Azalia - nechápu návod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
248
9.8.12 13:17

Mně doktor řekl, že chráněná budu po týdnu, tak bych radši ten týden počkala a chránila se jinak. I když nějaká ochrana je úplně k ničemu, protože už dva měsíce 10 dní krvácím a 4 dny mám klid a takhle furt dokola. Už mi pomalu dochází trpělivost.. :cert: ale třeba to budeš snášet líp :kytka:

• načítám...
smurfka
9.8.12 13:19

@monysek21
to je aspon ochrana..když stejně nemůžeš..já bych to teda vydržela maximálně mesíc, pak bych je zahodila do koše a šla pro něco jiného..

• Upravit
248
9.8.12 13:29

To je 200% ochrana :lol: taky to vidím na dobrání druhýho platíčka a pokud se nic nezmění, tak na to kašlu.

• načítám...
375
9.8.12 14:28

AZALIA- jak dlouho můžu brát bez pauzy?

Taky mám azalii, ale pokud dobře chápu bere se bez pauzy, je to tak? A co menstruace?? Jak dlouho ji můžu brát v kuse??

• načítám...
smurfka
9.8.12 14:37
@Jamulka píše:
Taky mám azalii, ale pokud dobře chápu bere se bez pauzy, je to tak? A co menstruace?? Jak dlouho ji můžu brát v kuse??

pokud kojíš tak bez pauzy..pokud kojíš rok, tak rok, pokud dva, tak dva..znám i paní co ji brali 3,5 let co kojily..takže v pohodě..MS bud neměli vůbec, nebo jen příležitostně třeba co dva měsíce

• Upravit
1004
9.8.12 15:10

Mám 2 nenačatá platíčka Azalie jestli by měl někdo zájem, je mi líto to vyhodit. Jestli máte někdo zájem tak písněte.

• načítám...
485
9.8.12 16:12

Já mám celé nenačaté balení. Můj MUDr. mi předepsal rovnou dvě krabičky. Ale já dobrala jen tu první a pak jsem přestala. Padaly mi vlasy.

• načítám...
9090
9.8.12 16:42

@Jamulka Ano bere se v kuse, pauzy se nedělají, jinak neúčinkuje. U žádných prášků není nutnost dělat pauzu, krvácení, které přichází v období 7mi denní pauzy stejně není pravá menstruace ale jen krvácení ze spádu hormonů, takže je to spíš jen pro ty, co jsou prostě zvyklé tu pauzu mít…

• načítám...
972
9.8.12 20:57
@smurfka píše:
Ahoj..prosim chtěla jsem se zeptat..dostala jsem tuto akt po 6tinedělí. MS nemám, když začnu brát, za jak dlouho jsem chráněná? dr mi říkal že hned, ale to se mi nezdá, není to náhodou až po týdnu?

Mně říkal doktor po týdnu, taky bych nesázela na to, že hned.

• načítám...
smurfka
12.8.12 19:06

Tak beru 4 den a zatím žádná vedlejší reakce, tak doufám že budu patřit mezi těch pár vyvolených co na ni nijak neraguji :jazyk:

• Upravit
248
12.8.12 19:22
@smurfka píše:
Tak beru 4 den a zatím žádná vedlejší reakce, tak doufám že budu patřit mezi těch pár vyvolených co na ni nijak neraguji :jazyk:

Tak to je dobře :palec: já už jsem 3.den bez krvácení, takže už jen zítra a jedem zas nanovo :jazyk:

• načítám...
smurfka
12.8.12 19:23

@monysek21
chudáku.. :? :zed: dobrat a vyměnit.. :nevim:

• Upravit
248
12.8.12 19:35

@smurfka No teď si z toho dělám srandu, protože si užívám dnů bez vložek a tamponů :mrgreen:, ale jestli to zas přijde, tak okamžitě vysazuju. Držím palce, aby to u tebe bylo v pohodě, je to otrava.

• načítám...
smurfka
12.8.12 19:37

@monysek21
no já bych to tak dlouho nevydržela jako ty..jestli to ještě přijde, příští měsíc bych si šla pro nehormonální tělísko..už tak jsme museli být dlouho bez sexu v těhu, ted už bych to asi nevydržela a chlap asi taky ne.. :jazyk: :zed:

• Upravit
9090
12.8.12 20:31

Holky první 3 měsíce si tělo teprve zvyká, takže je krvácení, špinění apod. naprosto normální. Já beru Azalii taky, teď jsem začala čtvrté platíčko, ty první 3 byly děs, buď jsem krvácela, nebo špinila ale ke konci třetího platíčka to přestalo a musím zaklepat, je to v pohodě. U mě jiná možnost není, bez HA být nechci, kojit nepřestanu a tělíska apod. taky nechci, protože chceme druhýho prcka brzo, tak by to bylo zbytečný…tak zkuste vydržet ty 3 platíčka, pak bych teprve změnila… ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1

• (4.9) + 41 recenzí

Dipstrip