Babymoov bebedelice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
504
21.9.13 21:57

Babymoov bebedelice

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, máte některá doma tento přístroj? Zvažuji že bych ho pořídila, ale nevím zda to nejsou vyhozené peníze. V kuchyni samozřejmě máme veškerou výbavu ale jak to tak vidím, ušetří tohle především spoustu nádobí a času ALE… můžu v tom třeba vařit polévky? Nebo dá se v tom vařit třeba maso? Když chci udělat třeba maso, brambor a mrkev zvládne to? Nebo rýži a těstoviny? Jak dlouho to asi trvá? Nikde nemůžu najít ty recepty k tomu že bych to třeba prozkoumala… můžete poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
21.9.13 22:16

Varila jsem v tom dokud jsem delala pouze zeleninu. Je v tom sice mixer, ale kdyz ho pustis na dyl nez par vterin, tak to zacalo smrdet a prehrivalo se to. Takze jsem mixovala stejne tycakem.. A kdyz doslo na maso, tak to bych v tom varila asi tak tyden, nez by zmeklo.. Takze jsem zacala varit v hrnci.. A kdyz uz jsem varila maso v hrnci, rovnou jsem k tomu pridala i tu zeleninu…
Hrozne nutne jsem to potrebovala a pak jsem tak po 14 dnech pouzivani musela uznat, ze to byly vyhozene penize.. Nastesti jsem ho koupila v hodne vyhodne akci a pak za stejne penize prodala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.9.13 07:57

@Majdula83 A jeje tak to je přesně to, čeho se obávám. Já mám doma troubu s mikrovlnami i s funkcí parního vaření (když nic jiné pařák má snad každý) a hrnce i tyčový mixér samo taky… jen mi tohle přišlo super právě kvůli malý @Majdula83 m porcím. Nasypu tam mističku masa se zeleninou a za 11min (jak jsem se dočetla na webu) je vařeno, stačí přendat mističku a namixovat. Tak jsem si to představovala že to funguje… ale obávala jsem se právě že to bude spíš jak píšeš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.9.13 12:50

Já ho mám a nemůžu ho vynachválit, mixování není problém prostě mixuješ víckrát za sebou vždycky chvilku pak pustíš, zase chvilku a nikdy mi tedy nic nesmrdělo ani se nepálilo, já ho využívám dodnes kdy už příkrmy nedělám a vařím pro dítě naše jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.9.13 14:20

@Gabrielaaa a jak je to tedy s tím masem? Uvaří se? A polévky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.9.13 19:40

Maso je tam hotové během pár minut, vždycky pěkně hotové, polévky jsem v tom nedělala jen maso brambory a zeleninu pokrájela naházela a udělala v páře, v mističce zůstane něco jako vývar ten jsem pak použila taky do příkrmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.9.13 19:41

Dělala jsem často hovězí, drobet petrželky, cuketu brambůrku mrkev a pastiňák udělala v páře, mixla a malej si šmakoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí