplatí se dělat lady nebo si to radši mám vždycky objednat u kamarádky? Nebo je lepší Oriflame? Děkuji :-)

100procentně je lepší Oriflame!!! Jak kvalitnější, tak lepší ceny a lepší výdělky. Já to vím z obou stran dělala jsem i Avon lady i u Oriflame. Teď už nejsem ani u jednoho. Ale stojím si za tím že rozhodně Orifame :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
19.9.12 10:42
  • Oriflame
  • Citovat
  • Upravit
712
19.9.12 10:45

@Misuldy a můžu dělat pro Avon a Oriflame? Já nechci vydělávat jen to chci mít levnější :-D Ted jsem na stránkách četla, že je do října registrace zdarma, takže se to jinak platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.9.12 10:47

A co třeba zkusit něco nového? Já dělám se 2 jinými kosmetickými firmami a je to bezva. Kdybys chtěla napiš mi do SZ svůj email a pošlu ti info. Jinak bych upřednostnila Oriflame, taky jsem ho kdysi dělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

@Andýsek92 :think: zdarma? že bych si taky udělala registraci? :think:
jako Oriflame je zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466

@Andýsek92 Jde o to kolik bys obednavala, protoze pak by se ti to uz nemuselo vyplatit. Sice ma avon lady na urcite veci levnejsi cenu, ale musis delat urcita procenta. Jinak na to nedosahnes. Oriflame nevim jak to ma. Ale myslim si ze za zkousku nic nedas, pri nejhorsim s tim seknes. A budes obednavat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
19.9.12 10:49

@Žirafátko Já jsem pochopila, že je ted registrace zdarma, ale nechápu jestli se něco platí pak…
@BEcherovka a jde od toho odejít lehce? Nebo prostě přestanu objednávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
19.9.12 10:53

@Žirafátko tak je tam že je členství do 8.10 zdarma a já nevim jestli se něco platí pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat