Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevím, ale pokud máte paušál, tak to asi budou strhávat přímo v tom nebo z kreditu. Zavolala bych na operátora.
@vokishka píše:
Nevím, ale pokud máte paušál, tak to asi budou strhávat přímo v tom nebo z kreditu. Zavolala bych na operátora.
Ano, mám paušál. Ale nepřišla mi ani žádná sms o aktivaci nic… Vlastně ani nevím, zda si badoo nějak registrovalo telefonní číslo. Netuším. Já to vážně nepoužívala, takže jsem zmatená.
@Anonymní píše:
Ano, mám paušál. Ale nepřišla mi ani žádná sms o aktivaci nic… Vlastně ani nevím, zda si badoo nějak registrovalo telefonní číslo. Netuším. Já to vážně nepoužívala, takže jsem zmatená.
Proto bych zkusila nejprve operátora, za to nic nedáte. Určitě budou mít zkušenosti a aspoň třeba poradi, co dělat.
Tak jsem to znovu nainstalovala, přihlásila se přes Facebook a napsalo mi to, že mám zdarma aktivovanou supermoc od badoo. Užijte si ji… No, tak teoreticky bych měla být v pohodě, když psali zdarma…
O badoo vim jen to, ze je to nejaka seznamka? Ale co a jak tam je, to fakt nevim.. ale z vlastni zkusenosti vim, ze lze u operatora zablokovat platby tretim stranam. Stalo se mi totiz, ze nejaka stranka mi strhavala tydne nejake penize a kdyz jsem to reklamovala, zjistila jsem, ze jsem udajne mela odkliknout nejakou jejich reklamu, kdy 2/3 stranky bylo okynko „for sign up click here“ Po obnoveni smlouvy se mi to stalo znovu (stejna firma, jina sluzba, opet nevim, jak jsem k tomu prisla), takze ted pri kazde nove smlouve zadam operatora okamzite o zablokovani plateb tretim stranam a od te doby nemam problemy.
@Anonymní píše:
Tak jsem to znovu nainstalovala, přihlásila se přes Facebook a napsalo mi to, že mám zdarma aktivovanou supermoc od badoo. Užijte si ji… No, tak teoreticky bych měla být v pohodě, když psali zdarma…
mají tam pár dní supermoc zdarma aby tě nalákali a pak když to bude končit ti napíšou že končíš a o co přijdeš a že si máš zaplatit prodloužení. tak myslím že seš fakt ok ![]()
@jdukolem píše:
mají tam pár dní supermoc zdarma aby tě nalákali a pak když to bude končit ti napíšou že končíš a o co přijdeš a že si máš zaplatit prodloužení. tak myslím že seš fakt ok
To bylo myšleno ironicky??? Úcet jsem teda dala zrušit a opět jsem to odinstalovala…
@Anonymní píše:
To bylo myšleno ironicky??? Úcet jsem teda dala zrušit a opět jsem to odinstalovala…
ne nebylo.. proč? jen sděluju vlastní zkušenost z pobytu tam
Omylem se mi vytvořil profil na badoo, nemám důvod ho využívat, v levé, záhlaví je napsáno supermoc zapnuto, to budu muset nějak platit? A jak ten profil zruším? Děkuji
Zdravím všechny a prosím o radu.
Měla jsem v mobilu nainstalované badoo. Nijak jsem ho nevyužívala. Půjčila jsem mobil dětem, aby si zahrály nějakou hru a když mi ho vrátily, zjistila jsem, že byly i na badoo a nějak mi aktivovali supermoc. Všemožně jsem ji zkoušela vypnout, bohužel bez úspěchu. Zazmatkovala jsem a účet zrušila. Teď jsem v nejistotě, zda se mi budou strhávat nějaké peníze, nebo ne. Četla jsem si podmínky a měsíčně je to 65 Kč. Ovšem nikam nikdo nezadal žádné číslo účtu, či něco takového… Myslíte, že můžu být v klidu? Máte někdo zkušenosti?? Díky.