Azalia - nechápu návod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9090
5.12.13 08:59

@Klarinka2007 ano, pokud ti vyhovuje, můžeš ji klidně brát dál. Ochrana nezávisí na tom, jestli kojíš nebo ne ale zda antikoncepci bereš správně :kytka:

• načítám...
11
25.2.14 11:14

Ahoj všem,
nemáte prosím některá zkušenost s antikoncepcí Azalia a vlivu na mimčo? Beru ji teprve týden a posledních pár dní mi přijde malej dost uřvanej. Doteď to bylo spokojený dítě, ale teď mnohem častěji brečí bez zjevný příčiny. Nevím jestli to není jen shoda okolností nebo si to možná namlouvám :think:

• načítám...
28.4.14 16:19

Alazia - Nasadila před menstruací

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když jsem tuto antikoncepci nasadila poprvé a ještě k tomu jsem jí nasadila dříve, než bych měla nasadit, přečetla jsem si v letáčku, že se má nasadit v den menstruace, ale já to neudělala a nasadila jí dříve, je to špatně?
Jaké mohou být následky?? :)
Předem děkuju za odpověď :)

• načítám...
Anonymní
28.4.14 16:41

První cyklus není ochrana 100% ale po pravdě já jí takto také nasadila. Po porodu se mi nedostavila menstruace a čekat na ní se mi nechtělo

• Upravit
12573
28.4.14 16:56

Můžeš to nasadit dřív, nemusíš čekat na Ms. Řekla mi to i má dr., takže to není jen z mé hlavy :-) Jen bych se radši první týden chránila kondomem, pro jistotu :-)

• načítám...
29.4.14 12:44
@Anonymní píše:
První cyklus není ochrana 100% ale po pravdě já jí takto také nasadila. Po porodu se mi nedostavila menstruace a čekat na ní se mi nechtělo

Kamaradka mi rekla, ze se mi to posune a budu to mit nepravidelne, je to pravda?

• načítám...
20778
10.6.14 10:56

Dobrý den,

z důvodu velkého množství příspěvků poptávajících či nabízejících antikoncepci bylo téma uzamčeno. Prosím o respektování pravidel eMimina.

Děkuji za pochopení a přeji pěkný den,

Martina

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1