Babičky a dárečky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
2.12.08 12:08

Naši chtějí malýmu koupit takový to obrovský auto,co má snad metr na dýlku.Tak jsem řekla,že mi to je jedno,ale to auto bude u nich,jelikož máme docela malej byt. Já nevím,mně přijde, že u toho snad nepřemejšlej či co.Hlavně,že se zavděčí malýmu,ale že my se tady nehneme,to je jim fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.12.08 12:18

NO tak u nas je to tak ze jedna babicka nekupuje darky vubec(proste si k nam obcas bez ohlaseni prijde jakoby se nechumelilo a ani male nic nedonese/musim podotknout ze jsme s ni prerusili veskere styky a ona to bohuzel nechape :roll: ) a druha babicka ma svou hlavu a i kdyz ji rekneme co mala potrebuje tak stejne koupi to co ona chce a co ona povazuje za „vyborny“ darecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
2.12.08 12:52

nás první vánoce teprve čekají, tak jsem zvědavá. u mamky to myslím bude v pohodě, tu vycepovala sestra, takže se ptá a když nakupuje, tak jen testovaný věci, na kterých nechává vysačku, abysme to sami viděli, že to je nezávadný :) .
s tchýní to je trošku horší. je to pro ní první vnouče a navíc je trošku nakupovací maniak :) . ale naštěstí se s ní dá mluvit. pořád nám chtěla kupovat fusak z berana. to jsem manželovi řekla, že ani náhodou, vzhledem k tomu, že mám ráda zvířata a kvůli tomu nejím maso a vyhejbám se koženým věcem. nakonec jsem si fusak sama vybrala a ona nám ho koupila. vybírala akorát barvu. a spokojenost byla na obou stranách. takže to s ní taky bude v pohodě, jen je třeba jí nasměrovat. přeci jen babičky mají jiný představy než my, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.12.08 18:46

My uz nekolik let pisem Jeziskovi. Ne od malicka, ale jednou jsme se proste dohodli, ze nez horkotezko neco vymyslet a kupovat zbytecne veci, tak je lepsi, kdyz si kazdy „rekne“, co chce. A kdyz pak nekdo neco z toho seznamu koupi, tak to ostatnim da vedet, aby uz to nekupovali. V poslednich letech pisem „Jeziskovi“ maily a pokracujem v tom i od te doby, co mame Anezku. Tak je to s nasima. Druhy dedecek o tom vi, ze existuji nejake dopisy Jeziskovi, a kdyz chce Anezce neco koupit (k svatku, narozeninam nebo k Vanocum) a nevi co, tak si rekne o seznam, a pak mi zavola, co koupil, aby to Anezka nedostala vickrat. Jinak co se tyka nakupovani od Vietnamcu, tak ja proti tomu jednoznacne nejsem. Hracky tam teda kupuju jen vyjimecne, ale obleceni jo. Davam prednost svetlejsim barvam, aby to nebarvilo (ale to se stava i u drahych nevietnamcovskych veci) a problem s tim, ze by to nevydrzelo moc nemam. Anezka z toho spis driv vyroste nez to roztrha. Kocarek jsem u nich taky koupila (na panenku). Chtela jsem totiz zjistit, jestli to Anezku bude bavit. A kdyz ho rozbila (protoze omylem zakopla a na kocarek za 80Kc spadla a totalne ho zrusila), tak jsme ji poridili drahy a kvalitni, ale uz jsme vedeli, ze ho vyuzije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.12.08 09:32

Jee to me tesi, ze to je vsude stejny! Moje rodice jsou rozvedeny, takze tatka mi da prachy at malymu neco koupim, my nic nekoupime a a dame mu to na sporeni, protoze ma vseho dost. Mamka se me pta a vetsinou neco bezva koupi, nebo neco koupim a ona to zaplati. Tchani se ptaji, ale to je jako by se neptali. Mame s nimi zkusenosti s nasema darkama, chtela jsem krajec na chleba, a kdyz jsem jim ho ukazala v obchode, dostala jsem jinej za par susnu, pri ukrojeni jednoho krajice se z nej zacalo coudit, paradni pomocnik do kuchyne :twisted: No a s Tomikem..kdyz donesli gumove hracky podezreleho vzhledu, jukla jsem do kose na obal a samo ze to bylo ze stanku. Tak jsme jim s manzelem rekli velice jemne, ze to je zdravi nebezpecny, no tchyne z toho byla nestastna, myslela jsem, ze se ponauci, ale porad to pokracuje. Bohuzel to asi lepsi nebude, ale uz to nejak neresim, Hlavne ze o maleho maji zajem, on je miluje a je jen skoda tech vyhozenych penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlička
3.12.08 14:25

No možná u kluků je to jinak, mě teda autíčka od našich šikookých spoluobčanů nevadí, s autem si chvíli hraje, pak se postupně rozpadne a dostane nový, takže neustále měníme vozový park a je spokojenost na obou stranách, malej je rád, že má nový auto a těch pár korun nikoho nevytrhne a zase si nemyslím, že když auto parkuje vzduchem přes celej byt, že by např. od Fisher price auto vydrželo, obávám se, že nikoliv…a takhle mi to teda nevadí.

Plyšáci u nás jezdí po republice jako dárečky při prodeji na MMB nebo MMA a už jich teda moc nemáme :oops:

• Citovat
  • Upravit
1938
3.12.08 19:36

Pavlicko, ted jsme dostali auto-jerab-psa a asi po 5 minutach upadl hak z jerabu, za chvili ucho a cepice. Bohuzel jsou to tak male veci, ze kdyby se je Tomik rozhodl zbastit, tak by je proste spolkl. Takze tohle se mi zda jako opravdu problem. Jestli je to od sikmookych nebo z obchodu mi je celkem jedno, ale dulezita je pro me bezpecnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.08 23:11

U nás je to tak: moje mamka se skoro vždy se mnou poradí nebo jdeme něco vybrat spolu. Ale tchýne!! To je děs. Nezeptá se, ale o to by snad ani nebylo, ale nakupuje u vietnamců. A hrozný bejkárny, hrůzy plyšový a tak. Už jsme jí s manželem několikrát naznačovali, že u vietnamců nemá nakupovat. Ale je to marný, takže hračku zaklidím a je to. Nemáte někdo tip, jak to tchýni vysvětlit? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí