Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte zkušenosti s timhle mlickem?:)
Mala po sunaru totalne uscpaná teď jsem dala 1 davku tohodle mlicka a malá se krásně vykakala hned po 1 krmení:)
Dávala jsem kdysi oběma dětem - stolice ok, přibírání ok, dneska je jim 10+ a jsou zdravý a spokojený, takže na nich „no name“ mlíko negativní následky nenechalo ![]()
Kdybych byla u třetího nucena opět dát UM, bude Babylove první, co zkusím.
@Cucha píše:
Dávala jsem kdysi oběma dětem - stolice ok, přibírání ok, dneska je jim 10+ a jsou zdravý a spokojený, takže na nich „no name“ mlíko negativní následky nenechalo
Kdybych byla u třetího nucena opět dát UM, bude Babylove první, co zkusím.
Ja se prave jen bojim toho palmoveho oleje co obsahuje ale jak pisu dala jsem jednu davku a hned se krasne vykakala
@niki.po321 píše:
Ja se prave jen bojim toho palmoveho oleje co obsahuje ale jak pisu dala jsem jednu davku a hned se krasne vykakala
A tím ji otrávis? Vyrostly na něm obě moje holky.
@niki.po321 palmový olej není jedovatý. Kdyby byly nějaké obsažené látky škodlivé, neprodávali by to. Pokud bude mlíčko dceři sedět, neřeš a dávej ho.
Nejlepsi UM, nikdy dceru po nem nebolelo bricho ani nemela problem se stolici… doporučuju vzdy vsem a kazdemu sedlo
@niki.po321 píše:
to se bat nemusis