Baby love 1

68
10.4.22 10:23

Baby love 1

Máte zkušenosti s timhle mlickem?:)
Mala po sunaru totalne uscpaná teď jsem dala 1 davku tohodle mlicka a malá se krásně vykakala hned po 1 krmení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
147
10.4.22 10:38

Dávala jsem kdysi oběma dětem - stolice ok, přibírání ok, dneska je jim 10+ a jsou zdravý a spokojený, takže na nich „no name“ mlíko negativní následky nenechalo :mrgreen:
Kdybych byla u třetího nucena opět dát UM, bude Babylove první, co zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.4.22 10:39
@Cucha píše:
Dávala jsem kdysi oběma dětem - stolice ok, přibírání ok, dneska je jim 10+ a jsou zdravý a spokojený, takže na nich „no name“ mlíko negativní následky nenechalo :mrgreen:
Kdybych byla u třetího nucena opět dát UM, bude Babylove první, co zkusím.

Ja se prave jen bojim toho palmoveho oleje co obsahuje ale jak pisu dala jsem jednu davku a hned se krasne vykakala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
10.4.22 11:25
@niki.po321 píše:
Ja se prave jen bojim toho palmoveho oleje co obsahuje ale jak pisu dala jsem jednu davku a hned se krasne vykakala

A tím ji otrávis? Vyrostly na něm obě moje holky.

• Citovat
  • Upravit
147
10.4.22 11:33

@niki.po321 palmový olej není jedovatý. Kdyby byly nějaké obsažené látky škodlivé, neprodávali by to. Pokud bude mlíčko dceři sedět, neřeš a dávej ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
10.4.22 12:14

Nejlepsi UM, nikdy dceru po nem nebolelo bricho ani nemela problem se stolici… doporučuju vzdy vsem a kazdemu sedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
10.4.22 12:15
@niki.po321 píše:

to se bat nemusis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna