Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Klarinka2007 ano, pokud ti vyhovuje, můžeš ji klidně brát dál. Ochrana nezávisí na tom, jestli kojíš nebo ne ale zda antikoncepci bereš správně ![]()
Ahoj všem,
nemáte prosím některá zkušenost s antikoncepcí Azalia a vlivu na mimčo? Beru ji teprve týden a posledních pár dní mi přijde malej dost uřvanej. Doteď to bylo spokojený dítě, ale teď mnohem častěji brečí bez zjevný příčiny. Nevím jestli to není jen shoda okolností nebo si to možná namlouvám ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když jsem tuto antikoncepci nasadila poprvé a ještě k tomu jsem jí nasadila dříve, než bych měla nasadit, přečetla jsem si v letáčku, že se má nasadit v den menstruace, ale já to neudělala a nasadila jí dříve, je to špatně?
Jaké mohou být následky?? ![]()
Předem děkuju za odpověď ![]()
První cyklus není ochrana 100% ale po pravdě já jí takto také nasadila. Po porodu se mi nedostavila menstruace a čekat na ní se mi nechtělo
Můžeš to nasadit dřív, nemusíš čekat na Ms. Řekla mi to i má dr., takže to není jen z mé hlavy
Jen bych se radši první týden chránila kondomem, pro jistotu ![]()
@Anonymní píše:
První cyklus není ochrana 100% ale po pravdě já jí takto také nasadila. Po porodu se mi nedostavila menstruace a čekat na ní se mi nechtělo
Kamaradka mi rekla, ze se mi to posune a budu to mit nepravidelne, je to pravda?
Dobrý den,
z důvodu velkého množství příspěvků poptávajících či nabízejících antikoncepci bylo téma uzamčeno. Prosím o respektování pravidel eMimina.
Děkuji za pochopení a přeji pěkný den,
Martina
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat