Avon Lady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37131
3.3.17 17:35

Muzes oboji, ale je otazka jestli mas tak velkou klientelu, ze pokrejes oboji, ja delam avon a myslela sem ze si vezmu i ten oriflame, ale kolikrat sem rada ze dam dohromady normalni objednavku na to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.4.17 15:59

Holky takových společností je všude plno. z počátku budeš překvapena kolik lidí, které oslovíš zná, dělá nebo kdysi dělalo takovýto prodej. Jinak vydělávat budeš jen tehdy kdy budeš mít objednávky za tisíce a sama si nic nekoupíš. Já vždy něco koupím a nevydělám nic :D :D Dobré je se zasvětit to MLM- multi level marketing. Z prvu si říkáš že je to blbost otravovat lidi, ale jen když oslovíš 100 lidí tak se ti začne budovat kariéra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.17 13:36

Dobrý den jsem Avon Leader cca 4 měsíce a mám pod sebou cca 10 lidí. Když vidím přes svou online kancelář že si některá zákaznice neobjednala tak jí pouze napišu email nebo smsku že se blíží konec kampaně aby si v případě že si chce objednat objednala. Když mi zákaznice napiše že v dané kampani si nic neobjedná akceptuji to a dále to neřeším…Je to každého věc jestli jsi objedná nebo ne!!!Každopadně to co tu píšete je nenormální a určitě být na Vašem místě tak bych si na tu paní stěžovala… ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat