Avon Lady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pořídila jsem si řasenku od Avonu před pár dny. Jenomže je tu problém. Neuvěřitelně smrdí, jak po zkaženém mase - neumím to přesněji identifikovat. Ani nemám chuť si ji nanést na řasy. Nevíte, čím to může být? Kupovala jsem si ještě před časem jinou z Avonu a s ní jsem byla velmi spokojena, ale s touto nejsem. Nemůže být řasenka třeba nějak zkažená? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem asi natrvrdlá, ale jde na stránkách Avonu nějak objednávat bez těch kodů, prostě výběrem výrobku…Konkrétně jsem si chtěla objednat organizér do kabelky, leták jsem ztratila tak nevím jeho kod a najít to se mi nedaří - tohle mě teda na nich docea štve, ale třeba jen nevím jak na to:-))
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den
veskere Kody najdete na sve kancelari
pokud se tam prihlasite je tam novinky a zpravy tam by jste mela mit rozskatulkovane kody
Navic mate sveho Leadra zkuste ho konrtaktovat kody vam muze sehnat nebo letacek
Pokud chcete muzu Vam ho nafotit a poslat na email
Krasny den
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krasny den
nepisete o jakou rasenku se jednalo
ale pokud Vam rasenka nesedne urcite vratte mate na to 3kampane
Avon garantuje 100% vraceni penez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den
Neni Vasi povinosti objednavat kazde tri mesice
Ale samozrejme pokud objednavate casto udrzujete si zakaznice
Mate pravdu je to individualni
kazdemu vyhovuje neco jineho
ja delam AL 7 let a delam i SL takze vim jak vse funguje
Pokud mate sve zakaznice ste skvele AL a preji hodne novych zakaznic a uzite si krasne K16 a K17 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Často mě kontaktuje
Prosím o anonym. Mohu vědět, co taková AL má z lidí pod sebou? Jsem tam registrovaná 1,5r a pokaždé, když jsem neudělala v jednom měsíci objednávku, mi už ta, co mě tam registrovala volala, co se jako stalo, že tam u mě nevidí žádnou objednávku. Přitom na začátku tvrdila, že to není povinnost dělat objednávky každý měsíc.
Jde o to, že v srpnu, kdy mi zase volala, jsem ji slušně sdělila, že si teď nehodlám z Avonu nic objednávat a až budu něco potřebovat, udělám si objednávku i bez jejího upozornění o tom, že končí katalog. Jenže tím to začalo. Stejně mi neustále při konci katalogu volá, píše, dokonce mi už zvonila u nás doma, když jsem ji psala, že jsem v zahraničí a nemohu ji zvedat telefon (jako pardon, ale nebudu zvedat mimo ČR telefony někomu, s kým není akutní hovořit).. asi si mě byla zkontrolovat, jestli nekecám, mluvila s ní mamka. ![]()
Zajímá mě, jestli je toto u AL, které mají pod sebou lidi normální? Působí to na mě jako masáž nějakého multilevelu ve finančních společnostech, kteří šlapou po lidech pod sebou, aby makali a byli provize, jsem znechucena - takto to její chování vnímám. Navíc se ještě uráží a cítí dotčeně, že si ten „skvělý“ Avon nechci objednávat každý měsíc
![]()
- Citovat
- Upravit
Stalo se mi neco podobneho - uz me to fakt nebavilo, tak jsem dotycne vysvetlila, ze se u nas doma zmenila financni situace a nemohu si objednavat veci, ktere nyni nepotrebuji. Ony se tim zivi a nevnimaji, ze nekdo to tak nebere. Proste ji to v klidu vysvetli, pokud to nepochopi, tak bych se branila ostreji - ona ma taky sefovou nad sebou a nemyslim si, ze by tato znacka mela filozofii nekoho k necemu nutit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prosím o anonym. Mohu vědět, co taková AL má z lidí pod sebou? Jsem tam registrovaná 1,5r a pokaždé, když jsem neudělala v jednom měsíci objednávku, mi už ta, co mě tam registrovala volala, co se jako stalo, že tam u mě nevidí žádnou objednávku. Přitom na začátku tvrdila, že to není povinnost dělat objednávky každý měsíc.Jde o to, že v srpnu, kdy mi zase volala, jsem ji slušně sdělila, že si teď nehodlám z Avonu nic objednávat a až budu něco potřebovat, udělám si objednávku i bez jejího upozornění o tom, že končí katalog. Jenže tím to začalo. Stejně mi neustále při konci katalogu volá, píše, dokonce mi už zvonila u nás doma, když jsem ji psala, že jsem v zahraničí a nemohu ji zvedat telefon (jako pardon, ale nebudu zvedat mimo ČR telefony někomu, s kým není akutní hovořit).. asi si mě byla zkontrolovat, jestli nekecám, mluvila s ní mamka.
Zajímá mě, jestli je toto u AL, které mají pod sebou lidi normální? Působí to na mě jako masáž nějakého multilevelu ve finančních společnostech, kteří šlapou po lidech pod sebou, aby makali a byli provize, jsem znechucena - takto to její chování vnímám. Navíc se ještě uráží a cítí dotčeně, že si ten „skvělý“ Avon nechci objednávat každý měsíc![]()
tohle mi teda nepřijde ani trošku normální, takhle buzerovat.
Totálně by mě to odradilo od spolupráce a odešla bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, jak je to s tou slevou? Když mám třeba slevu 20%, tak mám na veškeré své zboží slevu nebo jen na to „vybrané“ od Avonu? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mě neustále obtěžuje paní, která mě do Avonu registrovala. Nosí letáky do schránky, píše sms, vyvolává. Až jsem si myslela, že za to dostává vysoký plat. ![]()
- Citovat
- Upravit
Avon i Oriflame - prodej obou značek?
Ahoj, mohu dělat Avon i Oriflame zároveň nebo jsou nějaké podmínky, že se nesmí prodávat obě značky současně? Na internetu jsem o tom nic nenašla, ani na jejich stránkách… Děkuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofi87 píše:
Ahoj, mohu dělat Avon i Oriflame zároveň nebo jsou nějaké podmínky, že se nesmí prodávat obě značky současně? Na internetu jsem o tom nic nenašla, ani na jejich stránkách… Děkuji…
podle mě můžeš obojí, kolegyně to tak měla taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit