Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Verca1989 Vždyt Cerazette a Azalia jsou úplně stejné jen jiný výrobce.
@simi84 ano, však to píšu, že mají stejné složení ale znám holky, kterým Azalia nesedla, pořád špinily a po změně na Cerazette tyhle problémy přestaly, nevím jak je to možné ale tak za zkoušku to stojí..
Ahoj holky, beru azalii už 9 měsíců, teď už mám doma jen 1 platíčko a pro další si nepůjdu…po této HA jsem strašně náladová, vzteklá a absolutně mi zabila chuť na sex
řešila jsem to s doktorkou, myslela jsem si, že mi lítají hormony, ale prý takhle dlouho už to není možné a že prý to dělá asi ta azalia…trochu mě to štve, protože jsem vždycky ms měla bolestivou, ale nedá se nic dělat, budu bez HA…
@Purelily Jo totéž. Zezačátku jsem to připisovala poporodním a kojícím hormonům, ale jsem po porodu už 9 měsíců, kojím minimálně a je to pořád stejné. Tak asi doberu co mám doma a goodbye Azalia.
Ahoj..prosim chtěla jsem se zeptat..dostala jsem tuto akt po 6tinedělí. MS nemám, když začnu brát, za jak dlouho jsem chráněná? dr mi říkal že hned, ale to se mi nezdá, není to náhodou až po týdnu?
Ja jsem se divala do pribaloveho letaku a neni mi to moc jasne, jsou tam nejruznejsi podminky, jako kdyz zacnes pilulku brat tehdy a tehdy, tak funguje hned, jindy az po tydnu. Tak ja bych radsi pocitala s tim, ze jsi plne chranena az po tom tydnu.
@Easinka píše:
Ja jsem se divala do pribaloveho letaku a neni mi to moc jasne, jsou tam nejruznejsi podminky, jako kdyz zacnes pilulku brat tehdy a tehdy, tak funguje hned, jindy az po tydnu. Tak ja bych radsi pocitala s tim, ze jsi plne chranena az po tom tydnu.
no právě, taky jsem to z tama moc nepochopila..je tam sice odstavec po porodu nebo po potratu, ale není to tam vůbec vysvětlené - teda tak abych to pochopila..asi jsem dežo..
![]()
S Azalií se vytratila moje chuť na sex a i na partnera, po vysazení asi ještě 3 dny doznívala
@kissi píše:četla jsem některé negativní reakce, uvidíme co to se mnou udela, když tak vysadim a jsem domluvena s dr. ze pujdu do nehormonálního tělíska..
S Azalií se vytratila moje chuť na sex a i na partnera, po vysazení asi ještě 3 dny doznívala
@smurfka Taky jsem se objednala na Mirenu, můj Mudr jinou při kojení nepodporuje. Azalii jsem brala jen měsíc -po první dceři 3m.- a za ten měsíc, jsem stihla nepravidelně krvácet, být náladová, lámaly se mi nehty, bylo mi po ní špatně a neměla jsem chuť na sex. Nesimuluji ![]()
@kissi
mirena je hormonální a pro mě moc drahá..já chci právě levnější nehormonální tělisko..to se pohybuje tak kolem 1000 na tři nebo pět let..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat