Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, roky kupuji od kolegyně kosmetiku Avon, mám své oblíbené výrobky a parfémy.
Teď jsem náhodou zjistila, že na MMB jsou prodejci, kteří to samé prodávají o cca 50% levněji.
Nakupujte tak některá? Je to opravdu originál?
Dík za zkušenosti ![]()
Nenakupuju, originál to bude (ale otázka, jestli se to někomu nevali doma delší dobu a není už horší kvalita). Ono totiž ty avon Lady mají možnost si spoustu produktu koupit se slevou, buď ještě dřív než se to dostane do katalogu jakoze na vyzkoušení, nebo naopak pak ve výprodeji a nebo mají za par korun ty produkty třeba za splnění určitě velikosti objednávky. Já takle ty vonavky jeden čas sbírala, v pomalu každém katalogu sem k objednávce měla vonavku třeba za 30 korun
takže Jo, když na tom chce někdo trhnout par korun navíc, tak se to dá no, jedine riziko tam je, je už se ji to vali třeba rok doma.
@Meredit píše:
Ahoj holky, roky kupuji od kolegyně kosmetiku Avon, mám své oblíbené výrobky a parfémy.
Teď jsem náhodou zjistila, že na MMB jsou prodejci, kteří to samé prodávají o cca 50% levněji.
Nakupujte tak některá? Je to opravdu originál?
Dík za zkušenosti
Kdysi ano. Ted si hlidam akce, takze MMB uz nepotrebuji (postovnym se cena priblizila cenam v akci).
@cecetka píše:
Kdysi ano. Ted si hlidam akce, takze MMB uz nepotrebuji (postovnym se cena priblizila cenam v akci).
Poštovné je 65 Kč, jen úspora na jednom parfému je přes 200 ![]()
Vzala jsem dva, sadu krémů Anew, sérum, duální péči o oči a čistící sadu. Oproti aktuálnímu katalogu úspora skoro 1000 Kč ![]()
@Hana2016 píše:
Ahoj, můžu se zeptat, asi blbě, co to je MMB?
Mimibazar ![]()
Taky jsem nechápala, co je MMB
spoustu věcí seženeš i na Notinu za lepší ceny. Ale, jinak jak píšou holky, může to mít doma delší dobu, že to nakoupila ve velké slevě, aby získala ještě větší slevy, případně to mohou být výprodeje atd..