Avon Lady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
24.2.14 11:31

349,– Kč :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.2.14 13:36

@svadlinka Jé, děkuju moc, jsi zlatá! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.2.14 20:43

Není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.9.14 10:14

Pořídila jsem si řasenku od Avonu před pár dny. Jenomže je tu problém. Neuvěřitelně smrdí, jak po zkaženém mase - neumím to přesněji identifikovat. Ani nemám chuť si ji nanést na řasy. Nevíte, čím to může být? Kupovala jsem si ještě před časem jinou z Avonu a s ní jsem byla velmi spokojena, ale s touto nejsem. Nemůže být řasenka třeba nějak zkažená? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.9.14 10:41

Ahoj, jsem asi natrvrdlá, ale jde na stránkách Avonu nějak objednávat bez těch kodů, prostě výběrem výrobku…Konkrétně jsem si chtěla objednat organizér do kabelky, leták jsem ztratila tak nevím jeho kod a najít to se mi nedaří - tohle mě teda na nich docea štve, ale třeba jen nevím jak na to:-))
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.14 11:03

Dobry den :)) veskere Kody najdete na sve kancelari :) pokud se tam prihlasite je tam novinky a zpravy tam by jste mela mit rozskatulkovane kody :) Navic mate sveho Leadra zkuste ho konrtaktovat kody vam muze sehnat nebo letacek :)Pokud chcete muzu Vam ho nafotit a poslat na email :) Krasny den :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.14 11:05

Krasny den :)) nepisete o jakou rasenku se jednalo :)) ale pokud Vam rasenka nesedne urcite vratte mate na to 3kampane :) Avon garantuje 100% vraceni penez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.14 11:09

Dobry den :) Neni Vasi povinosti objednavat kazde tri mesice :)) Ale samozrejme pokud objednavate casto udrzujete si zakaznice :)) Mate pravdu je to individualni :) kazdemu vyhovuje neco jineho :)) ja delam AL 7 let a delam i SL takze vim jak vse funguje :))Pokud mate sve zakaznice ste skvele AL a preji hodne novych zakaznic a uzite si krasne K16 a K17 :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.15 17:03

Často mě kontaktuje

Prosím o anonym. Mohu vědět, co taková AL má z lidí pod sebou? Jsem tam registrovaná 1,5r a pokaždé, když jsem neudělala v jednom měsíci objednávku, mi už ta, co mě tam registrovala volala, co se jako stalo, že tam u mě nevidí žádnou objednávku. Přitom na začátku tvrdila, že to není povinnost dělat objednávky každý měsíc. :roll: Jde o to, že v srpnu, kdy mi zase volala, jsem ji slušně sdělila, že si teď nehodlám z Avonu nic objednávat a až budu něco potřebovat, udělám si objednávku i bez jejího upozornění o tom, že končí katalog. Jenže tím to začalo. Stejně mi neustále při konci katalogu volá, píše, dokonce mi už zvonila u nás doma, když jsem ji psala, že jsem v zahraničí a nemohu ji zvedat telefon (jako pardon, ale nebudu zvedat mimo ČR telefony někomu, s kým není akutní hovořit).. asi si mě byla zkontrolovat, jestli nekecám, mluvila s ní mamka. :zed:
Zajímá mě, jestli je toto u AL, které mají pod sebou lidi normální? Působí to na mě jako masáž nějakého multilevelu ve finančních společnostech, kteří šlapou po lidech pod sebou, aby makali a byli provize, jsem znechucena - takto to její chování vnímám. Navíc se ještě uráží a cítí dotčeně, že si ten „skvělý“ Avon nechci objednávat každý měsíc :nevim: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.15 17:40

Stalo se mi neco podobneho - uz me to fakt nebavilo, tak jsem dotycne vysvetlila, ze se u nas doma zmenila financni situace a nemohu si objednavat veci, ktere nyni nepotrebuji. Ony se tim zivi a nevnimaji, ze nekdo to tak nebere. Proste ji to v klidu vysvetli, pokud to nepochopi, tak bych se branila ostreji - ona ma taky sefovou nad sebou a nemyslim si, ze by tato znacka mela filozofii nekoho k necemu nutit.

• Citovat
  • Upravit
6160
15.10.15 19:05
@Anonymní píše:
Prosím o anonym. Mohu vědět, co taková AL má z lidí pod sebou? Jsem tam registrovaná 1,5r a pokaždé, když jsem neudělala v jednom měsíci objednávku, mi už ta, co mě tam registrovala volala, co se jako stalo, že tam u mě nevidí žádnou objednávku. Přitom na začátku tvrdila, že to není povinnost dělat objednávky každý měsíc. :roll: Jde o to, že v srpnu, kdy mi zase volala, jsem ji slušně sdělila, že si teď nehodlám z Avonu nic objednávat a až budu něco potřebovat, udělám si objednávku i bez jejího upozornění o tom, že končí katalog. Jenže tím to začalo. Stejně mi neustále při konci katalogu volá, píše, dokonce mi už zvonila u nás doma, když jsem ji psala, že jsem v zahraničí a nemohu ji zvedat telefon (jako pardon, ale nebudu zvedat mimo ČR telefony někomu, s kým není akutní hovořit).. asi si mě byla zkontrolovat, jestli nekecám, mluvila s ní mamka. :zed:
Zajímá mě, jestli je toto u AL, které mají pod sebou lidi normální? Působí to na mě jako masáž nějakého multilevelu ve finančních společnostech, kteří šlapou po lidech pod sebou, aby makali a byli provize, jsem znechucena - takto to její chování vnímám. Navíc se ještě uráží a cítí dotčeně, že si ten „skvělý“ Avon nechci objednávat každý měsíc :nevim: :cert:

8o tohle mi teda nepřijde ani trošku normální, takhle buzerovat.

Totálně by mě to odradilo od spolupráce a odešla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.16 15:53

Ahojky, jak je to s tou slevou? Když mám třeba slevu 20%, tak mám na veškeré své zboží slevu nebo jen na to „vybrané“ od Avonu? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.16 03:31

Taky mě neustále obtěžuje paní, která mě do Avonu registrovala. Nosí letáky do schránky, píše sms, vyvolává. Až jsem si myslela, že za to dostává vysoký plat. :oops:

• Citovat
  • Upravit
204
3.3.17 16:14

Avon i Oriflame - prodej obou značek?

Ahoj, mohu dělat Avon i Oriflame zároveň nebo jsou nějaké podmínky, že se nesmí prodávat obě značky současně? Na internetu jsem o tom nic nenašla, ani na jejich stránkách… Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
3.3.17 17:06
@Sofi87 píše:
Ahoj, mohu dělat Avon i Oriflame zároveň nebo jsou nějaké podmínky, že se nesmí prodávat obě značky současně? Na internetu jsem o tom nic nenašla, ani na jejich stránkách… Děkuji…

podle mě můžeš obojí, kolegyně to tak měla taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat