Babička rozmazluje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
31.7.20 16:49
@Anonymní píše:
@Whitedog Ano tchýně je prý z toho smutná a manžela to rozčiluje

Takže jde o souboj rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.7.20 16:51
@Anonymní píše:
@Whitedog Ano tchýně je prý z toho smutná a manžela to rozčiluje

A co tchyni brání v tom, aby se dětem věnovala a hrála si s nima? :think:

• Citovat
  • Upravit
Pet32
31.7.20 16:53

Tchánovce vidí každý den, druhou stranu jednou za měsíc, jsou jim vzácní. To, že má někdo někoho rád, tak moc vadí? Tchýně nemůže vnoučeti nařizovat koho má mít rádo nebo raději.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 16:55

@lucenka Nic, jenom se jí nechce, ale i tak by chtěla aby jí měli děti radši.

• Citovat
  • Upravit
53190
31.7.20 16:58

Dobry byl ten primer s rozvedenymi rodici-kdyz si deti vezme otec jednou za 14 dni na vikend, bude si to s nima chtit uzit, tak je treba vezme do zoo, do kina, na zmrzku, zahraje si s nima dvouhodinove pexeso a deti z toho budou uneseni! Jasne, ze se nebude chtit prilis obtezovat nejakymi zakazy typu „cisti si ty zuby poradne“ nebo „pojd mi pomoct vysavat“ :nevim: Ty bys, jako mama, mela byt rada, ze jsou deti nadsene a zaroven jim vysvetlit, ze pred druhou babickou se takove reci nevedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.7.20 16:58
@Anonymní píše:
@lucenka Nic, jenom se jí nechce, ale i tak by chtěla aby jí měli děti radši.

Takže souboj prarodičů. Nenech se do toho zatahovat. Jak už jsem psala, každý svou lásku vyjadřuje jinak. Někdo dary, někdo svou přítomností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.7.20 16:59
@Anonymní píše:

Co tohle je za divne soupereni proboha?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
31.7.20 17:01
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak vy se divíte, že kluk takhle srovnává a sami to děláte. Druhá babka je líná si s dětma hrát, peskovat je to jí jde a pak je smutná. A manžílka to rozčiluje, chtěl, aby měly děti víc radši jeho mámu. Proboha, to přece není žádný souboj, každý to dělá jinak, snad jak nejlépe umí, ale proč by měly mít radši tu tvoji tchyni. Chudáci děti a ty to ještě podporuješ, místo aby si se zastala svých rodičů a řekla, že od teď žádné boje, kdo je lepší. Hold si to bude muset druhá babka zasloužit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 17:02

@unuděná Já vím, že je tchýně jeblá a vím že máte pravdu :-) Ale manžel jí prostě hrozně miluje a nedá na ní dopustit. Radši se pohádá se mnou než s ní 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 17:04

@Tomáš916 Nevím, čím srovnávám. Opavdu se jí prostě nechce a právě také nepeskuje

• Citovat
  • Upravit
80119
31.7.20 17:04

Děti už jsou dost staré na to, aby to pochopily. Moc dobře vědí, co můžou u těchto prarodičů, co doma a co u druhých prarodičů. A že to kluk zkouší není vina tvých rodičů, je to jeho chytráctví. Takže bych ho postavila do latě a jednoduše mu to vysvětlila. Že s těmito se vidí jednou za měsíc, tak jim to chtějí vynahradit. Kdežto ti druzí jsou tu pro ně pořád, dávají jim svůj čas tak jak to děti chtějí. a neboj se, jeden den za měsíc je nezkazí. To jen synek zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
31.7.20 17:05
@Anonymní píše:
@free333 Asi jsem to špatně napsala, samozřejmě že mi nevadí že hrají hry. Už mi ale nepříjde normálná hrát je celý den. Můj taťka je navíc nemocný a i když je mu špatně, tak hrát jde jen aby syn nebyl naštvaný, místo aby si třeba lehl. Dělá to ale jen proto, že chtějí být v jeho očích nejlepší

Vytváříš nebezpečné domněnky, pochybuji, že to má zapotřebí. Možná právě proto, že je taťka nemocný a vnuky často nevidí, tak s nimi chce trávit čas tak, aby byly děti spokojené a čas s ním si užily. Je smutné, že takhle nasazuješ na vlastní rodiče, zřejmě zpracováváš nějaká traumata a žárlíš. Vyrovnané spokojené lidi ani nenapadne, aby soutěžili v popularitě u dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 17:05

@Tomáš916 A nevím jak to podporuju, nechávám tomu volný průběh

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 17:06

@hanka.br. Už jsem psala výše. Není to domněnka, mamka mi řekla, že to dělá z tohoto důvodu

• Citovat
  • Upravit
53190
31.7.20 17:08
@Anonymní píše:
@unuděná Já vím, že je tchýně jeblá a vím že máte pravdu :-) Ale manžel jí prostě hrozně miluje a nedá na ní dopustit. Radši se pohádá se mnou než s ní 8o

Presne jak pise @Tomáš916 - deti zrcadli rodice. Jestli vy takhle nepokryte pred detmi kritizujete jednou tuhle a podruhe druhou „babku“, tak se neni vubec cemu divit, ze pak, vase deti tve tchyni vykladaji, jak je druha babicka lepsi, protoze si s nimi hraje atd. :nevim: hele, ty deti nejsou blby a nejsou uz ani maly na to, aby se jim to nedalo vysvetlit uplne normalne :nevim: a opet problem vicegeneracniho souziti-domaci babicka ma deti v baraku nonstop a tak uz logicky nema chut ani silu se jim venovat tolik, jako ta, co je vidi jednou mesicne. A deti tezko oceni to, ze mate levne bydleni a vyhody hlidani po ruce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová