Azalia - nechápu návod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Marketkamarketkamarketka
30.5.13 21:54

Azalia a diabetes

Ahoj vsem.tak to tu ctu o Azalii a je to dilo. Ja ji beru 3 mesic a presne jak pise vetsina, ms pak tyden volno, zase ms nebo dlouhe spineni a uz me to nebavit. Nejsem ani kojici, ani tehotna, ale nova diabeticka, proto mi ji napsal doktor. Nemate jeste nekdo takovou zkusenost? mam zkusit jeste 4 platicko, nebo vyhodit? diky :think:

• Upravit
14
3.6.13 15:12

Ahoj, já jsem brala antikoncepci se stejnou účinnou látkou jakou má Azalia, takže vlastně to samé od jiné firmy a musím si na ni stěžovat. Špinila jsem neustále bez přestávky i když jsem ji brala podle návodu. A taky jsem měla záchvaty vzteku a depky. Musela jsem ji po měsíci užívání vysadit, nedalo se se mnou vydržet

• načítám...
972
3.6.13 21:21
@Tamara90 píše:
A taky jsem měla záchvaty vzteku a depky. Musela jsem ji po měsíci užívání vysadit, nedalo se se mnou vydržet

Jo já totéž, to bylo hrozné období.

• načítám...
orchidea1974
7.6.13 22:14

Cerazette

Ahoj!!!Já jsem brala Cerazette skoro 2 roky, ke konci už mám takové zkušenosti, že jsem skoro pořád špinila. Udělali ultrazvuk a zjistili, že mi ty prášky sežraly skoro celou poševní sliznici a tím pádem vlastně krvácím skrz. Prý je to normální a tento typ antikoncepce to dělá. Přeléčily mě hormony a nyní nasadily Azalii. Jen nevím zda je to vhodné řešení když čtu tady Vaše názory. Bohužel tento typ antikoncepce mi byl nasazen ze zdravotních důvodů. Máte zkušenosti, že by někdo z Vás po ní i častěji třeba zvracel a měl bolesti v břiše? Díky za odpověď.

• Upravit
94
8.6.13 17:34

Ahoj, tak ja brala azalili pul roku a v pohode, menstruace 2krat, plet se mi hodne zlepsila, ted jsem si nechala pichnout injekci se stejnym ucinkem a trosku se mi horsi plet, tak snad nezacnu litovat, jinak ja s azalili nemela zadny problem :)

• načítám...
5
27.6.13 18:47

prodám Azalii

Prodám Azalii za cca 480,–, pc 609,–(na ceně bychom se ještě případně domluvili), přičemž 2 tabletky chybí a expiruje v březnu 2015. pesk. lenka@email.cz

• načítám...
461
5.8.13 11:02

PRODÁM

Ahojte holky, zbyla mi jedna krabička prášků Azalia - 3 platička. Exp. 10/2013 Cena 200,– včetně poštovného. Tak pokud máte zájem, napiště mi zprávu a domluvíme se :)

• načítám...
1847
7.8.13 16:13

Ja Azalia beru 9m a jsem spokojena… Jen bych se chtěla po tak dlouhe dobe nemenstruovani procistit a vysadit tak na měsíc.. Mate s tim zkusenosti?

• načítám...
212
17.8.13 17:32

Pokud by měl někdo zájem, můžu nabídnout 2 platíčka plus jedno, které má 3/4 tablet. Tato antikoncepce mi vůbec nevyhovuje a musela jsem jí přestat brát po 8mi dnech. EXP. 3/2015. E-mail: blazkova. michaela87@gmail.com

• načítám...
269
27.8.13 17:39

Tak se taky přidám - brala jsem 4 měsíce, úplně bez MS, ale zato ty nálady - to je teda síla, zvlášť vždycky na konci platíčka! to mi hodně vadí, že se musím hrooozně moc ovládat, abych nebyla nervní na děti a přitom to ve mně úplně vaří…a taky jsem pozorovala trošku problém s váhou..po porodu jsem krásně hubla, i když jsem snědla na co jsem přišla a jak jsem začala brát prášky, zastavilo se to a spíš musím dávat bacha, aby to zas neletělo nahoru…právě mě zajímalo, jestli to může být z ant., ale píše vás tu více, e jo, tak asi jo..te´d jsem přestala brát - kvůli křečákům (i kvůli tomu, že jsem chtěla zkusit, jestli bez toho ty nálady zmizí..)

• načítám...
14
28.8.13 12:23

Ty nálady jsou určitě z toho, musela jsem sama uznat, že jsem byla nesnesitelná, taky nervní, podrážděná, taková vznětlivější a asi po týdnu od vysazení to už bylo lepší, sama jsem to na sobě poznala

• načítám...
58
26.9.13 09:33

Mám na prodej dvě celá platíčka HA Azalia exp 01/14. 300Kč včetně pošty. Email gitinakk@seznam.cz

• načítám...
katka057896
1.12.13 20:59

azalia

Ahoj :) beru azalii chvilinku asi dva měsíce ale objevují se u mě různé změny emocí, buďto jsem strašně vzteklá a nebo pořád brečím. Dále mě štve akné na které jsem dříve vůbec netrpěla. Chtěla bych ji vysadit. Nevíte po jak dlouhé době se vztek uklidní když ji vysadím?
díky za odpověď :)

• Upravit
269
4.12.13 15:04

Ahoj, já jsem to pocítila docela rychle - do pár týdnů. Jako vzteklá jsem chvílema pořád - to je asi u 2 dětí normální - ale už to nejsou to nejsou takové ty velké nezvladatelné návaly - nevím, jak to přesně popsat. Občas kypím i bez azalie :-) :-) ale je to jiné. A i jinak se cítím líp - třeba mi přišlo, že i když jsem moc nejedla, tak jsem nijak nehubla a spíš jsem byla taková „nafouklá“…ale to má asi každý jinak.

• načítám...
997
4.12.13 23:50

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat…
po šestinedělí jsem začala brát tuto antikoncepci, plně jsem kojila, jenže teď už nekojím (bohužel ze zdravotních důvodů), tak by mě zajímalo jestli ji můžu brát i když nekojím, jestli je účinná?
Děkuji za odpověď :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1

• (4.9) + 41 recenzí